Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, je mi 33let, mam pul rocni holcicku, bydlime ve Strasnicich a hledame k sobe nejakou maminku-kamaradku na plk atd.
Ahoj, je mi 34, mam 5ti mesicni holcicku a bydlime v Malesicich. Radi s vami na nejakou prochazku nebo na pokec vyrazime…pisni mi do SZ…
Taková škoda
sháněla jsem tam maminku před 3 rokama…pak jsme se přestěhovali… ![]()
brzo najdi a užívejte strašnice, já to tam milovala…
Ahoj, já bydlím ve stra, mám ještě jednu kámošku, máme roční chlapečky, tak klído můžem zajít někdy na procházku, třeba na Gutovku ![]()
Ahoj, je mi 36let a mám 3měsíční holčičku, bydlíme v Malešicích a také hledáme kamarádku na společnou procházku, pokec…,nikoho tu neznáme.
Zdravím maminky, tak tu oživím diskuzi, je mi 33 a mám 21m syna a v květnu čekáme dalšího prcka. Do teď jsme jezdili autem za kamarády a známými a tady ve Strašnicích jsme moc nebyli, ale se dvěma dětmi si to moc neumím představit, tak pokud je tu někdo, komu se bude hodit společnost na venčení dítka, tak dejte vědět ![]()
@Madla82 Ahoj, já mám 19měsíčního kluka a jsem taky ze Strašnic, tak jestli chceš, klidně mi napiš do SZ.
Ahoj, oživuji téma
Před měsícem jsme se přistěhovali do Strašnic, mám holčičku 2 a půl roku a hledám kamarádku-maminku s podobně starým dítětem. Na hřiště, na kafe a tak ![]()
Ahoj, také mám 2 letou holčičku a moc rády Vás poznáme…zajdeme na hřiště… Kde bydlíte? Lenka
Ahoj, mám skoro pětiměsíční holčičku, bydlíme kousek od Gutovky a také se rády seznámíme - v našem okolí jsou samí chlapečci, tak si říkám, je tu nějaká maminka s podobně starou holčičkou? ![]()
Ahoj, oživuji diskuzi ![]()
Mám 2 měsíčního syna, jsme ze Strašnic a ráda bych poznala někoho na procházky
Pokud možno v podobném věku dětí - mám dost kamarádek s většími dětmi (rok +). díky ![]()
@Ammaruna píše:
Ahoj, mám skoro pětiměsíční holčičku, bydlíme kousek od Gutovky a také se rády seznámíme - v našem okolí jsou samí chlapečci, tak si říkám, je tu nějaká maminka s podobně starou holčičkou?
Ahoj, plati jeste sezameni? Bydlime u Gutovky cca tri mesice a mam temer 16ti mesicni dcerku.
Ahoj,
jj, poznáme rády nové sousedy:-) Tak si napíšeme do zpráv? Zatím se mějte pěkně.
Ahoj…mohla bych se k vám ještě nejak vtírnout?
Mám pěti měsíční holčičku. Založila jsem diskusi ale nikdo se neozval
Bydlíme kousek od metra…
@KittyKatty píše:
Ahoj…mohla bych se k vám ještě nejak vtírnout?Mám pěti měsíční holčičku. Založila jsem diskusi ale nikdo se neozval
Bydlíme kousek od metra…
Ahoj, ke me urcite. Bydlime u Gutovky. Jen nam je 17 mesicu, jestli nevadi. ![]()