Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jsem mladá maminka 26 let, s přítelem máme 2 -letou holčičku. Bydlíme kousek za Ostravou Porubou (Hrabyně) krátce a nikoho tady neznáme. Máme rádi společnost, ráda nakupuji, jezdíme na výlety, k vodě. Bylo by možné abych našla pár kamarádek? Nebo aspoň tu pravou nejlepší kamarádku? Hledám někoho kdo je upřímný, veselý kamarádský a rozumný, komu budu moct zavolat o půlnoci a vyslechne mě, prostě kamarádku jak se říká " na život a na smrt ". Je vůbec možné někoho takového najít? Třeba podnikat i s partnery společně. Nemám problém dojíždět, ale taky požaduji od Tebe snahu, budu se těšit. ![]()
Ahoj sice jsem o dost mladsi (22) ale pokud mas zajem tak ja bych byla pro jsem z ostravy a nikoho tu temer neznam tak bych taky ocenila nejakou kamaradku ![]()
Ahoj, je mi 24 a mam dve ditka 5 a 3 rocky
jsem z Ostravy-Vyskovic a hledam partacku na vylety, kafe, aktivitys detma a obcas na vyrazeni nekam vecer ![]()
Ahoj zkusim oživit diskuzi, hledám kamarádku na kafe, nákupy, aktivity s dětmi. Je mi 30let a mám 20měsíčního raubíře, hledám někoho s kým je sranda a prostě s kým si normálně pokecám NEjen o dětech
.Bydlím v porubě ale nemám problém dojet kamkoliv.Budu se těšit že se někdo ozve..Nikol ![]()
@niki V Ahoj rada se seznamim, mám 27 let dcera 2 roky, bydlím v Hrabyni za Porubou, kdyztak napis do zpráv
Simča
@Kléris Ahoj, je mi taky 24 a zrovna čekám miminko - chlapečka tak pokud by jsi chtěla můžeš mě kontaktovat do zpráv ráda si popovídám a zajdu i na procházku.
@Simonet ahoj, já jsem z Velké Polomi, mám 30 let a miminko čekám v březnu.. prozatím chodím ještě do práce, tak toho času nemám tolik, ale kdybys měla zájem, tak se ozvi ![]()
Milé maminky,
jen připomenu, že tady existují také soukromé skupiny, kde máte větší soukromí a přehledný prostor - můžete tu diskutovat ve více vláknech, používat společnou nástěnku, fotoalbum nebo bazar. Maminky poblíž Vašeho místa bydliště už tam třeba diskutují. A když ne, stačí, aby jedna z vás se stala zakládající uživatelkou (moderátorkou) a přijímala/zvala nové členy.
Příjemné povídání přeje ![]()
adminka Eliška
@šmoulinka87
Ahoj, taky uz chodim do prace, cas obcas taky mam, tak neni problem se sejit
klidne napis do zprav! zatim papa
Dobrý den,
tušily jste, že existuje skupina sdružující uživatelky z Opavy a podobná skupina i pro Ostravu ? Pomozte nám ji rozběhnout a spojte se tak s dalšími maminkami.
Ve skupinách si navíc můžete povídat soukromě. Skupiny mají více vláken, fotoalbum, nástěnku a také vlastní bazar (tedy vaše inzeráty uvidí všechny členky stejné skupiny).
Přidejte se ![]()
adminka Lucka
Jsem taky z ov hrabuvka:) mohly by jsem někdy pokecat,byla by jsem moc ráda…