Hledám kamarádku Břeclav a okolí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
danw7
6.1.13 07:17

Ahoj holky, nechodite na facebook??Já jsem moc nechodím proto nevím kdy my kdo odepíše, rada bych obě viděla a seznamila.

Můj facebook je dana luksikova budu se na Vás těšit

• Citovat
  • Upravit
2
25.7.13 12:37

hledám kamarádku z bv a okolí

Ahoj hledám kamarádku na procházky s dětmi, výlety hřiště voda kafičko u nás. Třeba si i za grilovat za bláznit v bazénu atd. Mě je 23 malému 3 roky Bylim na vesnici kousicek od Breclavi. Budu se těšit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
danw72
26.7.13 15:22

ahojky

Ahojky, ráda tě poznávám, moc jsem, ale nechodím proto tě poprosím jestli máš facebook tak mě tam najdeš jako dana lukšíková, jinak mě je 26let a mam 2,5 roční holčičku a ročního chlapečka a přesně jsem z nejdku u lednice a ty? Příští týden by jsme mohli někam na hřiště vyrazit..mám teď jiný nik

• Citovat
  • Upravit
TerezaamajáTerezka
30.9.13 20:11

Hledám kámošku

Ahojky hledám kámošku z Břeclavi je mi 21 let a jsem v 6 měsíci těhotenství v Břeclavě jsem si našla před dvěma a pul lety přítele, ale kámošku se mě ještě nepodařilo najít.. :lol:

• Citovat
  • Upravit
6040
2.2.14 11:30

Ahoj koukám, že jdu trošku pozdě, ale najde se tu ještě mladá mamina nebo nastávající mamina. Můj bubáček je teprve na cestě, ale ráda bych se seznámila, zabila dlouhé chvíle a něčemu se přiučila.. :oops: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
21.5.14 23:40

Ahoj mám 4 letého syna a hledáme kamarádku z okolí Břeclav na společné procházky, kolo, hřiště, ale i třeba pivko kafčo atd…;) Pište do zpráv děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
22.5.14 10:53

Ahojky holky, naše sluníčko je teprve na cestě, ale ráda se seznámím. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6040
20.7.14 03:37
8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
20.7.14 15:11

Kuk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6040
20.7.14 17:13

Tady i nekdo zije :dance: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
22.9.14 07:53

Ahoj ženy,,Břeclavačky,, :mrgreen: Žije tu ještě někdo? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.3.16 14:53

Lucie.Rychla85@seznam.cz

Ahojky. Ráda poznám nové přátelé. Jsem 26 letá maminka mám syna 2 roky. Maminku nebo tatínka na pokec výlety, kafíčko oddych užívání si. Můj email:***@seznam.cz je i víš napsaný budu se těšit až poznám fajn lidičky :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.4.16 08:10

Zdravim maminky. Jsem z Drnholce (kousek od Mikulova) a mame pulrocni holcicku. I kdyz jsem pracujici maminka, hledam kamaradku, z blizkeho okoli, ke spolecnym prochazkam. Auto mame vetsi, vejde se i kocarek k pripadnemu cestovani za novou kamaradkou ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
4.6.16 10:37

A odkud si? Promin že píšu až teď, moc jsem nechodim ale jsem na fb jako dana luksikova, nebo dana. cmudova@seznam.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
24.6.17 11:54

Ahojte…je tu nekdo v roce 2017?? My cekame za mesic malou prdelinku a nikoho tu nezname… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová