Hladový Sunar Defense?

4706
5.6.12 20:03

hladový SUNAR defense????

dobrý večer.. mám skoro 3měsíční holčičku, cca 14dní už nekojíme a dáváme sunar nutra defense..
**ona ale papá každý 2hodiny :think: :roll: po UM by měla přeci 3h vydržet.. :think: ale prostě NE!! co s tím?? máte to někdo podobně??
asi vyměním sunar, nebo to mám prodlužovat čajíkem??? prosím poraďte.. díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12421
5.6.12 20:07

Ahojky malé jsou 4,5 měsíce a jsme taky na sunar nutradefense, nevím jestli je hladový ale malá tyhle stavy občas má, celý měsíc třeba vydrží po 3 hoďkách a jindy už se dožaduje po 1,5h až 2h a pak je to zase dobrý, stejně tak mi někdy vytáhne 150ml a někdy 180ml ;) myslím že je to v pohodě hold jsou někdy hladovější ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
5.6.12 20:31
@pajuch píše:
Ahojky malé jsou 4,5 měsíce a jsme taky na sunar nutradefense, nevím jestli je hladový ale malá tyhle stavy občas má, celý měsíc třeba vydrží po 3 hoďkách a jindy už se dožaduje po 1,5h až 2h a pak je to zase dobrý, stejně tak mi někdy vytáhne 150ml a někdy 180ml ;) myslím že je to v pohodě hold jsou někdy hladovější ;)

nojooo vytáhne mi pokaždý 150ml, papá nposledy tda v 19,30h a pak a ž v 03h nebo 04h, ale dneska jí třeba bolí bříško, asi z toho že je normálně přežraná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
5.6.12 20:42

Používám teda Sunar complex a malý od začátku chtěl pít každé dvě hodiny. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
5.6.12 20:59

Používala jsem Babylove z DM a nebyl problém ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
5.6.12 20:59

Nutradefence by se měl hodně podobat mateřskýmu mlíku, takže není tak sytej. Ela se budila až do sedmi měsíců i v noci dvakrát a prostě tu flašku chtěla. Když jsme přešli na Complex, tak už takovej hlad zase neměla, ale zase začala víc přibírat, takže byla do roka takovej pěknej cvalíček. Teď už mlíko nechce, tak je to lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9578
5.6.12 21:11

Malej má taky Nutradefens a chce kolikrát jíst co 2 hodiny. Jsou mu 3 měsíce a váží dost, tak si myslím, že mu už nestačí. V noci se budí cca 3×. Myslíte, že když by přes den měl Nutradefens a na noc Complex, že by to mohlo pomoci a že kombinace nevadí? Zkoušela jsem na noc i ND Extra a tam efekt není žádný :roll:

Příspěvek upraven 05.06.12 v 21:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
5.6.12 21:11
@MarketaJ píše:
Nutradefence by se měl hodně podobat mateřskýmu mlíku, takže není tak sytej. Ela se budila až do sedmi měsíců i v noci dvakrát a prostě tu flašku chtěla. Když jsme přešli na Complex, tak už takovej hlad zase neměla, ale zase začala víc přibírat, takže byla do roka takovej pěknej cvalíček. Teď už mlíko nechce, tak je to lepší.
:roll: :roll: :roll: noo malá se narodila už jako otesánek-obřík 4050kg,53cm
tak možná chce víc :think: ona se prostě probudí na tu druhou hodinu a řve jak tur hlady.. noo :think:
*já jen jestli je to normální.. ale asi moc ne, když jí ted dost bolelo bříško..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9578
5.6.12 21:14

@mona.k.79 kolik ti teď váží a kolik toho jí? Náš má 7,4kg a 63cm. U něj je „problém“ že jí podle mě na svou váhu málo, ale pak chce často. Pije cca 120ml, večer dá 160ml v noci někdy necelou 100ml, takže jí tak 7-8× za den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
5.6.12 21:16
@mona.k.79 píše: :roll: :roll: :roll: noo malá se narodila už jako otesánek-obřík 4050kg,53cm
tak možná chce víc :think: ona se prostě probudí na tu druhou hodinu a řve jak tur hlady.. noo :think:
*já jen jestli je to normální.. ale asi moc ne, když jí ted dost bolelo bříško..

zkoušely jsme teda Bebu, tu taky papala ale shltla jí za 2 dny.. a pak jsem teda přešla na defense, kvůli kakání.. mudra říkala, že je šetrnější na bříško či co..
tak nevim, jestli neni lepší mít jinej sunar, kterej zasytí.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
5.6.12 21:22

@jowana ahoj, no naposledy jsme byli asi před měsícem a měla 5650kg a to přibírala fakt i přes 300g týdně.. :roll: :roll:
teď fakt nevim kolik má, ale asi přes těch 6 určitě mít bude..
no ona pije 150ml každý 2hodiny, někdy teda odpoledne spinká třeba 3h i víc, ale pokaždý těch 150ml vypije.. víc jí dávat nechci, na tom sunaru je, že nad 5kg může mít i 180ml, ale to by asi praskla.. a spočítala jsem teda, že pije tak 7× denně i s nocí.. spinká teda krásně, chodí v 20h to už spinká aprobudí se ve 3h a pak až v 7h
**na 3m kontrolu jdeme až ted, tak jsem zvědavá kolik bude mít kg :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
5.6.12 21:24

tak možná je to normální, že pijou každý dvě hodiny, hlavně že se všude teda říká, že má sunar vydžeet 3h :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
5.6.12 21:41

Máme Nutradefense a malej na něm vydrží 4 hodiny v pohodě už od začátku a to je jinak pěknej jedlík co se týče přikrmů:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
6.6.12 06:04

Ahoj, nám začala malá po Nutradefence spát celou noc (předtím Nutrilon), je fakt, že přes den taky někdy nevydrží ty 3h, ale pak zase nejí v noci :D :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
6.6.12 10:21

Příspěvek upraven 02.05.16 v 14:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie