Hlavolam Tramtárie Intellect ball

5064
30.7.16 21:33

Hlavolam Tramtárie Intellect ball

Ahojky,
znáte tento hlavolam jmenuje se asi tramtárie? dnes jsem vyzkoušela na jedné akci a chtěla bych ho pořídit, jen nevím přesný název originálu, na googlu mi jich vyskočilo mrak, Jen vím, že to má mít 208 překážek se třemi starty. Poradíte někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
johanka139
30.7.16 21:57
  • Citovat
  • Upravit
5064
30.7.16 22:11

Tamto mělo tvar vejce, tohle bude asi ta napodobenina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
johanka139
30.7.16 22:20

Aha, no, výrobců je spousta, nevím, který je originál, ale princip je u všech stejný, ne? :think: V čem byl tamten lepší?

• Citovat
  • Upravit
5064
31.7.16 12:04

Tak jsem si početla a originál se jmenuje Perplexus. Jeho obdoba je ta Tramtárie. Pak jsou další napodobeniny, co prý ale nemají dobře vymakané ty překážky, takže jsem objednala tu Tramtárii a hned dvakrát, jednu pro kamarádku k narozkám, snad bude na oslavě veselo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
johanka139
31.7.16 14:52

Já mám zase koupenou tu Tramtárii pro syna ke 12. narozeninám. Přál si ji, taky už ji někde zkoušel a moc ho to bavilo. Tak doufám, že bude spokojený :D

• Citovat
  • Upravit
30
11.12.17 14:22
@johanka139 píše:
Já mám zase koupenou tu Tramtárii pro syna ke 12. narozeninám. Přál si ji, taky už ji někde zkoušel a moc ho to bavilo. Tak doufám, že bude spokojený :D

Můžu se zeptat jak byl syn s dárkem spokojený? Vánoce na krku a já nevím co… pro děti 8-15 let. :-(
Díky za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
johanka139
11.12.17 20:19
@gabriela píše:
Můžu se zeptat jak byl syn s dárkem spokojený? Vánoce na krku a já nevím co… pro děti 8-15 let. :-(
Díky za odpověď.

ano, byl spokojený a baví ho stále, i když ji vytáhne jen občas. Také jeho kamarádi, když přijdou na návštěvu, si s ní obvykle chvíli hrají.
Letos si přál např. hru Goblíci jedlíci a přilbu na kolo.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí

Usínáček Dino