Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky, projížděla jsem starší diskuze a buď jsou staré anebo odkazy jsou nefunkční. Bude nám za chvilku rok a nevím jaké hračky koupit. Už mě to nebaví hledat
. Určitě koupím nějaké lego ale dál už jsem zoufalá ![]()
Moc Vám děkuji ![]()
@nikolanikol U nás od roka vedou kostky Clemmy, jsou plastové a ohebné, tak se o ně neuhodil a jsou snadno stavět. Tak asi od 15 měsíců je hitem hrací hrnec tuším Fisher Price? No prostě vkládačka. Taky miluje pianko a dětský notebook, který je pro starší děti, ale baví ho do něj bušit a poslouchat, jaké vyluzuje zvuky:).
Potom taky všechno, co se dá tlačit před sebou - kočárek, sekačka na trávu atp.
Houpaci konik, neco na tahání na provázku, kreslici tabulka.
U nas vyhral velky traktor s vleckou..nakladame drevene kostky, dale duplo a klasicka velka tatrovka..vozi se v ni ![]()
Mrkej http://www.hracky-radovanek.cz/…-hracky/579/ konkrétně multifunkční choditko kostka ![]()
Tak nekupuj nic, muj temer rocni si zasadne hraje s nehrackami
Nejlepsi jsou plastove lahve, plechovky, kaminky, kolicky na pradlo a podobne veci ![]()
@nikolanikol Moje děti dostali v roce pejskův hrací stoleček od fisher price, kostky, vkládačky, zatloukací vež s koulema, kuličkodráhu, xylofon, bábovky na písek.
Pro chodící dítě můžete pořídit enduro motorku.
Pokud máte zahradu, tak fajn dárek je třeba pískoviště, klouzačka, houpačka s ohrádkou, nafukovací bazének.
Holka miluje i houpacího koně a bráchova auta.