Hlas 2014 Nova

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7
13.3.14 21:09

TV NOVA - HLAS 2014 trapné chování

Soutěž Hlas by byla fajn, kdyby to nakazily ty dvě veledůležité dámy, které se snaží neustále na sebe strhávat pozornost.
Přítomní muži-porotci to berou odpovědně, poslouchají pečlivě soutěžícího, ale obě dámy se stále jen předvádějí, pošťuchují, pochechtávají a vůbec se chovají, jako by to celé bylo jen o nich. Myslím, že dvojsedadlo byla nešťastná volba. Martu Jandovou jsem měla dost ráda, ale nyní se mi opravdu zprotivila. Nic moc zase tak neumí, aby mohla dělat opičky a posměšky na výkony soutěžícíc a to mnohdy lepší, než samy dámy kdy předvedly. Domluvte jim nějak, ať se mírní a tolik nepřehrávají (jako „facky“ Vojtkovi, vstávání Jandové a kroucení zadkem při chůzi na vysokých podpadcích a pod.) a to v době, kdy soutěžící zpívá. Naprosto nevhodné a ani už, vzhleden k jejímu věku, " roztomilé"!
 Bibina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
19.3.14 21:24

Tak nikdo nekoukáte? Myslela jsem, že si počtu :mrgreen: a ono není co :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
19.3.14 21:39

@veryen Me to nebavi :mrgreen:
Je to o nicem :nevim: Driv to bylo lepsi, ted jde jen o popularitu mezi Hlasem a X-Factorem :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
19.3.14 21:50

Aha, já na X-Factor nekoukám. Mě spíš tady dost vadí, tedy alespoň co jsem stihla koukat v minulých kolech, že jakmile někdo zazpíval country písničku, tak se ani nenamáhali poslouchat, ty dvě hvězdy tam asi řešily módu, nebo co, řehtaly se jak puberťačky :evil:,nechápu jejich chování. Nejsem příznivcem country, ale bylo mi těch interpretů líto, snažili se a úplně na nic :( Dara je příšerná,,sice má hezkou figuru a moc dobře to o sobě ví, ale připomíná mi pipinky z MHD, bojující o pohledy a zájem opačného pohlaví :poblion: Jinak co se soutěže týká, souhlasím, že je to ubohý. No, asi je opravdu nejjednodušší koukat na jiný program :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
19.3.14 21:55

Mám to puštěný, ale nekoukám. Nudaaaaaa :zed: Daru a Martu nemusím, jsou trapný. V X factoru mně baví Klempíř :palec:,tady nikdo. Souhlas s @1Bibina :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
19.3.14 21:58

Dara je stará mladá. Těším se na její klipy tak za dvacet let :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
19.3.14 22:02

@Tereza1986 No tak třeba bude vyumělkovaná, jako Helena Vondráčková :? Já nikdy Daru neměla ráda a za 20let už snad bude někde mimo, zalezlá s Rytmusem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
20.3.14 16:21

Zase jsem koukala, ale už nebudu! Ty dvě slepice jsou stále trapnější a trapnější… :mrgreen: A neustále to přecházení přes jeviště, aby Jandová na sebe na těch štěklách upozornila, obsedáváni Vojtka, aby jako „viděla“ na soutěžícího, no prostě trapné! Když někdo konečně něco umí, tak ty dvě slepice to nezmáčknou a nezmáčknou a jen se trapně jako přetahují o to tlačítko… už je to blbý i tomu Davidovi, několikrát to řekl a přímo se jich zeptal. Proč to vlastně nezmáčknou, když někdo konečně pořádně zazpívá? No asi proto, aby je nikdo neohrozil. S jejich uměním to není žádná sláva :,( a navíc Jandová, co porodila, tak je nějaká dětinštější a rádoby roztomilejší a roztomilejší… :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
20.3.14 19:02

Já mám na Rollins už alergii a teď bohužel začínám nesnášet i Jandovou,, navíc soutěž je už okoukaná:(((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
21.3.14 00:06

Tak já na tyhle soutěže nikdy nekoukala :cert: jenže ve středu večer je v televizi velké NIC a tak to mám puštěný jako kulisu a žehlím. Bohužel už dva díly nenápadně pozoruju - jak mi vyráží pupínky po celém těle, rozevírá se mi kudla v kapse a zjišťuji, že je to alergie na Daru :cert: :poblion: a tak jsem se náhodou podívala, jestli je diskuze na toto téma a jak jste mě potěšily, že tou alergií netrpím jen já :hug: Pro mě tato dáma zazpívala zvonky a :nevim: její hudbu neznám ani raději nechci a v téhle soutěži mi pije krev. Marta Jandová mě taky zklamala :,( nechápu!!! jak mohli dát dohromady osoby s úplně jiným stylem hudby :evil: bohužel Marta už to pipinkovství chytila od ní :roll:. A víte co jsem ještě zjistila??? že když si ten účinkující vybere tyto dvě, pokaždé řeknu - ty si ale kr..a nebo de..l a okamžitě začne nenávist i k tomuto soutěžícímu. A nejvíc mě nadzvedává, jak jsou otočení a Dara se tam vlní jak hadice a všimly jste si, že už druhý díl má na sobě tu kůži co jí nezahaluje skoro nic??? - to jsem si ale krásně zadrbala :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
21.3.14 10:20
@velbloudice píše:
Já mám na Rollins už alergii a teď bohužel začínám nesnášet i Jandovou,, navíc soutěž je už okoukaná:(((

Navíc ty pevecke výkony nekdy tragedie, spís tedy každe je temer tragedie…oni to tolika neslysi, protože tam je uplne jina akustika jak u nas v TV, protože nam to pouští primo z mikrofonu…intonacní nerovnosti nekdy az trhají uši, a ony dve to pochvalí, vychválí a nevím co..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
21.3.14 14:34

Jé, holky, úplně mi,,píšete" z duše. Přesně tak, ty pipky jsou trapný, až hrůza. A souhlasím, Jandová mi nevadila, ale tady se fakt chová, jako pako.
@Alčák1 Taky nejsem příznivce takových soutěží, či reality show, je to stupidita sama, ale opravdu večer není žádný program, na který by se dalo koukat :-(.Studovala jsem zpěv, tak jsem myslela, že mě to chytne, ale chytá mě tak akorát averze na Rolincový bradavky a zmijí kroucení hlavou a Jandový rádoby vtipný ksichty :cert:
Bych se docela pobavila, kdyby každýho, jehož výkon,,nezmáčknou",šly na podium nahradit.To by byla teprv sranda :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
21.3.14 14:39

Já je nesnáším obě dvě. Pěvecké soutěže jsem měla vždy moc ráda, ale teď je to takové přeumělkované, kýčovité a z těch porot, co tam jsou, mi je málokdo sympatický natolik, abych se stala opět pravidelným divákem. Minule jem nevydržela a přepla při první reklamě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
21.3.14 14:47

@lomika To je pravda, myslím, že jedinej, kdo rozumí muzice, je David…skladatel, textař, zpěvák a hlavně je pořád usměvavej, žádný ksichty nehází ;) A kam se to dá přepnout???Chvíli jsem koukala na Poštu pro Tebe, ale bylo to nudný :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
21.3.14 14:51
@veryen píše:
@lomika To je pravda, myslím, že jedinej, kdo rozumí muzice, je David…skladatel, textař, zpěvák a hlavně je pořád usměvavej, žádný ksichty nehází ;) A kam se to dá přepnout???Chvíli jsem koukala na Poštu pro Tebe, ale bylo to nudný :(

:D :D bohužel Prima Zoom. Já vím, akční to moc není, ale odpočinkové ano.
Jojo, Michal David je za mne taky ok, pravda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí