Hledám kamarádku (maminku) Strašnice

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1
8.10.13 21:08

Hledám kamarádku(maminku)Strašnice

Ahoj holky, je mi 33let, mam pul rocni holcicku, bydlime ve Strasnicich a hledame k sobe nejakou maminku-kamaradku na plk atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5099
8.10.13 21:15

Ahoj, je mi 34, mam 5ti mesicni holcicku a bydlime v Malesicich. Radi s vami na nejakou prochazku nebo na pokec vyrazime…pisni mi do SZ…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1259
8.10.13 21:25

Taková škoda :) sháněla jsem tam maminku před 3 rokama…pak jsme se přestěhovali… ;)

brzo najdi a užívejte strašnice, já to tam milovala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
9.10.13 14:08

Ahoj, já bydlím ve stra, mám ještě jednu kámošku, máme roční chlapečky, tak klído můžem zajít někdy na procházku, třeba na Gutovku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
27.10.13 07:49

Ahoj, je mi 36let a mám 3měsíční holčičku, bydlíme v Malešicích a také hledáme kamarádku na společnou procházku, pokec…,nikoho tu neznáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7008
9.2.14 21:03

Zdravím maminky, tak tu oživím diskuzi, je mi 33 a mám 21m syna a v květnu čekáme dalšího prcka. Do teď jsme jezdili autem za kamarády a známými a tady ve Strašnicích jsme moc nebyli, ale se dvěma dětmi si to moc neumím představit, tak pokud je tu někdo, komu se bude hodit společnost na venčení dítka, tak dejte vědět :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IvetJas
9.2.14 21:34

@Madla82 Ahoj, já mám 19měsíčního kluka a jsem taky ze Strašnic, tak jestli chceš, klidně mi napiš do SZ.

• Citovat
  • Upravit
97
9.12.15 00:20

Ahoj, oživuji téma :) Před měsícem jsme se přistěhovali do Strašnic, mám holčičku 2 a půl roku a hledám kamarádku-maminku s podobně starým dítětem. Na hřiště, na kafe a tak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
11.12.15 22:58

Ahoj, také mám 2 letou holčičku a moc rády Vás poznáme…zajdeme na hřiště… Kde bydlíte? Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
17.5.16 20:16

Ahoj, mám skoro pětiměsíční holčičku, bydlíme kousek od Gutovky a také se rády seznámíme - v našem okolí jsou samí chlapečci, tak si říkám, je tu nějaká maminka s podobně starou holčičkou? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.6.16 18:07

Ahoj, oživuji diskuzi :D
Mám 2 měsíčního syna, jsme ze Strašnic a ráda bych poznala někoho na procházky :D Pokud možno v podobném věku dětí - mám dost kamarádek s většími dětmi (rok +). díky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
6.7.17 21:09
@Ammaruna píše:
Ahoj, mám skoro pětiměsíční holčičku, bydlíme kousek od Gutovky a také se rády seznámíme - v našem okolí jsou samí chlapečci, tak si říkám, je tu nějaká maminka s podobně starou holčičkou? :)

Ahoj, plati jeste sezameni? Bydlime u Gutovky cca tri mesice a mam temer 16ti mesicni dcerku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
7.7.17 10:29

Ahoj,
jj, poznáme rády nové sousedy:-) Tak si napíšeme do zpráv? Zatím se mějte pěkně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
8.8.17 17:26

Ahoj…mohla bych se k vám ještě nejak vtírnout? ;) Mám pěti měsíční holčičku. Založila jsem diskusi ale nikdo se neozval :( Bydlíme kousek od metra…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
8.8.17 18:05
@KittyKatty píše:
Ahoj…mohla bych se k vám ještě nejak vtírnout? ;) Mám pěti měsíční holčičku. Založila jsem diskusi ale nikdo se neozval :( Bydlíme kousek od metra…

Ahoj, ke me urcite. Bydlime u Gutovky. Jen nam je 17 mesicu, jestli nevadi. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová