Hledám kamarádku - Nové Strašecí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
JANIIICKA
10.5.11 09:00

hledam kamaradku

ahojda zdravim,hledam maminka mimca,deticek co je take stale sama s detma doma a hleda spriznenou dusicku na popovidani,nastevy kaficko a kamaradku.jsme z noveho straseci.ahoj tesime se ja viky,ada,a kristýnka

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
684
11.11.11 13:52
JANIIICKA píše:
ahojda zdravim,hledam maminka mimca,deticek co je take stale sama s detma doma a hleda spriznenou dusicku na popovidani,nastevy kaficko a kamaradku.jsme z noveho straseci.ahoj tesime se ja viky,ada,a kristýnka

Ahoj Janiiicka :-) ,
moc se omlouvám, že tě otravuji :kytka:
Mohla bys mi prosím pomoct. Stěhujem se do Lodenic a hledám pro malou pediatra. Nejblíž jsou Nové Strašecí a na nete jsem našla 2ch Dr. Neustupová a Cibulka.. Nehci udělat chybu a tak tě prosím o radu, kdo je lepší, nebo kam chodíte?
Moc ti děkuji za odpověd a čas :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JANIIICKA
12.11.11 12:16
samara17 píše:
JANIIICKA píše:
Ahoj Janiiicka :-) ,
moc se omlouvám, že tě otravuji :kytka:
Mohla bys mi prosím pomoct. Stěhujem se do Lodenic a hledám pro malou pediatra. Nejblíž jsou Nové Strašecí a na nete jsem našla 2ch Dr. Neustupová a Cibulka.. Nehci udělat chybu a tak tě prosím o radu, kdo je lepší, nebo kam chodíte?
Moc ti děkuji za odpověd a čas :hug:

ahojda tak ja chodim k dr.neustupove a bezva je tam cely týden,cibulka je taky ale jedzi dva dny v týdnu do lanu a toje pro me i s autem z ruky.ja si nemuzu na pani neustupovou stezovat,prijela i o vikend kdyz neco a zadarmo takze doporucuji a treba se tam i setkame…ahoj a klido pisni sz.ahoj jana

• Citovat
  • Upravit
ZPNS
27.1.13 19:52

Nové Strašecí

Ahoj, jestli je tohle téma ještě aktuální, tak zrovna rozjíždíme na Facebooku stránku „Maminky Nové Strašecí“ :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová