Hledám AP do MŠ Brno Komín

42
2.12.22 20:19

Hledám AP do MŠ Brno Komín

Ahoj, mám téměř čtyřletého syna, který dochází do státní MŠ v Brně v městské části Komín a má od SPC schváleného asistenta pedagoga na 40 hodin týdně, tedy na 8 hodin každý den. Bezva, ale kde najít nějakého toho asistenta a ještě k tomu kvalitního? Chtěla bych zkusit případného asistenta oslovit touto cestou. Přála bych si pro syna asistenta, který miluje děti, je srdečný a tolerantní a umí to s dětmi. Syn je bezvadný kluk. Je chytrý, veselý a společenský. Má však handicap v podobě expresivní vývojové dysfazie. Nemluví, tedy už začíná říkat a spojovat nějaká ta základní slova. Chtel by mluvit vic, ale nejde mu to. Je flustrovany z toho, že se nemůže vyjádřit, proto se někdy rozčiluje. Komunikovat se snaží hlavně gesty a pantomimou. Možná bude i trochu hyperaktivní nebo je jen temperamentní, těžko říct, kde je ta hranice. Jinak ale úžasný kluk, co má rád legraci, vymyslí lumpárny a rád se směje a rád se mazlí. Potřeboval by k sobě nějakého uvolněného, veselého a láskyplného člověka. Našel by se člověk, který by chtěl pracovat jako asistent pedagoga? Jedná se o práci ve státní MŠ v Brně - Komín. Předpokládám, a bylo nám to na SPC potvrzeno, že až do konce školního roku 2026 ho budeme potřebovat, protože bude mít odklad do ZŠ. Budu vděčná za každou odpověď, dekuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
333
2.12.22 20:21
@Manett píše:
Ahoj, mám téměř čtyřletého syna, který dochází do státní MŠ v Brně v městské části Komín a má od SPC schváleného asistenta pedagoga na 40 hodin týdně, tedy na 8 hodin každý den. Bezva, ale kde najít nějakého toho asistenta a ještě k tomu kvalitního? Chtěla bych zkusit případného asistenta oslovit touto cestou. Přála bych si pro syna asistenta, který miluje děti, je srdečný a tolerantní a umí to s dětmi. Syn je bezvadný kluk. Je chytrý, veselý a společenský. Má však handicap v podobě expresivní vývojové dysfazie. Nemluví, tedy už začíná říkat a spojovat nějaká ta základní slova. Chtel by mluvit vic, ale nejde mu to. Je flustrovany z toho, že se nemůže vyjádřit, proto se někdy rozčiluje. Komunikovat se snaží hlavně gesty a pantomimou. Možná bude i trochu hyperaktivní nebo je jen temperamentní, těžko říct, kde je ta hranice. Jinak ale úžasný kluk, co má rád legraci, vymyslí lumpárny a rád se směje a rád se mazlí. Potřeboval by k sobě nějakého uvolněného, veselého a láskyplného člověka. Našel by se člověk, který by chtěl pracovat jako asistent pedagoga? Jedná se o práci ve státní MŠ v Brně - Komín. Předpokládám, a bylo nám to na SPC potvrzeno, že až do konce školního roku 2026 ho budeme potřebovat, protože bude mít odklad do ZŠ. Budu vděčná za každou odpověďm dekuji :kytka:

No, já bych při té příležitosti mohl požádat o asistentku.. :mrgreen: Bydlím taky v Brně, tak by se to mohlo sfouknout z jedný vody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
5.12.22 00:21

Dobrý den, měla bych obrovský zájem, ale záleží na tom, jak moc spěcháte? Momentálně si plním praxi v Logocentru. Mám Bc. z psychologie, dálkově studuji speciální pedagogiku a nejvíce ze všeho mě baví právě práce s dětmi se speciálními vzdělávacími potřebami. :) Pracovala jsem i jako AP 2 roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin