Babylove 1 a Babylove 2

83
3.6.12 17:39

Babylove 1-babylove2?

Ahoj chci se zeptat malymu je 6 měsiců,do ted jsem davala babylove1.Ale meli bychom začít babylove2 a to je problem nechce mi to mliko vypit a vzteka se a kdyz uz to vypije tak to vyzvraci.Chci se zeptat zda by vadilo kdybych mu davala dal babylove1,nebo budu muset prejit na 2?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20557
3.6.12 17:40

Moje holky (22m.) pijou stále Babylove O..prostě jsou to pořád moje malý novorozeňátka. Nic se nestane, klidně mu dávej jedničku. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
3.6.12 17:45

já si myslím, že by se mělo přejít na pokračovací mléko, obsahuje malinko jiný množství vitamínů které v určitém věku potřebuje víc, nebo se pletu?? tak zkus jinou značku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
3.6.12 17:48
@Lemonkas píše:
já si myslím, že by se mělo přejít na pokračovací mléko, obsahuje malinko jiný množství vitamínů které v určitém věku potřebuje víc, nebo se pletu?? tak zkus jinou značku

Za nás před sto lety byl taky jeden Sunar a jak jsme pěkně prospívali..to je všechno jenom reklama. Když mu to chutná vůbec bych to nehrotila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
3.6.12 18:00

tak reklama to není, ted jsem projela obsah sunaru 1 a 2, a dvojkovej má dvojnásobek vápníku i tuky se liší, ono třeba už u velkýho dítěte to tolik nevadí, ale přece jenom v tom půl roce je mléko ještě hodně potřeba a když by se mělo přejít tak přejdu, já bych zkusila jiné mléko…na začátku jsme taky museli zkoušet než jsme přišli na to, který nám sedí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
3.6.12 18:09

No já si taky myslím,že bys určitě přejít měla.Dítě potřebuje zase o trochu jiné složení.Kdyby to bylo jedno tak to není očíslovaný u všech značek.Pokud to nechce pít,přešla bych na nutrilon,přijde mi takový ,,lehčí,,?..mála pila sunar1 a 2 taky odmítla/á takže nutrilonek.Sice nevím kolik stojí babylove,ale pokud to dítě nechce tak co naděláš :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
3.6.12 18:16

babylove je nejlevnější, taky jsme ho chvíli měli, ale malej po něm hodně blinkal, já bych zkusila, sunar a nebo hipp, nutrilon je fakt jen značka mi přijde, nás hodně zabetonoval ale to byl ještě malej ted by mu to bylo asi jedno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
3.6.12 18:29
@Lemonkas píše:
babylove je nejlevnější, taky jsme ho chvíli měli, ale malej po něm hodně blinkal, já bych zkusila, sunar a nebo hipp, nutrilon je fakt jen značka mi přijde, nás hodně zabetonoval ale to byl ještě malej ted by mu to bylo asi jedno

no já se ptala doktorky v čem je u sunaru rozdíl a nutrilonu.Prej v ničem(max cena) tak jsem 1 taky zůstala u sunaru,nutrilon mi přišel fakt takový řídký,slabší :nevim: …jenže teď ji zas vyhovuje víc jak 2 sunar :think: ..ale nic jinýho jsem nezkoušela.Ale malá toho už tolik nevypije,má ho na spaní s kašičkou,v noci a ráno a jednou přes den,pokud nejsme pryč…stejně i říkám,proč je babylove tak levný,vidím to na skleničkách.Rozdíl je veliký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
3.6.12 18:55

wildcherry levný je to protože to je značka dm a nemá to nikde reklamu, jako babydream z rossmana, mi taky už moc nemlíčkujeme jen ráno a večer a přes den když mu nejede jídlo, takže už to taky moc nehrotím, ale mlíčko potřebuje, myslela jsem že bych přešla zpět k babylove jen kvůli ceně, ale u sunaru je i banánový mléko a pak i vanilkový tak mu to občas prostřídám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
3.6.12 19:10

my jsme taky na Babylove 1 ale tu 2 už mám taky koupenou protože nám bude za pár dnů 6 měsíců tak sem taky zvědavá jestli to malá vypije nebo bude stávkovat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
3.6.12 19:28

A kvalita je stejna?nejak z babylove mam divny pocit,ale nemyslim to tak,ze bych dala jen na reklamy,to neee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
3.6.12 19:42

Já tomu moc nerozumím, ale nemůže se to míchat? Že bys dala 1/3 dvojky a 2/3 jedničky - nebo tak nějak - a pomalu ty poměry převracet, až bude pít jenom dvojku… Ale třeba je to pitomost, UM jsme nikdy neměli (jsem to rozklikla ze zvědavosti, protože uvažuju, že bych pak dělala nemléčné kaše do nějakého UM).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
3.6.12 19:54
@Angua píše:
Já tomu moc nerozumím, ale nemůže se to míchat? Že bys dala 1/3 dvojky a 2/3 jedničky - nebo tak nějak - a pomalu ty poměry převracet, až bude pít jenom dvojku… Ale třeba je to pitomost, UM jsme nikdy neměli (jsem to rozklikla ze zvědavosti, protože uvažuju, že bych pak dělala nemléčné kaše do nějakého UM).

Jasne ze muzes michat,i kasicku pridat do mlicka.prvni dcerka mela rada i naredenou presnidavku s cajem a na kasi v UM byla ziva,byl to nejedlik .jde jen o to aby dite nepilo jen mliko pro miminecka,ale preslo i na pokracovaci mlicko.nemusi to byt ani na den 6mes:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
3.6.12 20:23
@peggy.sl píše:
Za nás před sto lety byl taky jeden Sunar a jak jsme pěkně prospívali..to je všechno jenom reklama. Když mu to chutná vůbec bych to nehrotila.

Podle mě to není reklama. To mléko má jiné složení a jiný poměr různých látek, proto jsou vhodnější pro pohyblivé děti. Potvrdila mi to i pediatra a celkem mě sepsula za to, že syn (6,5 měsíce) má mít už 2 (dopíjí zatím jedničku, protože to používáme jen na dokrm).

• Citovat
  • Upravit
20557
3.6.12 20:25
@Billi píše:
Podle mě to není reklama. To mléko má jiné složení a jiný poměr různých látek, proto jsou vhodnější pro pohyblivé děti. Potvrdila mi to i pediatra a celkem mě sepsula za to, že syn (6,5 měsíce) má mít už 2 (dopíjí zatím jedničku, protože to používáme jen na dokrm).

Pro mně je lepší, že pije vůbec něco, jestli nulu nebo trojku mně zase až tak moc netrápí. Nejstarší dceři je 16 Sunar pila od narození do šesti let pořád stejnej a žije… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová