Hlavička doprava

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
TehotnaTerezka
3.9.11 10:12

Rozarka stacela hlavicku doleva, nic jsem s tim nedelala a v pohode
Olda ji stacel doprava, a i kvuli jinym vecem jsme skoncili na neurologii a chodime na rehabilitaci

• nam radili taky ruzne motivovat, aby ji otacel doleva, dali jsme treba postylku ke zdi, aby mistnost a nas vsechny mel nalevo, ale stejne radeji koukal do zdi :) navic, kdyz jsem chtela po Rozarce, aby k nemu pristupovala zleva, tak jako naschval sla z druhe strany, takze tohle moc nefungovalo
  • jinak celkem dobry magnet je televize :)
  • pak nam radili davat ho pres den spat na bok, stridala jsem oba, to celkem zabralo - na to jsou asi fajn ty valecky, nam stacilo ho jen oprit o spricle v postylce a pred nej dat treba srolovany rucnik, aby se neotocil na brisko
  • a co zafungovalo asi nejlip, tak rad usinal s nosem zaborenym do meho tricka, stacilo ho davat nalevo a v pohode tak spal

urcite to bude dobre, ale dr to radeji rekni, Olda se pak zacal stacet doprava celym telem a doted musime tu levou stranu tela stale posilovat, protoze to neni OK - pry to ma jeste z briska, asi tam byl zkrouceny s hlavickou k jedne strane a ted mu to holt bude chvilku trvat, tak drzim palce :wink:

• Citovat
  • Upravit
125
3.9.11 10:14

ten náš prdík taky kouká na tv :-D budu pro to dělat vše, díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
3.9.11 10:17

jééé, tak doufám, že to zvládnem..všem moc děkuju za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6290
3.9.11 10:19

Nám teda pomohlo až cvičení, ale malej byl nedonošenej, tak to je asi malinko jiný :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
3.9.11 10:23

měli jsme 4020g při narození, ted máme 6kg :-) doufám, že to bude šikula.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6290
3.9.11 10:24
Kudrbaby píše:

určitě to zvládnete, to má hodně miminek :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
3.9.11 10:28
Kudrbaby píše:

To zvládnete, nebo je docela dobrá pomůcka ten podhlavníček pro miminka http://www.slune-cz.cz/…vnicek-love/ :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
3.9.11 10:36

musíme to zvládnout :wink: ten podhlavníček vypadá fajn… je to šikula, zvládne to. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
4.9.11 11:15

nečetla jsem celou diskuzi takže to tady možná už někdo radil, ale my měli to samý a doktor říkal ať malýho pokládám tak aby měl světlo a hluk v místnosti na levou stranu a on se bude otáčet na levo a prý je to do půl roku normální teprve po půl roce by nás hnal někam na vyšetření. Teď jsou malýmu 4 měsíce a hlavičku krásně drží rovně a je po problému :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
4.9.11 13:44
Danuška23 píše:
Zkus dát do postýlky kilo mouky,zabal ji do plenky ať to netlačí a polohuj hlavičku,nebo kup polohovací válečky..Náš malej měl taky tendenci dávat hlavičku jen k jedný straně,měl jí i dost slehlou,tak jsme koupili válečky,poctivě polohovali a zlepšilo se to o 100%..Na neurologii jdsme naštěstí nemuseli :wink:

Danuško23 - prosím tě, dotaz - spravila se vám ta slehlá hlavička nebo to už tak zůstane??? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
5.9.11 08:33

smjlíčeku, to jsi mně potěšila,vše se snažím tak dět,on hlavičku dží krásně,když ho držím,otáčí ji na obě strany. ale když si lehne položí si jí na tu pravou stranu. tak se vše snažím dělat doleva :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4065
5.9.11 08:39

U nás to bylo to samé, spinkala jenom s hlavičkou napravo, ale jinak měla držení těla v pořádku, takže se to řešilo opravdu jen tím polohováním. Jen pozor na sležení hlavičky, my ji máme na pravé straně trochu placatější, ale je to naštěstí holčička a vlásky to schovají. Prostě polohovat důkladně, já jsem to ze začátku flinkala :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
5.9.11 08:42
Kudrbaby píše:
on hlavičku dží krásně,když ho držím,otáčí ji na obě strany. ale když si lehne položí si jí na tu pravou stranu. tak se vše snažím dělat doleva :-)

Ahoj :-)
Mě malej také stáčel hlavičku k jedné straně. Začal okolo 2 měsíců,ve spánku a trošku mu zplacatěla :roll: Ptala jsem se doktorky a ta mi řekla, že je do 3 měsíců čas, ať se ho snažíme motivovat a občas polohovat tak, aby měl hlavičku k opačné straně. Jak pravila, dělali jsme. Vždy jsem ho jen podepřela smotanou dekou. Nemáme ještě 3 měsíce a už je to v pohodě a hlavička je kulatá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
5.9.11 08:59

já ho taky podepírám,ale jak se hýbe,odstrčí se a hlavičku si tam zase otočí. podepírala jsi ho celýho,nebo jen hlavičku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
5.9.11 09:05
Kudrbaby píše:
já ho taky podepírám,ale jak se hýbe,odstrčí se a hlavičku si tam zase otočí. podepírala jsi ho celýho,nebo jen hlavičku?

Jo, jsou to kouzelníci :) To mi dělal taky :) Podepírala jsem celé tělíčko. I tak si občas hlavičku stočil „na svou oblíbenou“, tak jsem mu ji prostě otočila na druhou stranu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí