Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Dobrý den,
Zajímalo by mě zda někdo zkoušel přestříkat nebo nějak přebarvit plastový domeček?
Někdo si řekne asi taková hloupost, ale…
Chci koupit synovi plastový domeček. Problém je v tom, že chci jeden typ a mají ho jen s růžovou střechou a manžel je zásadně proti tomu aby měl domeček pro syna růžovou střechu. Posílala jsem i dotaz zda ho nemají v jiném provedení, ale nenašla jsem nikde v ČR.
Jde o domeček Keter Villa Garden. A nechci kupovat jiný.
Prosím o radu? Jakoukoliv. Děkuji
Měla jsem tady taky podobnou diskuzi, jak nabarvit domeček plastový a bylo mi řečeno, že barva chytnout může, ale po čase se sloupne a půjde vidět barva původní, nebo to vůbec nechytne a původní barvu to nezakryje.
@LLenule111 píše:
Měla jsem tady taky podobnou diskuzi, jak nabarvit domeček plastový a bylo mi řečeno, že barva chytnout může, ale po čase se sloupne a půjde vidět barva původní, nebo to vůbec nechytne a původní barvu to nezakryje.
Aha děkuji, tak já to asi risknu, koupím nějakou barvu ve spreji a budu čekat až se manžel vykecá že jsem… A snad to odpadne a pak to třeba nakonec ani nebude vadit a nebo to budu mít denně na talíři..pokud ta barva sleze:-) Díky za informace:-)
@Tunrida píše:
No a co tu střechu spíš polepit?
Vzhledem ke struktuře střechy by si asi dala… autosprej by pomohl lépe, než nátěr. Ale jinak… řešíte fakt kravinu.
Proč by nemoh mít domek růžovou střechu??
já vůbec neřešim jesli někde něco má růžovou, už kolikrát se mi stalo že měli něco v holčičích barvách levnější tak sem nekoukala na barvu a vzala to co mi vyšlo výhodnějc
chlap si v tom domku snad bude hrát sám že mu to tak vadí? ![]()
Koukam na nej a mne prijde cely do svetle ruzova, ta strecha je pak syte tmavoruzova
Zakladatelce se omlouvam, ale pokud jsem dohledala ten spravny, tak mi prijde vylozene pro holky ![]()
@pannda píše:
Vzhledem ke struktuře střechy by si asi dala… autosprej by pomohl lépe, než nátěr. Ale jinak… řešíte fakt kravinu.
To jsem manželovi taky řekla že tu střechu třeba polepím..ale to by asi vůbec nedrželo..jo autor před mě vůbec nenapadl.
Vím že je to blbost, ale píše se o ledasčem tak jsem si řekla že to zkusím. Líná huba holé neštěstí..
Přeci jen mi někdo něco poradil..těm patří mé díky ![]()
@Aliik píše:
Koukam na nej a mne prijde cely do svetle ruzova, ta strecha je pak syte tmavoruzovaZakladatelce se omlouvam, ale pokud jsem dohledala ten spravny, tak mi prijde vylozene pro holky
Nemusíte se omlouvat, to je v pořádku. Ta fotka klame už jsem se na to ptala. Barvy můžou zkreslovat, jinak tam píšou že mimo střechu je domeček béžový nebo světle hnědý. To je v popisu. ![]()
@Kriss Tina píše:
Proč by nemoh mít domek růžovou střechu??já vůbec neřešim jesli někde něco má růžovou, už kolikrát se mi stalo že měli něco v holčičích barvách levnější tak sem nekoukala na barvu a vzala to co mi vyšlo výhodnějc
chlap si v tom domku snad bude hrát sám že mu to tak vadí?
Já to taky neřeším mně je to úplně jedno jakou má barvu, já spíš koukala na praktičnost a co ho baví. Líbí se mi tam ty nízké oknem on malej to rád prolézá, spousta domečků je má vysoko, pak ty dvoje dvířka-lítačky a z jedné strany i okenice..Jiný jsem takhle prostě nenašla..a navíc je i větší..rozhodla jsem se že do toho půjdu, Hold si to chvíli vyslechnu… ![]()