Hledám kamarádku - Poděbrady

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
212
6.11.15 08:19

Hledám Kamarádku Poděbrady a okolí

Ahoj :)
Hledám kamarádku, spřízněnou duši. Bydlim v teto lokalitě necele 3 měsíce, neznám zde nikoho, kromě mého pritele, nasich deti( 3 a 5 let-holcicky) a jeho rodičů.
Nejlepší kamarádka mi před 3 týdny tragicky zemrela :,( Znali jsme se od ZŠ :(
Hledám člověka, kterému budu moci později důvěřovat. Snad se tu někdo najde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5358
6.11.15 08:24

Ahoj, jsem taky z Poděbrad, pocházím z Kolína a přivdala jsem se. A taky jsem chvilinku těhu a mám 4 letou cácorku. Bude mi 33. Akorát jezdím ted do práce do Prahy. Kamarádky je mi líto, to si nedovedu představit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
6.11.15 08:27

Já zase v Koline pracuji. ;)
co se tyče me kamarádky :,( nemohu se s Tim vyrovnat, stále nejsem schopna se s ni rozloučit, byli jsme spolu skoro pořád, vse jsme o sobe věděli. Stačila vterinova nepozornost a přišla jsem o ni :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5358
6.11.15 08:29

@Sandra-emimi to je pochopitelné, chce to čas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3931
6.11.15 09:01

Ahojky, sice nejsem přímo z poděbrad ale bydlím cca 15 km v jedné vesnici. Děti mám dva kluky 1 a 4 roky. Pokuď chceš tak se klidně ozvy do sz a můřže pokecat atd ;). jinak kamarádky mi je moc líto :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
6.11.15 10:02

@klarushka Já taky nebydlím přímo v Poděbradech. ;) bydlim také na vesnici :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1203
16.11.15 19:24

Ahojky, jsem přímo z Poděbrad - toho času na neschopence kvůli rizikáči. Vycházky mám po obědě :) Taky tu nikoho moc neznám, a to tu bydlím už víc než rok. Když budeš chtít, ozvi se, můžem skočit na kafčo :)
Nebo samozřejmě kdokoliv, kdyby tu byla nějaká těhule na rizikáči, beru parťáka na odpolední procházky. :kytka: Angie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
17.11.15 10:07
@Angie87 píše:
Ahojky, jsem přímo z Poděbrad - toho času na neschopence kvůli rizikáči. Vycházky mám po obědě :) Taky tu nikoho moc neznám, a to tu bydlím už víc než rok. Když budeš chtít, ozvi se, můžem skočit na kafčo :)
Nebo samozřejmě kdokoliv, kdyby tu byla nějaká těhule na rizikáči, beru parťáka na odpolední procházky. :kytka: Angie

Ahojda :mavam: kolik ti je? :mavam: Já tu taky nikoho neznám, bydlím tu tři měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1203
17.11.15 12:23

@Sandra-emimi Píšu do SZ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
4.2.16 19:04

Ahoj, koncem léta se budeme stěhovat do vesnice kousek od Poděbrad. Nikoho v této oblasti neznám, máme tři děti. Malá bude mít tou dobou rok, kluci 2,5 a 4r. Ve volnu jezdíme pracovat na barák, ráda bych poznala nějakou maminku, kamarádku. Uvítám i doporučení pediatra a obvoďáka pro mě a prostě všechny tyto provozní věci :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
25.4.16 14:13

Ahoj, jsem z vesničky kolem Poděbrad. Z manželem a skoro 2letou dcerkou bydlíme tady už cca. měsíc. Potkala jsem pár lidí ale ne v naším věku :nevim:, tak ráda bych poznala nějakou kamarádku, maminku kolem 30 let a více. :mavam: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová