Hledám kamarádky Ostrava, Opava

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
38
28.6.17 01:51

Hledam kamaradky Ostrava,Opava

Jsem mladá maminka 26 let, s přítelem máme 2 -letou holčičku. Bydlíme kousek za Ostravou Porubou (Hrabyně) krátce a nikoho tady neznáme. Máme rádi společnost, ráda nakupuji, jezdíme na výlety, k vodě. Bylo by možné abych našla pár kamarádek? Nebo aspoň tu pravou nejlepší kamarádku? Hledám někoho kdo je upřímný, veselý kamarádský a rozumný, komu budu moct zavolat o půlnoci a vyslechne mě, prostě kamarádku jak se říká " na život a na smrt ". Je vůbec možné někoho takového najít? Třeba podnikat i s partnery společně. Nemám problém dojíždět, ale taky požaduji od Tebe snahu, budu se těšit. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
82
28.6.17 08:22

Ahoj sice jsem o dost mladsi (22) ale pokud mas zajem tak ja bych byla pro jsem z ostravy a nikoho tu temer neznam tak bych taky ocenila nejakou kamaradku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
29.6.17 10:47

@monces
Ahoj, nevadi, napis mi do zpravy a napiseme si ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
11.7.17 17:44

Ahoj, je mi 24 a mam dve ditka 5 a 3 rocky :) jsem z Ostravy-Vyskovic a hledam partacku na vylety, kafe, aktivitys detma a obcas na vyrazeni nekam vecer :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
16.7.17 20:54

@Kléris
Super :D napisu ti do zprav

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1776
30.10.17 11:25

Ahoj zkusim oživit diskuzi, hledám kamarádku na kafe, nákupy, aktivity s dětmi. Je mi 30let a mám 20měsíčního raubíře, hledám někoho s kým je sranda a prostě s kým si normálně pokecám NEjen o dětech :kytka:.Bydlím v porubě ale nemám problém dojet kamkoliv.Budu se těšit že se někdo ozve..Nikol :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
7.11.17 19:36

@niki V Ahoj rada se seznamim, mám 27 let dcera 2 roky, bydlím v Hrabyni za Porubou, kdyztak napis do zpráv :)Simča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
20.11.17 14:07

@Kléris Ahoj, je mi taky 24 a zrovna čekám miminko - chlapečka tak pokud by jsi chtěla můžeš mě kontaktovat do zpráv ráda si popovídám a zajdu i na procházku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
5.12.17 11:04

@Simonet ahoj, já jsem z Velké Polomi, mám 30 let a miminko čekám v březnu.. prozatím chodím ještě do práce, tak toho času nemám tolik, ale kdybys měla zájem, tak se ozvi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20782
7.12.17 15:10

Milé maminky,

jen připomenu, že tady existují také soukromé skupiny, kde máte větší soukromí a přehledný prostor - můžete tu diskutovat ve více vláknech, používat společnou nástěnku, fotoalbum nebo bazar. Maminky poblíž Vašeho místa bydliště už tam třeba diskutují. A když ne, stačí, aby jedna z vás se stala zakládající uživatelkou (moderátorkou) a přijímala/zvala nové členy.

Příjemné povídání přeje :kytka:
adminka Eliška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
7.12.17 23:43

@šmoulinka87
Ahoj, taky uz chodim do prace, cas obcas taky mam, tak neni problem se sejit :oops: klidne napis do zprav! zatim papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.2.18 11:12

Dobrý den,

tušily jste, že existuje skupina sdružující uživatelky z Opavy a podobná skupina i pro Ostravu ? Pomozte nám ji rozběhnout a spojte se tak s dalšími maminkami.

Ve skupinách si navíc můžete povídat soukromě. Skupiny mají více vláken, fotoalbum, nástěnku a také vlastní bazar (tedy vaše inzeráty uvidí všechny členky stejné skupiny).

Přidejte se ;)
adminka Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
11.3.19 08:37

Jsem taky z ov hrabuvka:) mohly by jsem někdy pokecat,byla by jsem moc ráda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
11.3.19 08:39

@niki V :mavam: ahojky jsem z Hrabuvky, ráda pokecam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
12.3.19 12:47
  • načítám...