Kde sehnat v Praze transformers auto/robota cca do 300 Kč?

3395
3.6.16 19:41

kde sehnat v Praze transformers auto/robota cca do 300,- ?

Ahoj. Otazka jasna. Maji v nekterem hrackarstvi v Praze vyber techto hraček? Potrebovala bych sehnat nějakého mensiho autorobota do cca tri stovek…na netu najdu, ale nechce se mi davat za postovny a taky mam radsi, kdyz to vidim, nez to koupim, aby to nebyl uplne nejakej umelohmotnej sunt… budu moc rada za tipy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
643
3.6.16 19:52

Odpověď je taky jasná: Mají ve všech hračkářských řetězcích, ale i v Tesco apod. Ale za tu cenu, co chceš to nebude žádný jednoduchý skládání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
3.6.16 20:01
@Geroma píše:
@Chupita
Ale jo, jde to, chce to jen trochu praxe :lol:

Jojo, jenom varuju před odpolednem/večerem plným: „Mami, udělej ho na auto.“ a o tři minuty později: „Mami, teď potřebuju robota.“
Ale na mou obranu - prarodiče koupili transformera, kterého umí složit fakt jen dospělý a to s návodem v ruce. Ten jenom hlídá a nikdo si s ním nehraje, protože když mu něco upadne, tak je to peklo to vrátit. Taky tipuju něco kolem 300, z tržnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
3.6.16 20:42

My máme z Pepka velikosti angličáka za 89,– žádná sláva, ale jelikož si syn s ničím nehraje nějak extra dlouho tak bohatě postačil :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
3.6.16 20:58
@Geroma píše:
@veronika6913
Koupila jsem v hračkářství Pompo na Zlicine v Metropoli. Je to pro deti +5-6 let, je menší, ale stal me do 300 korun.

Faakt? :-) my mame Pompo tady u nas v Edenu, ale myslela jsem si, ze ho tam mit nebudou…se tam skocim mrknout:-) dekuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
3.6.16 21:01
@Chupita píše:
Odpověď je taky jasná: Mají ve všech hračkářských řetězcích, ale i v Tesco apod. Ale za tu cenu, co chceš to nebude žádný jednoduchý skládání.

Ja v tescu prave tak na rychlo koukala a asi jsem přehlídla :think: kazdopadne je to malemu k narozkam. Ale darky uz ma komplet vsechny doma. Toto donesla znama a jemu se to desne libilo, tak jsem si rekla, ze mu nejaky maly jeste přikoupim. Ale jelikoz toho ma dost a za dost penez, tak uz do toho nechci.moc davat. Fakt staci neco malickeho. I tak mu to udela radost a k Vanocum popripadne dostane uz poradneho autorobota;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
3.6.16 21:02
@werakla píše:
My máme z Pepka velikosti angličáka za 89,– žádná sláva, ale jelikož si syn s ničím nehraje nějak extra dlouho tak bohatě postačil :palec:

Z pepka? Fakt? No toho maji v Edenu taky otvirat, ale do narozenin to asi nestihnou :-/ kouknu kde jinde v Praze je. Diky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí