Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Prosím …kdo ví…
![]()
Veronika Forgáčová http://www.salasnickypes.cz/index.php?…
@jesenka33 ty jo to je smůla že fenka zemřela. kojnou fenu nemám, ale inzerát bych dala spíš na chovatelský, i inzertní server, a obešla(obvolala) bych veterináře, útulky. stejně jedna fena která má zrovna vlastní štěňata těžko uživí deset dalších. ![]()
@jesenka33 už jsem dnes sdílela a posílala všude možně, ráda bych pomohla s vypipláním štěňat, ale je to od nás 3h cesty ![]()
Holky děkuju..já jen sdílela…třeba se najde a bude trocha štěstí pro ta zvířecí maličká stvoření… ![]()
Držím moc palce, nás to postihlo, když bylo malým 15 dní, to už byla „sranda“ na umělém psím mléku, ale tato maličká
Snad se někdo najde, brzy..
Kamaradky vykastrovana fena pres leto odkojila kote..nevim jak je to mozny, ale kote se prisalo a fena mela za par hodin plny ceciky mlika..
@Mauzik2 píše:
Kamaradky vykastrovana fena pres leto odkojila kote..nevim jak je to mozny, ale kote se prisalo a fena mela za par hodin plny ceciky mlika..
No a šlo by to i obráceně? Že by kočka odkojila štěně?
![]()
@TýnkaK taky jsem na to myslela, naše čuba ji měla minulej měsíc, teď zase hárá, chtěla si adoptovat naše mimčo…
Gino to nevim..ta fenka byla driv moje, ale uz jsem se o ni nemohla starat, trpela na falesky, ale po vykastrovani uz ne a stejne se rozkojila..podle me stoji za zkousku to zkusit..bud to vyjde nebo ne..
Ted to ctu jak to zni blbe jako kdybych ji kvuli faleskam dala pryc, to ne..stehovali jsme se z baraku do bytu a meli jsme 2 fnecky..ta strasi uz je gaucak, takhle mladsi je dabel a ja byla hodne v nemocnici, takze u nas trpela, nemel na ni nikdo potrebny cas na jeji potreby, tak si ji vzala kamaradka, ktera je bezdtna a muze s ni byt cely den..
@Mauzik2 píše:
Gino to nevim..ta fenka byla driv moje, ale uz jsem se o ni nemohla starat, trpela na falesky, ale po vykastrovani uz ne a stejne se rozkojila..podle me stoji za zkousku to zkusit..bud to vyjde nebo ne..
No mám kočku s koťaty, takže kojí. Mooožná by jedno štěně ještě zvládla, těžko říct
ale koukala jsem, bydlíme stejně od sebe moc daleko. Tak snad se najde nějaká ta vhodná fenka, držím palce.