Kojení a nemoc

83
4.6.12 13:11

kojení a nemoc

Milé maminky,
nevím, zda téma patří zde. Ale od včerejška cítím, že na mě něco leze. Dnes už mám zvýšenou teplotu, rýmu a bolí mě v krku (chytla jsem to od tatínka;)).. Malý je plně kojen, jen mám strach, aby to nechytl také, nemá ani 3 měsíce.. Do jak vysoké teploty se může kojit? a co vám zabírá na nemoci?
Děkuji
Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2106
4.6.12 13:14

Ahoj,ja jsem taky obe deti kojila a kdyz jsem byla nemocna deti to zvladli v pohode protoze dostavaji od tebe protilatky.Kdyz tak mely jenom rymu a tym to skoncilo.Nemusis mit strach.A pri teplote muzes v pohode kojit dal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1748
4.6.12 13:16

Klidně koj, malý dostane od tebe v MM i protilátky. V šestinedělí jsem měla asi náběh na zánět prsou - když mi teplota vylezla hodně ke 40-ti vzala jsem si jeden den pár paralenů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lightsun
4.6.12 13:17

koj bez ohledu na teplotu. Paralen si klidně na teplotu vezmi. Navíc mlékem předáváš protilátky…

• Citovat
  • Upravit
852
4.6.12 13:35

my přijeli z porodnice a já měla asi týden rýmu jak hrom. Léčila jsem to teplým čajem a malého jsem normálně kojila, je teda fakt, že jsem neměla teplotu. Zvládli jsme to v pohodě. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9378
4.6.12 13:37

Já tohle řešila minulý týden, bála jsem se, aby to malý nedostal a musím zaťukat, že ač já mám antibiotika, manžel to chytil taky, tak prcek vypadá jako rybička. Takže určitě koj dál, jak již bylo řečeno, v MM dostává protilátky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
4.6.12 16:10

A není horečka 38,4 už na kojení moc???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9378
4.6.12 17:25

@marti-pil žádná teplota není moc na kojení :-) nebo aspoň podle mně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová