Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
nejsem sice maminka ale i tak ráda uvítám nějakou spřízněnou dušičku z Trutnova - maminku, nemaminku. Jsem tu sama, bez kamarádky. Zkoušela jsem si najít kamarádku na badoo.cz, ale tam mi nikdo neodpověděl
Jsem v těžké situaci a mrzí mě to, že si nemám s kým popovídat
Najde se tu nějaká?
![]()
Ahoj, ja sice nejsem z Trutnova, ale ze Dvora Kralove jestli to neva
Do Trutnova obcas i jezdime
a klidne pokecam, kamaradky tu taky nemam ![]()
@Eliiinka píše:
Ahoj, ja sice nejsem z Trutnova, ale ze Dvora Kralove jestli to nevaDo Trutnova obcas i jezdime
a klidne pokecam, kamaradky tu taky nemam
Aspon v tom nejsem jedina.. Pripada mi, jako kdyby byl ten Trutnov proklety a plny zlych lidi : )))
@Eliiinka Nevim, prijde mi ze jinde se tohle nedeje :/ Zkousela jsem najit i kamaradky na badoo.cz, kde mely v popisku vylozene, ze hledaji nove kamaradky a nic no ![]()
Ahoj, taky jsem z DK, přistěhovala jsem se sem před rokem a čtvrt a nějak se mi nedaří najít spřízněnou duši. Nejsem zrovna společenská a nikam nechodím, kam taky s miminem. Mám holčičku 10 m, jestli chceš, ozvi se.
Ahojky jsem také z Trutnova =) a mám 6 měsíční holčičku =) @TerezkaTRO
Příspěvek upraven 20.04.16 v 18:14
@TerezkaTRO víš jestli to že hledáš na takových serverech a vlastně takto na Fera neni spíš na škodu takto si myslím kamarádku moc nepoznas ta se může objevit spíše osobně si myslím Nezapomeň že vzdynneco nuceného ne stojí ve finále úplně z to aby z rádoby miloucke kamarádky z netu nebyl podvodník a chlap ale tak zkusnja bych rozhodně toto je provozovala hodně štěstí ![]()
@Lagusatko Ahoj, já už tedy nejsem přímo ze Dvora, ale bydlím kousek od, mám 5měsíční holčičku ![]()
@Eliiinka a jé, no to je docela kus…měla jsem tam donedávna koníka, teď už tam nejezdím ![]()
@Lagusatko No zas takový kus to není
autobusy tu jezdí do Dvora takže to je v pohodě ![]()
@Eliiinka jenže my se budem během několika měsíců stěhovat do Třemešné ![]()
Ahoj pred par mesici jsem se take nastehovala do Trutnova…
Ani me se nedari a jsem tu stale sama…
Kdyby mel nekdo zajem popovidat budu moc rada ![]()