Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj hledám kamarádku na procházky s dětmi, výlety hřiště voda kafičko u nás. Třeba si i za grilovat za bláznit v bazénu atd. Mě je 23 malému 3 roky Bylim na vesnici kousicek od Breclavi. Budu se těšit…
Ahojky, ráda tě poznávám, moc jsem, ale nechodím proto tě poprosím jestli máš facebook tak mě tam najdeš jako dana lukšíková, jinak mě je 26let a mam 2,5 roční holčičku a ročního chlapečka a přesně jsem z nejdku u lednice a ty? Příští týden by jsme mohli někam na hřiště vyrazit..mám teď jiný nik
Ahojky hledám kámošku z Břeclavi je mi 21 let a jsem v 6 měsíci těhotenství v Břeclavě jsem si našla před dvěma a pul lety přítele, ale kámošku se mě ještě nepodařilo najít.. ![]()
Ahoj koukám, že jdu trošku pozdě, ale najde se tu ještě mladá mamina nebo nastávající mamina. Můj bubáček je teprve na cestě, ale ráda bych se seznámila, zabila dlouhé chvíle a něčemu se přiučila..
![]()
Ahoj mám 4 letého syna a hledáme kamarádku z okolí Břeclav na společné procházky, kolo, hřiště, ale i třeba pivko kafčo atd…;) Pište do zpráv děkuji ![]()
Ahojky holky, naše sluníčko je teprve na cestě, ale ráda se seznámím. ![]()
Ahojky. Ráda poznám nové přátelé. Jsem 26 letá maminka mám syna 2 roky. Maminku nebo tatínka na pokec výlety, kafíčko oddych užívání si. Můj email:***@seznam.cz je i víš napsaný budu se těšit až poznám fajn lidičky
![]()
Zdravim maminky. Jsem z Drnholce (kousek od Mikulova) a mame pulrocni holcicku. I kdyz jsem pracujici maminka, hledam kamaradku, z blizkeho okoli, ke spolecnym prochazkam. Auto mame vetsi, vejde se i kocarek k pripadnemu cestovani za novou kamaradkou ![]()
A odkud si? Promin že píšu až teď, moc jsem nechodim ale jsem na fb jako dana luksikova, nebo dana. cmudova@seznam.cz
Ahojte…je tu nekdo v roce 2017?? My cekame za mesic malou prdelinku a nikoho tu nezname… ![]()
Ahoj holky, nechodite na facebook??Já jsem moc nechodím proto nevím kdy my kdo odepíše, rada bych obě viděla a seznamila.
Můj facebook je dana luksikova budu se na Vás těšit