Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Poslední dobou si připadám sama, mám manžela a dítě jsou pro mě vším, mám svojí práci ale ve volných chvílích chybí fajn kámoška na posezení, výlety sem tam nějakou akcičk, kávičku a pokec…pokud jste na tom stejně, podobně budu ráda za seznámení…
Poslala jsem ti pozvánku do naší malé Havířovské skupinky. Tak se přidej k nám jestli chceš ![]()
Ahoj, jsme na tom podobně. Taky mám muže a děti, které bezmezně miluju. Ale chybí mi kámoška, nějaká spřízněná duše, se kterou bych si rozuměla, mohla si povykládat, odreagovat a tak.
Tak chceš-li, určitě se ozvi, můžeme se seznámit, třeba nám to bude vyhovovat. ![]()
@betuliii ahoj ráda se seznámím…odkud jsi???já bydlím na šumbarku tenasu ![]()
@kasenka8 to jsem moc ráda. Jsem z Bludovic, to máme přesně druhou stranu města ![]()
Taky bych se ráda seznámila s fajn maminou. Mám dcerku 2 roky a chybí nám parťačka na procházky. ![]()
To mám z ruky…nejsem pojízdná.
S takovou si ten řidičák budu muset udělat.
Ahojik holky, my zijeme v Anglii, ale v cervenci se vracime do CR, mame byt na Sumbarku. Stale me vsichni strasi, at si hledame bydleni jinde, ze tam je dost „cerno“, atd. Jak se vam v Havirove zije?
Zdravím:-) nastěhovala jsem se za přítelem sem do Havířova, tak nějak jsme naprosto neplánovaně otěhotněli a já kvůli těhotenství nemůžu pracovat (řídila jsem dodávku po EU ). Chtěla jsem se zeptat co se dá v Havířově s pomalu rostoucím bříškem dělat, zatím mi připadá, že je to to nejnudnější město na světě…
Já za sebe bych na Šumbarku bydlet nechtěla. Jenže on celý Havířov je čím dál horší. Já bych se vůbec nevracela z ciziny
![]()
Na šumbarku taky bydlíme, bylo by tady relativně fajn, jen kdyby odsud zmizeli všichni ti uřvaní cigáni