Hledám české boty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6667
9.5.17 21:59
@Kacka2 píše:
https://www.boty-prestige.eu/

Jo jo, prestižky jsem mívala jako malá :)

Dívám se, že mají docela pěkné různé sportovní typy bot. Dík!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
9.5.17 22:03
@klamonožka píše:
Díky, ty jsem neznala :palec: Hlavně ty vysoké trekové mě zaujaly, až mi doslouží ty, které mám teď, tak nad nimi zauvažuju.

Tak mrkni spíše sem www.prabos.cz Největší český výrobce v ČR. Jediní tady vyrábějí boty s Goretexem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16235
9.5.17 22:04
@klamonožka píše:
Dík!Na Fare se podívám, Santé znám, s těmi mám výbornou zkušenost, máme od nich přezůvky na dovnitř celá rodina. :)

Přidávám se, sandály Santé máme všichni, od Fare máme zase všichni zimní boty a jsou super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6667
9.5.17 22:12
@berusa.m píše:
Tak mrkni spíše sem www.prabos.cz Největší český výrobce v ČR. Jediní tady vyrábějí boty s Goretexem.

Tak ty vypadají taky dost parádně. :palec:

Takových krásných bot se u nás vyrábí. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
9.5.17 22:18
@klamonožka píše:
Tak ty vypadají taky dost parádně. :palec:Takových krásných bot se u nás vyrábí. :dance:

Je to pravda. Já mám s českými botami dobrou zkušenost. A nejenom s botami. Vůbec jsou české výrobky na vysoké úrovni a většinou velmi kvalitní. Možná je tady někde diskuze kde se doporučují české značky. Možná by nebylo od věci ji založit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
luccifera
9.5.17 22:53

Botas a teda cucim jak jsou kvalitni. Beham s nima v praci po terenu a jsou porad moc hezke… takze si koupim druhe nejake vesele a barevne:)

• Citovat
  • Upravit
6667
10.5.17 10:38
@berusa.m píše:
Je to pravda. Já mám s českými botami dobrou zkušenost. A nejenom s botami. Vůbec jsou české výrobky na vysoké úrovni a většinou velmi kvalitní. Možná je tady někde diskuze kde se doporučují české značky. Možná by nebylo od věci ji založit.

To je dobrý nápad :) Ještě počkám, jestli někdo něco napíše sem, a pak můžu založit diskusi obecně o českých výrobcích. Je toho hodně, ale musí si dát člověk vždycky práci to vypátrat, sehnat, teď jsem tím strávila hodně času, když jsme předělávali byt, a myslím, že se to vyplatilo. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25191
11.5.17 13:12

@klamonožka Ještě přidávám Olang. Netušila jsem, že to šijou tady u nás :oops: Teď jsem byla v jejich prodejně a vedle je vyrábí :D
 http://www.obuv-olang.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6667
11.5.17 20:01
@Aries6 píše:
@klamonožka Ještě přidávám Olang. Netušila jsem, že to šijou tady u nás :oops: Teď jsem byla v jejich prodejně a vedle je vyrábí :D
http://www.obuv-olang.cz/

Dík, už se na to dívám, i když do Třebíče to mám tedy z ruky :)

Pochopila jsem to z jejich stránek tak, že nějaké jejich boty jsou ty původní italské a jiné, ta jejich řada „Olang“ se šijou u nás.

A máš s nimi i zkušenosti, nosila jsi je? Vydrží?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6667
11.5.17 20:08

Tak, objevila jsem a zaujalo mě ještě Flexiko (uzavřené boty hlavně kožené):
 http://www.flexiko.cz/

a Triop (hlavně se mi líbí sandály):
http://www.triop.cz/

Neznáte je někdo? Nemáte zkušenosti?

Dík :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2258
11.5.17 20:17

Nevím jak moc jsou kvalitní, ale Baťa teď prodává nějakou značku, kde je nálepka, že se jedná o český výrobek. Jestli to tu ale skutečně celé vyrábějí, nebo jen balí netuším. Cenově tuším byly kolem 1500 Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25191
11.5.17 20:59
@klamonožka píše:
Dík, už se na to dívám, i když do Třebíče to mám tedy z ruky :)

Pochopila jsem to z jejich stránek tak, že nějaké jejich boty jsou ty původní italské a jiné, ta jejich řada „Olang“ se šijou u nás.

A máš s nimi i zkušenosti, nosila jsi je? Vydrží?

Tak podrobně jsem je nestudovala, tak nevím. Jedny jsme koupily na tuto zimu dceři a dle ní jsou pohodlné. A jsou pořád pěkné. Známá říkala, že kupuje jen ty a je moc spokojená. Od dospělého zkušenost nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25191
11.5.17 21:02
@Sexynohy píše:
Nevím jak moc jsou kvalitní, ale Baťa teď prodává nějakou značku, kde je nálepka, že se jedná o český výrobek. Jestli to tu ale skutečně celé vyrábějí, nebo jen balí netuším. Cenově tuším byly kolem 1500 Kč.

Mám dvoje boty s nápisem Baťa a koupila jsem je přes známého a jsou šité tady v ČR. Kousek tady od nás. Část bot se opravdu dělá tady. Ale jaký % podíl, to netuším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
12.5.17 11:37

Olang měla dcera dětské takové pohorky kotníkové, ale dnes už bych je nekoupila. Byla tvrdé a úzké. Myslím, že je šťastnější ve volnější obuvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
31.12.17 11:20
@hofka píše:
Ahinsa.. je to tedy barefoot obuv (=není levná), ale česká, materiály z evropských zdrojů, s ohledem k přírodě.

jsou nádherné, a firemní zacházení s přírodními zdroji a tak vůbec se mi hodně líbí. Teď mám mrňavý děti, ale jednou… si je pořídím! nádhera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková