Hledám garanta kosmetiky

12.9.22 23:57

Hledam garanta kosmetiky

Zdravim kocky,
hledam garantku pro kosmetiku. Je mi 22 let a mam za sebou kurzy tykajici se lash liftingu, cisteni pleti, laminace oboci, kosmeticke pristroje, epilace a chci se dale zdokonalovat a momentalne se jiz od kvetna ucim na kamaradkach a ruznych potencionalnich klientkach a rada bych si jiz privydelavala. Mam domluveny pronajem kresla v salonki, ale jsem zaroven studentkou vysoke skoly a bohuzel kurz kosmeticky je casove narocny. Delam procedury, na ktere mam klasifikaci a rada bych mela vse zastiteno.
Jsem z Ostravy a velmi by mi to pomohlo.
Za garanci jsem ochotna zaplatit 10 000kc, pripadne se da na cene jeste domluvit. :srdce:
Sve portfolio rada zaslu, necham se prezkouset, abychom byly obe spokojene. :kytka:

Mnohokrat dekuji a kdyztak mi napiste zpravu/komentar

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
711
13.9.22 05:54

@Svetobornouska garant bez rekvalifikačního kurzu ti je na nic. Ale teď je možnost udělat si profesní zkoušku-najdeš si autorizovanou osobu, ona tě přezkouší a pokud projdeš, tak nemusíš dělat rekvalifikaci a na živnosťáku ti to uznají. Garanta pak nepotřebuješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
711
13.9.22 06:05

@Svetobornouska tady je máš všechny:
https://www.narodnikvalifikace.cz/…stranka-1-50

Máš jich tam asi 80.
Jinak živnosťák je jen začátek, pak musíš mít sepsaný a schválený provozní řád na hygieně, smlouvu na odpady, sociálku, zdravku, finančák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat