Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Dobry den,
jake mate, prosim, zkusenosti s panenkami Nines?
Chtela bych dcerce koupit panenku plavacka k druhym narozeninam.
Ale nevim, jestli vzit velikost 26 cm nebo 36 cm.
Dcera je drobna neco pres 9 kg. Jedno miminko 36 cm jiz mame. Ale je tedy mluvici, prijde mi na ni dost tezke, sotva panenku unese.
Jak jsou na tom vahove tyto panenky?
Zase si rikam, abychom tu mensi variantu vyuzili.
Dekuji
Ahoj.
My máme tuto panenku, ale 45 cm a váží caa 750g.
Je fajn, že jí malá může oblékat do oblečení vel 50 a 56 ![]()
Jestli je dcera panenková a bude ji chtít všude tahat sebou, tak je lepší ta menší. Jestli se s ní bude chtít cachtat ve vaně, tak asi radši taky tu menší. Jestli ji bude chtít „kamarádit“ s tou stávající, tak radši tu větší ![]()
Ninesky mám ráda (a dcera), máme doma celkem tři ![]()
No jsou to krasne panenky. Hezci jsem nenasla.
Uz se tesim, az bude dcerka vetsi a poridime vlasatou.
Jj dcera ma jednu malickou, kterou si bere do kocarku a do auta a hodne ji nosi, to by byla asi ta mensi praktičtějši, to mate pravdu…
Vubec nevim, jakou vybrat, libi se mi jich nekolik prave i v tech vetsich velikostech
@Luca82 Dcera dostala panenku „Kika“, když jí bylo 2,5. myslím, že má 45cm a byla pro ni dost velká, nenosila se jí úplně dobře - přece jen batole potřebuje ruce i na jiné věci, než v obou držet hračku
Takže jsem Kiku musela venku většinou nosit já ![]()
Dcera ma dve Ninesky ve velikosti 26cm, kluka a holcicku (chtela dvojcatka, mame v rodine). Dceri jsou 3,5 roku a stale je s sebou nekde taha, jsou fakt krasne a porad voni
Doma ma jeste velkou Baby Annabell 47cm a ta je taky super, ale opravdu asi desetkrat tezsi, takze ji nikam nevozi (sehnala jsem kdysi po jine holcicce za maly peniz, tak jsem nevybirala) ![]()