Vítání občánků Jihlava

157
18.5.12 09:24

Vítání občánků Jihlava

Zdravím, není tu prosím někdo z Jihlavy, kdo by mi mohl trochu popsat, jak zde probíhá vítání občánk? Synovi je měsíc a půl. Mám se sama někam zaregistrovat, nebo mi přijde pozvánka domů? V kolika měsících se na vítání chodí? Děkuji za odpovědi. Popřípadě, co bysme měli mít na sobě, já přítel a malej? 8o A třeba i jestli jste něco dostali, ale o tom :lol: pochybuji. Děkuji za info :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18.5.12 09:31

my jsme dostali pozvánku. Emička se narodila v červnu a vítání bylo v říjnu. Šli jsem trochu slavnostněji oblečení, ale zas nic extra. Bylo tam nějaké vystoupení dětí ze školky, pak každé mimino zvlášť „přivítali“ - položili do kolíbky, rodiče něco dostali (kytku a něco na památku, ale to už si fakt nevybavím)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230
18.5.12 10:28

My jsme byli někdy na podzim - posunulo se to, protože přes prázdniny nevítají. Pozvánka nám přišla domů, měli jsme jenom potvrdit účast.
Jinak oblečení jsme byli normálně - já kalhoty a halenku, manžel rifle a polokošili.
Bylo vystoupení dětí, pak proslov zastupitelky, co nás vítala. Pak malýho položili do košíku, vyfotili jsme si ho a šli jsme domů.
Jinak jsem dostala kytku, malej plyšovýho ježka a pamětní minci (nebo spíš mincičku - je fakt pidi :) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
18.5.12 17:31

my byli před měsícem, ne teda v Jihlavě, ale v Polné (16 km) a asi to bude všude stejný.. vystoupení školky, uvítání každého prcka zvlášť, podpis do knihy a dárky(kytka, fotoalbum, plyšák a pamětní knížka).. a měla jsem na sobě normálně látkové šortky a batikované tílko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
18.5.12 17:55

děkuji,a kolik bylo prckům když si vás pozvali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
18.5.12 18:37

Vikimu necelé 2 měsíce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.11.19 16:29

Ráda bych obnovila diskuzi. Čeká nás to v Jihlavě za týden. Je tady někdo, kdo se akce zúčastnil např v roce 2018, 2019…a popsal mi, jak to probíhá? Děkuji moc!

• Citovat
  • Upravit
1
17.12.19 09:19

Taky by mě zajímalalo nějaké aktuálnější info z Jihlavy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí