Pouští se a brečí u kojení

1427
3.6.12 09:12

Pouští se a brečí u kojení

Ahoj maminky, mam chlapečka, dneska je mu 7 týdnů a zlobí mi u kojení. Začne pít, pak se pustí, brečí, přisaje a takhle pořád dokola. Dělal mi to, když ho bolelo bříško, ale teď jsem ho krmila po tom co se vykadil,tak já nevim. Mlíka mam dost, to mu teče… Máte s tím také zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
TessAg
3.6.12 09:14

Spurt, bolení bříška - malá mi toto dělala až do zavedení příkrmů…
Zkus měnit polohy. Já skončila, že jsem chodila po bytě a houpala u kojení, aby se najedla

• Citovat
  • Upravit
96
3.6.12 09:17

Zlatíčko,neboj,známe…je to růstový spurt…jsou celkem 4 a je to naprosto normální,tady máš odkaz,tak si to pročti a hlavně trpělivost.Nevzdávej to.
 http://www.moje-rodina.cz/…ustovy-spurt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
3.6.12 09:18

Nezkoušela jsi dát mezi pitím odkrknout? Mě kluci hrozně hltali a během kojení si nalokali vzduch a ten je tlačil. Dávala jsem je třeba 2-3× během kojení odkrknout, pak zase dál pít.
Může to být taky spurt. Jinak tyhle bolení u nás přešly vždycky tak kolem 3 měsíce, když se uměli víc pohybovat.
Tak budu držet palce, ať to brzy přejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
3.6.12 09:20

ještě mu mrkni do pusinky, mě ted syn takto plakal u mlíka a měl moučnivku a bolelo ho to (bílej povlak na jazyku kterej nejde setřít), jinak to bude bříško nebo spurt jak píšou holky přede mnou, jen vydržet a pevný nervy

• Citovat
  • Upravit
1427
3.6.12 09:26

Holky díky, dávám ho i odkrknout během kojení…tak uvidíme. Kdyby měl tu moučnivku, tak nechce asi ani dudlika,vid? A ten mu v puse nevadí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
3.6.12 10:15
@verusberu píše:
Ahoj maminky, mam chlapečka, dneska je mu 7 týdnů a zlobí mi u kojení. Začne pít, pak se pustí, brečí, přisaje a takhle pořád dokola. Dělal mi to, když ho bolelo bříško, ale teď jsem ho krmila po tom co se vykadil,tak já nevim. Mlíka mam dost, to mu teče… Máte s tím také zkušenosti?

Me to mala delala u spurtu. Fungovalo ji dat na chvilku dudlika, ona si podudlala, uklidnila se a kojila jsme dal. A na 100% zabralo dat ji k druhemu prsu. Sice jsem ji takhle musela behem kojeni prehodit treba 2×, ale je to kratkodobe, tak mi to tak nevadilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16312
3.6.12 10:26

Mě to dělala dvojčata do 7 měsíců a pak jsem ze zoufalství přestala kojit :(
Nic nepomáhalo, různé polohy, odkrkávání během jídla, odsávání před kojením, nahřívání prsou před kojením, teplý obklady na bříško při kojení, různé kapičky, nic… Jediné co jakž tak fungovalo byl puštěný lux při kojení :lol: Moje kojení byl boj a horor :(
Tobě přeji ať je to jen spurt a brzy to přejde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
3.6.12 11:03

holky ale spurt je spíš větší či častější potřeba mlíčka ne?to přece nezpůsobuje že u kojení brečí ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
3.6.12 11:05

aha,přečetla jsem článek,zajimavé,jsem zas o něco chytřejší :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7499
3.6.12 11:58

Mě tohle taky dělala dcera,načetla jsem vše o bojkotu kojení a čekala,jak to za týden dva přejde.Nepřešlo,malinko pomáhalo měnit polohu(měnit prsa jsem nemohla,z druhého pil její bratr :lol: ),takže během jednoho kojení z klasické polohy na fotbalistu a za chvilku zase zpět.Takhle jsme blbli do 7 měs,pak jsme dokojili a přešli na UM,ale ani to jim teda nejelo,prali jsme se dál,jen už s oběma :roll: Tak přeju pevné nervy a ať je to jen spurt :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová