Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj! ![]()
je tu některá holčina z Pardubic, co hledá kamarádku? Nebo je tu nová, a také tu nikoho nezná?
Já jsem se přestěhovala za přítelem, ale neznám tu nikoho a kamarádku na dvojku, fitko, kino, vlastně na cokoliv, bych moc moc moc uvítala
.
Když tak je mi 22, a jsem úplně normální, žádná extra pařmenka.. a je mi tu smutno ![]()
Ahoj, je mi taky 22 a take tu nemam moc kamaradek. Mam ale maly miminko, pokud by ti to nevadilo
.
Kousíček od Dubiny, Drážka ![]()
Ohrazenice? To je kousek od školy, ne? Tam jsem občas, když tam jdu za přítelem ![]()
No je to u Globusu
ale i kousek od univerzity. A ty studujes nebo pracujes?
Achojky
Jsem z Pardubic bydlim na Dubine
je mi 26 a mam 5letou holcicku ![]()
@Nikocka
Ahoj, je mi 24 let jsem z Pardubic..Také hledám kamarádku hlavně bych hrozně ráda zašla někam na cvičení nebo tancování..Ale i kafčo vínko budu jen ráda když se seznámím. ![]()
@monisekst píše:
Ahoj, je mi 24 let jsem z Pardubic..Také hledám kamarádku hlavně bych hrozně ráda zašla někam na cvičení nebo tancování..Ale i kafčo vínko budu jen ráda když se seznámím.
Čau holky, přidávám se
kdyby něktrá chtěla pokecat, seznámit se jsem z Pce. ![]()
Ahoj holky, sice diskuze už starší, ale te´d o víkendu se stěhuju do Pardubic.. Nikoho tu neznám
a ráda bych se seznámila. Ráda bych začala chodit i do fitka kdyby nějaká poradila a zašla se mnou..Jinak klidně i na procházky, kafčo.. Mám 4 měsíční dceru ![]()
Ahoj přidávám se i já, bydlím na Karlovině v Pce a také jsem se nedávno přestěhovala sice ne z daleka ale nikoho tu moc neznám a též je mi smutno
![]()