Kombinace s Lego Duplem?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
244
19.7.16 18:50

Kombinace s Lego Duplem?

Ahoj maminky,
moc prosím všechny co máte vyzkoušené stavebnice kombinovatelné s Legem Duplem o jejich názvy. Bohužel ne všechny to recenzují.
Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65299
19.7.16 19:11

Jixin…jestli teda ještě existuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
19.7.16 19:22

@Petra Z děkuji moc za typ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
19.7.16 19:49

Jojo Jixin, a ještě megablocks mini.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
19.7.16 19:52

Playbig

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3383
19.7.16 19:57

Co pasuje je i stavebnice UNICO, je levnější než lego a pevná, hodně podobná legu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
19.7.16 20:06

@slavuska1 @smudlinky @LLenule111 Děkuji vám za typy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.11.16 23:12

Ahoj, já chci dětem na vánoce pořídit každýmu jednu sadu lego duplo. Ovsem jedna sada stojí skoro 2 litry.. Který z těch levnějších je kvalitní, hezké a sedí k duplu? Dekuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3473
14.11.16 05:08

Doporučuji také mrknout po inzerátech, koupili jsme před rokem malému velké množství Dupla a i další koleje a vláček od jiných rodičů někde v inzerci pouzité. Na kvalitě to nepoznáš, protože ty materiály jsou maximálně kvalitní a byla toho obrovská krabice za rizumné peníze. Hrajeme si s tim každý den. Už mi z ruky roste železničířská plácačka. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66800
14.11.16 06:26

@MilijonDolarBejby my měli megablock, ale kvalitou se to srovnat nedá. Já bych děckám koupila nějakou menší sadu a hedala po netu něco z druhé ruky. Já teda naše lego nedám, čeka na vnuky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3473
14.11.16 06:36
@matkabagristy píše:
Já teda naše lego nedám, čeka na vnuky.

Zrovna včera žena říkala, když jse zase celá rodina lezli po kolenou kolem kolejí a do vlaku „nastupovala“ žirafa a její mladé: Hele tyhle Duplo Žirafy, teď jsem viděla nedávno v TV reklamu a prý „Novinka Duplo a Zirafa s mládětem“ :mrgreen:
No ony ty Žirafy co lezli do toho vagonu mají už 21 let, jsou z doby kdy je dostam první syn :mrgreen: Takže ano, neprodávat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.11.16 09:21
@PetrVesely píše:
Doporučuji také mrknout po inzerátech, koupili jsme před rokem malému velké množství Dupla a i další koleje a vláček od jiných rodičů někde v inzerci pouzité. Na kvalitě to nepoznáš, protože ty materiály jsou maximálně kvalitní a byla toho obrovská krabice za rizumné peníze. Hrajeme si s tim každý den. Už mi z ruky roste železničířská plácačka. :mrgreen:

Asi na to mrknu. Ty napodobeniny se mi nelíbí vůbec. Diky

@matkabagristy píše:
@MilijonDolarBejby my měli megablock, ale kvalitou se to srovnat nedá. Já bych děckám koupila nějakou menší sadu a hedala po netu něco z druhé ruky. Já teda naše lego nedám, čeka na vnuky.
:mrgreen: No i vzhledem ty zvířata vypadají hrozne oproti legu.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3383
14.11.16 09:51

Už jsem tady několikrát v dikusích zmiňovala hodně podobné, kvalita stejná jako duplo, akorád cena je lepší Unico plus. Taky budeme letos na Vánoce kupovat zrovna tuto http://gate4kids.eu/…6085023.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
15.11.16 09:14

Megabloks mini bych zase nezatracovala… ono to nedrží tak na fest jako normální lego, ale zase to to dítě umí rozebrat. Dodnes si pamatuju, jak jsem jako dítě musela rozebírat lego zubama a měla jsem mnohem raději CHEVU.

Jinak my máme doma Megabloks ty největší kostky, protože syn je ještě maličký na duplo, (opravdu ty duplácké kosky jsou pro něj ještě moc malé a pořádně je nechytne) a jsem spokojená. Duplo asi časem dostane určitě, ale budu to kombinovat klidně s Megabloks mini.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí