Hledám kamarádku Hostivař

zrzana2
6.10.12 15:24

hledam kamaradku Hostivar

Ahoj holky,
hledam kamaradku na pokec, kocarkovani a casem treba vzajemne hledani. Me je 26, holcicce jsou zitra 4tydny. Urcite nehledam maminku na vylety do obchodnich center. Spis nekoho se vztahem k prirode, kdo radsi pokeca ve dvou(teda ve ctyrech), nez nejake davove vylety. Snad budu dobre pochopena.
Zuzka a Barborka

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1768
6.10.12 16:11

@zrzana2 Ahojky, byla bych presna…teda sice by to byly spis pokecy ve trech, ale kdyby se mi ted vsechno neposr,,, za par dni bych byla zpatky na Zahradaku a uzivala si tehotenstvi ;). Muselo by se mi ale ujmout to embryjko, co mi pred tydnem vlozili pri druhem pokusu IVF a ne abych dneska zacala krvacet… :( Treba se ale za par mesicu potkame a i to kocarkovani pujde ;). Taky nemam rada davove silenstvi a spis pokecam „ve dvou“ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
6.10.12 17:15

Ahojky, my jsme z Dubče, dcerce je 5 mesicu a mne je 28. Mame rady prirodu a nechcem rovnez travit zivot v OC:-) pokud budes mit zajem, pisni SZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
6.10.12 18:42

V Hostivaři jsem často, mám tam rodiče…jinak bydlím v Horních Měcholupech, jen kluky mám teda už starší (skoro 5let a 2 roky).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
26.1.14 15:24

Ahoj prestehovala jsem se do Hostivar a nikoho tu neznam. Nenasla by se tu nejaka zpriznena dusicka na prochazky a kaficka?/-) Mam 15 mes holku :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
5.2.14 13:32

Ahoj. Jsem z Hostivare. Bydlim kousek od plavecaku. S malou chodime ven denne, prevazne do lesoparku. Muzeme klidne zajit spolecne. Je mi 28 a male 4 mesice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
6.2.14 09:11

@RazzTer ahojky no super, najdu tě na FB?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
6.2.14 10:01

Nemam fcb

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
6.2.14 18:33

@RazzTer nevadí tak mi sem písni sz a domluvíme se co a jak :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.2.14 22:10

Také se ráda přidám. Také chodím často do lesoparku. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová