Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahojky
Hledala jsem vhodnou diskuzi,ale nic jsem nenašla,tak jsem založila novou.
Moje dcera se nahlas směje jen malinko,musí se stát něco hodně směšného aby se zasmála,ale když už se začne smát nahlas,tak okamžitě dostane škytavku,smích ustane a malá škytá tak 15min. Nevíte někdo čím to může být?
Děkuji Všem ![]()
Myslím, že je to nepravidelností v dýchání, můj syn to tak taky má ![]()
No vidiš,to mě vůbec nenapadlo
My tedy máme problémy s dechem,máme inhalace,ale že by to mělo vliv na její smích mě nenapadlo.
Děkuji ![]()
Nevim cim to je, ale prejde to.
U nas prestal takhle skytat nekdy kolem 10.mesice. ![]()
ona o má teprve tak měsíc,co se jí to stává pravidelně. A bude jí za pár dní 11.měsíců
Můj kluk začne taky škytat a ublinkávat. Ze srandy říkám, že má ,,smíchový reflux"
@terezka24
Asi i zalezi, kdy se zacala smat nahlas.
My mame smiska a hlasite zachvaty smichu mel denne od 3 mesicu a pomalu se to s tou skytavkou zlepsovalo.
Ted mu je rok a uz temer neskyta. ![]()
Scarlett2011 Malá se směje nahlas teprve tak měsíc a půl,ale ne pořád,opravdu to už musí být něco aby se smála,jinak se pořád jen usmívá když se jí něco líbí
@terezka24
Tak treba to je vazne tim, ze to chvilku trva nez to prejde. ![]()
Ale neboj, my jsme to nijak neresili. Jen, kdyz uz dostaval zachvat smichu, tak jsme se snazili, aby se uklidnil, protoze to skytani je priserny. ![]()
Tak snad ji to taky brzy prejde.
Nam pomahalo, kdyz se neceho napil.
Ahoj, nase mala to mela uplne stejne, ale postupne to ustoupilo. Nikdy me to nejak netrapilo..
U nás je to pokaždé, že když se směje nahlas, tak pak škytá a pokud je po jídle, tak i zvrací
.
Já,ne že bych to řešila nějak hodně. Jen mě zajímá proč to ty děti mají,mě je malé vždy líto když jí vidim jak jí to vadí,že opět škytá
my žádný problémy s dechem nemáme a dělala to malá i teď Denis, nahlas se zasměje, když ho lochtám a hned škytavka, po jídle též občas ublinkne, prý je to u dětí normální a časem se to srovná, hlavně, že se smějí
![]()
Opravdu mě to jen zajímalo. Občas to tedy je prča jak škytá,ale zrovna dneska seděla v postýlce jak bobeček a škytala a mě jí bylo hrozně líto. A moje starší holky to nedělali
ona jim ta škytavka tolik nevadí, neboj
malej je taky roztomilej, když se směje a pak i když škytá a směje se furt
![]()