Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj ![]()
Hledám kamarádku, spřízněnou duši. Bydlim v teto lokalitě necele 3 měsíce, neznám zde nikoho, kromě mého pritele, nasich deti( 3 a 5 let-holcicky) a jeho rodičů.
Nejlepší kamarádka mi před 3 týdny tragicky zemrela
Znali jsme se od ZŠ ![]()
Hledám člověka, kterému budu moci později důvěřovat. Snad se tu někdo najde.
Ahoj, jsem taky z Poděbrad, pocházím z Kolína a přivdala jsem se. A taky jsem chvilinku těhu a mám 4 letou cácorku. Bude mi 33. Akorát jezdím ted do práce do Prahy. Kamarádky je mi líto, to si nedovedu představit…
Já zase v Koline pracuji. ![]()
co se tyče me kamarádky
nemohu se s Tim vyrovnat, stále nejsem schopna se s ni rozloučit, byli jsme spolu skoro pořád, vse jsme o sobe věděli. Stačila vterinova nepozornost a přišla jsem o ni ![]()
Ahojky, sice nejsem přímo z poděbrad ale bydlím cca 15 km v jedné vesnici. Děti mám dva kluky 1 a 4 roky. Pokuď chceš tak se klidně ozvy do sz a můřže pokecat atd
. jinak kamarádky mi je moc líto ![]()
@klarushka Já taky nebydlím přímo v Poděbradech.
bydlim také na vesnici ![]()
Ahojky, jsem přímo z Poděbrad - toho času na neschopence kvůli rizikáči. Vycházky mám po obědě
Taky tu nikoho moc neznám, a to tu bydlím už víc než rok. Když budeš chtít, ozvi se, můžem skočit na kafčo ![]()
Nebo samozřejmě kdokoliv, kdyby tu byla nějaká těhule na rizikáči, beru parťáka na odpolední procházky.
Angie
@Angie87 píše:
Ahojky, jsem přímo z Poděbrad - toho času na neschopence kvůli rizikáči. Vycházky mám po oběděTaky tu nikoho moc neznám, a to tu bydlím už víc než rok. Když budeš chtít, ozvi se, můžem skočit na kafčo
Nebo samozřejmě kdokoliv, kdyby tu byla nějaká těhule na rizikáči, beru parťáka na odpolední procházky.Angie
Ahojda
kolik ti je?
Já tu taky nikoho neznám, bydlím tu tři měsíce.
Ahoj, koncem léta se budeme stěhovat do vesnice kousek od Poděbrad. Nikoho v této oblasti neznám, máme tři děti. Malá bude mít tou dobou rok, kluci 2,5 a 4r. Ve volnu jezdíme pracovat na barák, ráda bych poznala nějakou maminku, kamarádku. Uvítám i doporučení pediatra a obvoďáka pro mě a prostě všechny tyto provozní věci
![]()
Ahoj, jsem z vesničky kolem Poděbrad. Z manželem a skoro 2letou dcerkou bydlíme tady už cca. měsíc. Potkala jsem pár lidí ale ne v naším věku
, tak ráda bych poznala nějakou kamarádku, maminku kolem 30 let a více.
![]()