Hladový Sunar Defense?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29436
6.6.12 10:25
@mona.k.79 píše: :roll: :roll: :roll: noo malá se narodila už jako otesánek-obřík 4050kg,53cm
tak možná chce víc :think: ona se prostě probudí na tu druhou hodinu a řve jak tur hlady.. noo :think:
*já jen jestli je to normální.. ale asi moc ne, když jí ted dost bolelo bříško..

Pokud máš větší mimčo, je jasné, že má vyšší výživové požadavky. To co by stačilo 2,5kg miminu, nemůže stačit tomu 4kg. Syn měl při narození 4490g a 53cm a od malinka zkrátka jedl mnohem víc. I pediatrička mi říkala, že toho zkrátka potřebuje víc. Z porodnice jsme šli s nakojenými 20ml a doktorka říkala, že mu to v žádném případě nemůže stačit - taky že nestačilo a řval hlady, takže jsme ještě dokrmovali z láhve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
6.6.12 16:09
@gabi.design píše:
Pokud máš větší mimčo, je jasné, že má vyšší výživové požadavky. To co by stačilo 2,5kg miminu, nemůže stačit tomu 4kg. Syn měl při narození 4490g a 53cm a od malinka zkrátka jedl mnohem víc. I pediatrička mi říkala, že toho zkrátka potřebuje víc. Z porodnice jsme šli s nakojenými 20ml a doktorka říkala, že mu to v žádném případě nemůže stačit - taky že nestačilo a řval hlady, takže jsme ještě dokrmovali z láhve.

no právě, srovnávam to s první dcerou asi.. ta nejí ani teď!!! a taky vážila o 2 kg míň to je fakt.. ale až bude berunce alespoň 4m, tak přejdu na sytější mlíčko.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová