Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojky,
znáte tento hlavolam jmenuje se asi tramtárie? dnes jsem vyzkoušela na jedné akci a chtěla bych ho pořídit, jen nevím přesný název originálu, na googlu mi jich vyskočilo mrak, Jen vím, že to má mít 208 překážek se třemi starty. Poradíte někdo?
Aha, no, výrobců je spousta, nevím, který je originál, ale princip je u všech stejný, ne?
V čem byl tamten lepší?
Tak jsem si početla a originál se jmenuje Perplexus. Jeho obdoba je ta Tramtárie. Pak jsou další napodobeniny, co prý ale nemají dobře vymakané ty překážky, takže jsem objednala tu Tramtárii a hned dvakrát, jednu pro kamarádku k narozkám, snad bude na oslavě veselo ![]()
Já mám zase koupenou tu Tramtárii pro syna ke 12. narozeninám. Přál si ji, taky už ji někde zkoušel a moc ho to bavilo. Tak doufám, že bude spokojený ![]()
@johanka139 píše:
Já mám zase koupenou tu Tramtárii pro syna ke 12. narozeninám. Přál si ji, taky už ji někde zkoušel a moc ho to bavilo. Tak doufám, že bude spokojený
Můžu se zeptat jak byl syn s dárkem spokojený? Vánoce na krku a já nevím co… pro děti 8-15 let. ![]()
Díky za odpověď.
@gabriela píše:
Můžu se zeptat jak byl syn s dárkem spokojený? Vánoce na krku a já nevím co… pro děti 8-15 let.
Díky za odpověď.
ano, byl spokojený a baví ho stále, i když ji vytáhne jen občas. Také jeho kamarádi, když přijdou na návštěvu, si s ní obvykle chvíli hrají.
Letos si přál např. hru Goblíci jedlíci a přilbu na kolo.