Hledám dárce spermatu

1
17.1.24 18:23

Hledám dárce spermatu

Hledám diskrétního dárce spermatu - požaduji 100 % zdraví a naprostou anonymitu. Jsem finančně zajištěná, naprosto samostatná a nemám již sílu čekat na,,toho pravého,,. Předání prostředníkem. Finanční odměna samozřejmostí.***

*edit adminem-smazané osobní údaje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17.1.24 18:24

Dobrý den,

diskrétních dárců je hodně, ale kvalitních málo.

Luděk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14651
17.1.24 18:44
@Emma588 píše:
Hledám diskrétního dárce spermatu - požaduji 100 % zdraví a naprostou anonymitu. Jsem finančně zajištěná, naprosto samostatná a nemám již sílu čekat na,,toho pravého,,. Předání prostředníkem. Finanční odměna samozřejmostí. emma588zavinacseznam.cz

Nedávno se tu jeden oplodňovač aktivně nabízel, a grátis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
17.1.24 18:46

Doufám, že to nemyslíte vážně...

@Emma588 píše:
Hledám diskrétního dárce spermatu - požaduji 100 % zdraví a naprostou anonymitu. Jsem finančně zajištěná, naprosto samostatná a nemám již sílu čekat na,,toho pravého,,. Předání prostředníkem. Finanční odměna samozřejmostí. emma588zavinacseznam.cz

Vám je jedno zdravotní stav, vrozené vady, intelekt či vzhled. A spoustu dalších dědičných vlastností? Protože anonymní dárce vám může nakecat co chce…
A obráceně, pokud vy budete znát jméno dárce, riskuje že si věc rozmyslíte a on se stane regulérním otcem se všemi důsledky, což příčetný chlap nebude riskovat.

Jestli jste finančně superzajištěná, odjeďte do ciziny, tam si nabrkněte nějakého fyzicky kvalitního samce, zapomeňte antinu, či praskněte kondom a zmizte zase domů… Třeba taková Au pair v Británii, Francii a slušný hoch ze sousedství…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24741
17.1.24 20:04

Žádné jiné požadavky nemáte? Co když to bude extra b. l.b?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5653
17.1.24 20:55
@Emma588 píše:
Hledám diskrétního dárce spermatu - požaduji 100 % zdraví a naprostou anonymitu. Jsem finančně zajištěná, naprosto samostatná a nemám již sílu čekat na,,toho pravého,,. Předání prostředníkem. Finanční odměna samozřejmostí.****edit adminem-smazané osobní údaje

Požaduješ zdraví, a ověříš si to jak? I když se opravdu snažím Tě pochopit, toto je strašně zoufalý krok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.1.24 22:14

Pokud to opravdu chcete udělat, najděte si někoho koho aspoň trochu znáte a víte o něm něco. To co jsem v životě s muži zažila a opravdu představa mít doma jejich malou kopii je to strašný risk.Pak zdraví a vždycky se může něco po…a to mám doma muže a vůbec by mi nevadilo mít deset dětí…Dlouho jsem hledala a to co mi v životě zkřížilo cestu bych doma mít nechtěla a vzhledem k tomu že děti mám a povahu mají někdo po mě, někdo po tchýni, další po mé matce…Milovat to dítě budete, ale aby jste si to sama nevyčítala není to kočka ani pes

• Citovat
  • Upravit
Smutny_snilek
18.1.24 00:53

No, přes prostředníka. Ona kvalita spermatu mimo tělo dost rychle klesá.

A taky bacha, aby dotyčný nepracoval třeba ve veprine. Tam má přístup k velkému množství materiálu :P

• Citovat
  • Upravit
Janli
18.1.24 08:46
@Smutny_snilek píše:
No, přes prostředníka. Ona kvalita spermatu mimo tělo dost rychle klesá.A taky bacha, aby dotyčný nepracoval třeba ve veprine. Tam má přístup k velkému množství materiálu :P

Tak teď jsem pochopila, jak jsi ty přišel na svět….

• Citovat
  • Upravit
Smutny_snilek
18.1.24 09:05
@Janli píše:
Tak teď jsem pochopila, jak jsi ty přišel na svět….

Kdepak. Mým otcem je vykastrovany kocour. :P

• Citovat
  • Upravit
17.5.24 16:00

Ahoj jestli máš zájem o kvalitního dárce tak bych ti doporučila mého kamaráda.
Jeho e-mail je kamaradsvyhodami001@seznam.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.7.24 23:33

Pomůžu s početím

Rozhodl jsem se touto cestou pomocí ženám k jejich vysněnému miminku. Vím, že ne vždy je jednoduché toho dosáhnout, ať už z jakéhokoliv důvodu. Nabízím tedy své spermie k darování. Můj spermiogramu je v pořádku, tudíž by neměl být problém s početím.

Jsem 22 letý student VŠ, který hrával fotbal a občas zajde na ryby. Měřím 178cm, vážím 84 kg. Vlasy blond, oči modré. O žádném genetickém onemocnění v rodině nevím. Co se týká mé povahy, podívejte se na charakteristiku znamení panna (muž). Vše na mě sedí.

Za darování nic nechci. Budu rád, když někomu pomůžu. Ovšem bez nároku na zapsání do RL. Mám vlastní rodinu a chci mít i nadále.

Pokud by byl zájem, rád pošlu i fotku.

Jsem také připraven zodpovědět vám vaše případné dotazy.

Prosím pište na email: luk. valda@seznam.cz

Těším se na setkání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3881
24.7.24 23:40
@pan Blahoš píše: Více

Jasně že sranda, založil si profil v ten den co psal tuhle slataninu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MirekAlb256
21.8.24 17:34

Dobrý den

@Emma588 Jaká jsou vaše kritéria, pokud stále hledáte?

• Citovat
  • Upravit
1
22.5.25 06:53

@Emma588 oplodnim tě napiš sz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.