Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Prosím pražské maminky o pomoc. Hlavu mám od popela šedivou, jak jsem si jí sypala celý den, co už teď. Dnes v 11 hodin dopoledne se v Praze u parku vedle vinohradské nemocnice, v ulici Nad Primárskou, ztratila malá růžová kabelka a v ní bylo růžové pouzdro s rovnátkem. Stalo se to prozaicky - dcerka si přála nést si své rovnátko, se kterým žije tři roky ve své kabeličce, manžel ji při usazování dcerky do auta dal na střechu a zůstala tam, aniž bychom si toho všimli. Přišli jsme na to až doma v České Lípě. Vím, že by to byla opravdu velká náhoda, ale přeci jen to zkusím. Kdyby ji někdo našel, ušetřil by mé holčičce otisky a hlavně dny čekání na nové rovnátko, které by měla nosit denně…Tak děkuji za přečtení, hezký večer a pozor na věci odložené na střeše auta. Zvlášť když jsou tak důležité. Hanka
Moc držím palce, a omlouvám se že nepomohu.. Jen mi to připomnělo jak jsem jednou valila po dálnici, už jsem byla asi 90 km od baráku a předjíždějící auto na mě ukazuje ať zastavím, tak jsem celá připosr. aná zajela ke kraji a měla jsem na střeše KLÍČE ![]()
Škoda, že píšeš až teď, my jsme od Vinohradské nemocnice odjížděli kolem 11.30.
Držím palce ať se najdou, já si takhle jednou odložila doklady od auta ![]()
@myskalucka Přišli jsme na to až za dvě hodiny, když jsme dorazili domů. Manžel bohužel věděl hned…uvědomil si to. Zkoušeli jsme volat na policii městské části, kde tedy byli vstřícní a slíbili tam poslat hlídku, pak volali, že nic. Někdo to zřejmě našel. Bohužel nenapadlo mě krabičku popsat aspoň telefonním číslem, pořád ji nosím u sebe, dnes jsem vyhověla přání dcerky, že si rovnátko ponese sama. Byla opravdu zodpovědná, chránila ho jako oko v hlavě. Položit kabelku na střechu auta byla neopatrnost dospělých.
Volalas třeba do Vinohrádky na vratnici, jestli k nevedou někde ztráty/nalezy? Pokud to našel někdo gramotny, mohl to dat tam, určité nejste jediní, kdo tam okolí něco vytrousil, nechal v cekarnach, atd.
@Agnesita To bych mohla…děkuju. Volala jsem na ortodoncii, ale na vrátnici ne. Zítra ráno to zkusím.
Co zůstane na střeše, spadne většinou až v první prudší zatáčce
Když není možnost projet tu trasu znovu, málokdy se ta věc najde.
Mám bohužel zkušenosti - klíče, skleněná mísa s květinou ze svatby, dort… ![]()
Chtělo by to zítra projít nebo projet trasu, třeba bude taštička někde odložená, pověšená na plotě třeba, našla jsem takhle synovu čepici po třech týdnech. Kabelku si ale asi někdo vezme, krabičku by snad mohl někde nechat. Když bydlíte jinde, je to těžké. Holky, nebydlíte některá poblíž?
@dianaa Já vím…Máme to 100kilometrů, jezdíme tam do rozštěpového centra. Proto píšu sem, zkouším i přes FB a svoje maminky ze sdružení rozštěpových maminek. Umím si představit, že to někdo najde a třeba by i rád odevzdal - ale kam?
Já takhle přesně ztratila knihu z knihovny, taky jsem si vzpoměla až na dálnici 50km za Prahou. Přeju hodně štěstí v hledání. Jo a manžel nechal rovnátka na talíři v menze. Druhý den mu je naštěstí vydali. Otisky by snad mohli použít ty původní ne?