Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
JANIIICKA píše:
ahojda zdravim,hledam maminka mimca,deticek co je take stale sama s detma doma a hleda spriznenou dusicku na popovidani,nastevy kaficko a kamaradku.jsme z noveho straseci.ahoj tesime se ja viky,ada,a kristýnka
Ahoj Janiiicka
,
moc se omlouvám, že tě otravuji ![]()
Mohla bys mi prosím pomoct. Stěhujem se do Lodenic a hledám pro malou pediatra. Nejblíž jsou Nové Strašecí a na nete jsem našla 2ch Dr. Neustupová a Cibulka.. Nehci udělat chybu a tak tě prosím o radu, kdo je lepší, nebo kam chodíte?
Moc ti děkuji za odpověd a čas ![]()
samara17 píše:JANIIICKA píše:Ahoj Janiiicka
ahojda zdravim,hledam maminka mimca,deticek co je take stale sama s detma doma a hleda spriznenou dusicku na popovidani,nastevy kaficko a kamaradku.jsme z noveho straseci.ahoj tesime se ja viky,ada,a kristýnka,
moc se omlouvám, že tě otravuji
Mohla bys mi prosím pomoct. Stěhujem se do Lodenic a hledám pro malou pediatra. Nejblíž jsou Nové Strašecí a na nete jsem našla 2ch Dr. Neustupová a Cibulka.. Nehci udělat chybu a tak tě prosím o radu, kdo je lepší, nebo kam chodíte?
Moc ti děkuji za odpověd a čas
ahojda tak ja chodim k dr.neustupove a bezva je tam cely týden,cibulka je taky ale jedzi dva dny v týdnu do lanu a toje pro me i s autem z ruky.ja si nemuzu na pani neustupovou stezovat,prijela i o vikend kdyz neco a zadarmo takze doporucuji a treba se tam i setkame…ahoj a klido pisni sz.ahoj jana
Ahoj, jestli je tohle téma ještě aktuální, tak zrovna rozjíždíme na Facebooku stránku „Maminky Nové Strašecí“ ![]()
ahojda zdravim,hledam maminka mimca,deticek co je take stale sama s detma doma a hleda spriznenou dusicku na popovidani,nastevy kaficko a kamaradku.jsme z noveho straseci.ahoj tesime se ja viky,ada,a kristýnka