Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Anonymní píše: Pokud tu je některá taková, tak se přihlas …
Ptáš se jako Anonymní, takže Ti žádná bi holčina nemůže napsat soukromou zprávu, i kdyby chtěla. To svědčí o Tvé rozumové úrovni.
@Tala20 píše:
Ptáš se jako Anonymní, takže Ti žádná bi holčina nemůže napsat soukromou zprávu, i kdyby chtěla. To svědčí o Tvé rozumové úrovni.
Stačí, když napíše koment a pak už si ji vyhledá
Neee
![]()
@Anonymní píše:
Ahojky, hledám holčinu, která je bi😊
Nevim, kde mám hledat, chtěla bych se seznámit a možná zkusit trojku se svým kamarádem. Něco málo jsem už s holkou měla, ale nedá se říct.. že bych v tom byla zaběhlá.
Pokud tu je některá taková, tak se přihlas😇 pak povím něco o sobě😊 jinak holčině by mělo být 19-22Mě samotné je 20
A proč nechceš 2 kamarády do trojky aby tě pěkně protáhli dutiny a přestala jsi myslet na lízání pekáče ![]()
Jasný, každý tu bude s radostí prohlašovat, že ta jeho pracně budovana image je prdlajs a chce vylízat jinou ženskou ![]()
A proč když někdo chce ženskou k ženské, tak vždycky chce do trojky k někomu svému? Proč ne čtverka? Ať tam má i ta druhá někoho svého ![]()
Dělat matraci cizímu chlapovi, o to fakt člověk stojí ![]()
@Anonymní píše:
Stačí, když napíše koment a pak už si ji vyhledá
Neee![]()
![]()
Prázdná hlavičko, ty bi holčiny se nebudou zde přihlašovat veřejně pod svým nickem, psát veřejné komenty a pak čekat zda se uráčíš jim napsat.
Požaduješ, aby Ti napsaly čistě soukromou zprávu ve veřejné diskusi. To je proti pravidlům netiqutte, i proti pravidlům tohoto serveru.
Ty něco požaduješ od ostatních, prázdná hlavičko, tak bylo na Tobě abys jim to maximálně usnadnila a dala jim možnost aby Tě kontaktovaly soukromou zprávou.
Nahlašuju Tě adminovi.
@Tala20 píše:
Nahlašuju Tě adminovi.
Tak nahlaš, neudělala jsem nic špatného 😀 a pokud se ti něco nelíbí, tak máš číst jiné příspěvky, tady ty lidi jako ty jsou fakt super 😀
@JiříkMazlík píše:
A proč nechceš 2 kamarády do trojky aby tě pěkně protáhli dutiny a přestala jsi myslet na lízání pekáče
Pokud si dojedete do Znojma 😂
@JiříkMazlík píše:
Já bych prosil kofolu do trojky![]()
Jsem spis obyč voda 🤣 🤣
@Klopotkova píše:
Jsem bi, pošli mi fotku frndy do sz.
Kopii prosím ke mě ![]()
Ahojky, hledám holčinu, která je bi😊
Nevim, kde mám hledat, chtěla bych se seznámit a možná zkusit trojku se svým kamarádem. Něco málo jsem už s holkou měla, ale nedá se říct.. že bych v tom byla zaběhlá.
Pokud tu je některá taková, tak se přihlas😇 pak povím něco o sobě😊 jinak holčině by mělo být 19-22
Mě samotné je 20