Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, omlouvam se za zalozeni teto diskuze, ale AKUTNE shanim bydleni pro brachu (je to normalni 29 lety kluk, v Brne pracuje, a momentalne tam nema kde bydlet). Klidne i spolubydleni. Nevite nekdo o necem? Nebo neznate nekoho kdo by pronajmul treba jen pokoj? Popr. poradte kde hledat.
Pokud bude nekomu vadit muj prispevek smazu. Dekuju vsem za jakekoliv informace.
Zkusila bych píchnout inzerát na spolubydlení někam na VŠ, třeba u menzy na nástěnku…Študáci takto určo hledají spolubydlící. hápu, že sám na pronájem bytu nemá.
Zkusím něco vygooglit.
Dekuju, prave bytu je spousta, ale v realitce chteji poplatky. Tak jsem prave myslela, jestli nekdo tady nepronajima sam. ![]()
@andulik8 píše:
Dekuju, prave bytu je spousta, ale v realitce chteji poplatky. Tak jsem prave myslela, jestli nekdo tady nepronajima sam.
Každý nájemce bude chtít 2-3 měsíční kauci.
I ten pronajímatel, který pronajímá sám bez realitky, chce kauci a je to pochopitelné.
To ja vim, s kauci pocitame, ale prave realitka si bere jeste min 5000 navic. A to je dost penez pro jednoho.
Dejte inzeráty a taky hledejte v inzerátech bez realitky: http://www.bezrealitky.cz
@andulik8 píše:
To ja vim, s kauci pocitame, ale prave realitka si bere jeste min 5000 navic. A to je dost penez pro jednoho.
RK požaduje většinou poplatek ve výši nájmu za jeden měsíc, to je část kauce, kterou byste stejně platili majiteli. Jde to i bez RK, ale ne bez peněz.
@blecha72 píše:
RK požaduje většinou poplatek ve výši nájmu za jeden měsíc, to je část kauce, kterou byste stejně platili majiteli. Jde to i bez RK, ale ne bez peněz.
Prave proto, ze to jde i bez RK jsem zalozila tuhle diskuzi. Penize samozrejme jsou, ale prijde nam zbytecne platit nekoho dalsiho navic.
NA FB je přímo skupina (a možná i víc) o bydlední a spolubydlení v Brně, inzerátů tam bývalo docela dost
@zvidavajanca píše:
NA FB je přímo skupina (a možná i víc) o bydlední a spolubydlení v Brně, inzerátů tam bývalo docela dosthttps://www.facebook.com/…10232285957/?…
Moc dekuju ![]()
@andulik8 píše:
Prave proto, ze to jde i bez RK jsem zalozila tuhle diskuzi. Penize samozrejme jsou, ale prijde nam zbytecne platit nekoho dalsiho navic.
Nic se RK navíc neplatí, o to méně budete platit na kauci majiteli.
Obnovuji téma. Ráda bych se zeptala, jak řešíte bydlení v Brně, když podnájmy jsou drahé a na hypotéku nemáte odvahu
bydlíme v 1+kk v podnájmu a plánujeme rodinu, čili bychom se rádi přestěhovali do většího. V pořadníku na obecní byt jsme, ale víte jak to chodí
Děkuji