Hlasivky - dcerka 5,5 měsíce chraptí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12735
23.12.09 20:04

Hlasivky

Ahoj holky, mám dotaz. Dcerka 5,5 měsíce mi ráno malinko chraptěla, ale pak to přešlo na celý den, ve 4 si zdřímla do půl páte a od té doby chrapti hrozně. Občas to malinko přejde. teď spí, je v celku klidná a nemá teplotu. Od včerejší noci když si hraje nebo se jí něco nelíbí tak piští jak krysečka může chraptět z toho? Nebo se mi prostě nachladila? Nemáte někdo zkušenosti?? Děkuji mockrát a přeju krásné svátky a do nového roku vše nej!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20778
23.12.09 21:26

Ahoj, diskusi jsem přesunula do dětských nemocí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6429
23.12.09 22:07

Ahoj,

nechci strašit, ale takhle nám začala první laryngitida.. Malá sípala.. pak už chrčela i při nádechu… byly jí 3,5 měsíce… když se to začalo rychle zhoršovat, tak jsme jeli do nemocnice, kde ji poslechli, dali kortikoidový čípek :-( a chtěli kontrolu za 2h… Tam zjistili, že se nelepší, dle doktora prý se i lehce zhoršila, tak nás raději hospitalizovali.. Kdyby ke zhoršení došlo doma, prý bychom nestihli dojet do nemocnice.. takže jsme tam pobyly dvě noci, měla inhalace s adrenalinem a nyní doufám, že se to už nevrátí… :roll: Malá mezitím přišla o hlas zcela, po necelých dvou dnech to kleslo víc dolu a byla mimo ohrožení.. a tak se jelo domů… domů se dostala v ještě horším stavu než jsme vyjížděli (co se týkalo zvukových projevů), ale už to bylo za hrtanem a na průdušky to nešlo, za asi 3 dny byla zcela bez sípotu či jinýchp roblémů.. nic jiného se z toho nerozvinulo…
Držím palce, ať to není ono.. kdyby něco, tak radši jeďte na pohotovost než si pak vyčítat, že jste něco nestíhali… Dýchací trubice u miminek je asi 5mm široká = při otoku může docházet k dechové nedostatečnosti z minuty na minutu… Když malá chraptí, má volné bříško? Nevtahuje jej (neukazují se žebra?), což by byl již znak počínající dechové nedostatečnosti?
Ať je malá brzy fit!
 E.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
23.12.09 23:58

Mluvila jsem s doktorem když nesípe jenom když mluví tak píská a nemá ani rýmu ani kašel ani horečky tak nic…je to už 6 hodin a je to pořád stejné a nehorší se to díky bohu klepu na dřevo. Začala hodně brebentit a výskat tak pry je to z toho kdyby začala kašlat máme se přijet ukázat jinak to máme nechat být…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
24.12.09 06:58

Když byl malý zachřaplý, tak nám doktorka radila Calcium Chloratum
http://www.lekarna.cz/…sol-1x100ml/.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...