Hladovění a opožděná menstruace

19
28.8.22 14:19

Hladovění a opožděná menstruace

Ahoj holky, poslední dva měsíce jsem měla pravidelnou menstruaci, která se dostavila 27. S přítelem jsme se před 14 ti dny milovali ale do mě se neudělal. V poslední době jsem nejedla i několik dní a dost se stresuju kvůli práci. Prsa mě nebolí ale jsou lehce těžší a ani žádný náznak, že by měla přijít menstruace. Myslíte, že bych mohla být těhotná? 8o neuvědomuju si, že by to mě zajel prstem od spermatu. Popřípadě kdy bych si měla dojít na gynekologii? Začínám být dost nervózní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
28.8.22 14:26

Měla jsi sex, můžeš být těhotná. (To jako přerušovaná soulož? Velmi spolehlivá antikoncepce.)
Po 14 dnech už by test mohl být pozitivní případně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14622
28.8.22 14:28

Strach z těhotenství způsobuje často falešné těhotenství a související zpoždění menstruace. Mne se to stalo několikrát největší zpoždění o cely jeden týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69010
28.8.22 16:04

Ano, hladovění a stres můžou MS posunout, navíc, pokud jsi ji měla pravidelnou „už“ dva měsíce a teď máš jeden den zpoždění. Těhotenství zjistíš po 14 dnech velmi snadno - testem. A pokud bude negativní a MS se nedostaví další 2-3 týdny, řešila bych to s doktorem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
28.8.22 16:07

@Pipet používáme kondom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
np10021
28.8.22 16:20

Spíše bych to odhadovala, že za to může hladovění a stres.

• Citovat
  • Upravit
19
29.8.22 14:35

Tak jsem si dělala test. Jsem v tom nebo ne? Je to pro mě premiéra, tak se radši zeptám vás. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
30.8.22 07:07

Negativní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2981
30.8.22 15:29

Muze to byt i ze stresu a hladoveni. Me se po zhubnuti, s vetsi pravidelnou sportovni zatezi a celkove mensim prijmem prodlouzil cyklus o tyden.
V tvem pripade si udelej bud tehotensky test doma nebo u lekare.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí