Hledám kamarádku z Trutnova

275
2.2.16 14:52

Hledám kamarádku z Trutnova

Ahoj holky,

nejsem sice maminka ale i tak ráda uvítám nějakou spřízněnou dušičku z Trutnova - maminku, nemaminku. Jsem tu sama, bez kamarádky. Zkoušela jsem si najít kamarádku na badoo.cz, ale tam mi nikdo neodpověděl :( Jsem v těžké situaci a mrzí mě to, že si nemám s kým popovídat :( Najde se tu nějaká? :mavam: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1192
2.2.16 15:51

Ahoj, ja sice nejsem z Trutnova, ale ze Dvora Kralove jestli to neva ;) Do Trutnova obcas i jezdime :) a klidne pokecam, kamaradky tu taky nemam :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
2.2.16 15:56
@Eliiinka píše:
Ahoj, ja sice nejsem z Trutnova, ale ze Dvora Kralove jestli to neva ;) Do Trutnova obcas i jezdime :) a klidne pokecam, kamaradky tu taky nemam :mavam:

Aspon v tom nejsem jedina.. Pripada mi, jako kdyby byl ten Trutnov proklety a plny zlych lidi : )))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1192
2.2.16 15:59

@TerezkaTRO ver, ze to neni jen Trutnov :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
2.2.16 16:06

@Eliiinka Nevim, prijde mi ze jinde se tohle nedeje :/ Zkousela jsem najit i kamaradky na badoo.cz, kde mely v popisku vylozene, ze hledaji nove kamaradky a nic no :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
22.3.16 12:46

Taky jsem z DK

Ahoj, taky jsem z DK, přistěhovala jsem se sem před rokem a čtvrt a nějak se mi nedaří najít spřízněnou duši. Nejsem zrovna společenská a nikam nechodím, kam taky s miminem. Mám holčičku 10 m, jestli chceš, ozvi se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.4.16 17:45

Ahojky jsem také z Trutnova =) a mám 6 měsíční holčičku =) @TerezkaTRO

Příspěvek upraven 20.04.16 v 18:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
20.4.16 17:51

@TerezkaTRO víš jestli to že hledáš na takových serverech a vlastně takto na Fera neni spíš na škodu takto si myslím kamarádku moc nepoznas ta se může objevit spíše osobně si myslím Nezapomeň že vzdynneco nuceného ne stojí ve finále úplně z to aby z rádoby miloucke kamarádky z netu nebyl podvodník a chlap ale tak zkusnja bych rozhodně toto je provozovala hodně štěstí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1192
21.4.16 08:43

@Lagusatko Ahoj, já už tedy nejsem přímo ze Dvora, ale bydlím kousek od, mám 5měsíční holčičku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
21.4.16 08:50

@Eliiinka :-) A odkud jsi konkrétně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1192
21.4.16 08:55

@Lagusatko Dubenec, je to asi 10 km od Dvora :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
21.4.16 08:57

@Eliiinka a jé, no to je docela kus…měla jsem tam donedávna koníka, teď už tam nejezdím :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1192
21.4.16 09:02

@Lagusatko No zas takový kus to není ;) autobusy tu jezdí do Dvora takže to je v pohodě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
21.4.16 09:04

@Eliiinka jenže my se budem během několika měsíců stěhovat do Třemešné :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
22.4.16 17:43

Ahoj pred par mesici jsem se take nastehovala do Trutnova…
Ani me se nedari a jsem tu stale sama…
Kdyby mel nekdo zajem popovidat budu moc rada :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová