Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Malá to měla, ale z kojení.. U Nutrilonu nevím, ale u té alergie se to projevuje jinak - krev a hleny…
Je to nestrávené mléko a je to v pořádku.
Příspěvek upraven 02.05.16 v 14:32
Je to nestrávený Nutrilon, také jsme to měli. Po Sunaru to má mnohem více :/ A žlutozelená - trochu průjem. Neděs se-v pátek dr. poradí co s tím ![]()
Jé děkuji moc malá totiž týden zpátky měla nějaké potíže se stolicí, tak jsme s dr. zkusili dokrmovat a už je to v pohodě, měla jsem málo mlíka, tak jsem strach že ty hrudky jsou zase špatně
vím že když jsem kojila tak tam byly taky ale takové menší asi to moc zkoumám ![]()
třeba by nebylo od věci bobečka vyfotit nebo přinést dr. plínku ![]()
Mě dr. řekla, že po přechodu na sunar zelená stolička značí to že má malý hlad! Tak dostává o něco víc. Ale každé dítě to má jinak.
Ahoj chtěla jsem se zeptat přešla jsem z kojení na nutrilon a malá má ve stoličce takové bílé hrudky, nevím co by to mohlo být jestli je to dobře nebo špatně k dr. jdeme na kontrolu až v pátek, může to být projev na alergii na kravskou bílkovinu?
jinak je spokojená stolička je teda taková žlutozelená ale to je asi normální díky za odpovědi a rady