Hledám garanta kosmetiky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Hledam garanta kosmetiky
Zdravim kocky,
hledam garantku pro kosmetiku. Je mi 22 let a mam za sebou kurzy tykajici se lash liftingu, cisteni pleti, laminace oboci, kosmeticke pristroje, epilace a chci se dale zdokonalovat a momentalne se jiz od kvetna ucim na kamaradkach a ruznych potencionalnich klientkach a rada bych si jiz privydelavala. Mam domluveny pronajem kresla v salonki, ale jsem zaroven studentkou vysoke skoly a bohuzel kurz kosmeticky je casove narocny. Delam procedury, na ktere mam klasifikaci a rada bych mela vse zastiteno.
Jsem z Ostravy a velmi by mi to pomohlo.
Za garanci jsem ochotna zaplatit 10 000kc, pripadne se da na cene jeste domluvit. ![]()
Sve portfolio rada zaslu, necham se prezkouset, abychom byly obe spokojene. ![]()
Mnohokrat dekuji a kdyztak mi napiste zpravu/komentar
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Svetobornouska garant bez rekvalifikačního kurzu ti je na nic. Ale teď je možnost udělat si profesní zkoušku-najdeš si autorizovanou osobu, ona tě přezkouší a pokud projdeš, tak nemusíš dělat rekvalifikaci a na živnosťáku ti to uznají. Garanta pak nepotřebuješ.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Svetobornouska tady je máš všechny:
https://www.narodnikvalifikace.cz/…stranka-1-50
Máš jich tam asi 80.
Jinak živnosťák je jen začátek, pak musíš mít sepsaný a schválený provozní řád na hygieně, smlouvu na odpady, sociálku, zdravku, finančák.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit