Hledám kamarády z Klecan

65
16.7.14 11:27

hledam kamarády z Klecan

Ahoj jmenuju se Tat´ana a hledam kamaradku, kamaradke nebo maminky který maji ditě, děti do 2 let.Ja mam syna 14 měsicu. Pokud´ někdo ma zajem ozvěte se, když nevadi že jsem cizinka.RADA UVITAM DĚKUJI A PŘEJI HEZKÝ DEN

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
454
16.7.14 11:43

Ahoj, jsem taky z Klecan, ale mám 3letého syna, takže né to co hledáš. Před 3mi lety kdy jsme se přistěhovali jsem taky nikoho neznala. ale chodila jsem se synem na cvičení do Klíčku
http://www.klubklicek.cz/kurzy/
a tam jsem se seznámila. Ale myslím, že teď přes léto cvičení pro děti není, nebo jen některé, musíš to prozkoumat. My už tam teď nechodíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
17.7.14 19:50
@adell píše:
Ahoj, jsem taky z Klecan, ale mám 3letého syna, takže né to co hledáš. Před 3mi lety kdy jsme se přistěhovali jsem taky nikoho neznala. ale chodila jsem se synem na cvičení do Klíčku
http://www.klubklicek.cz/kurzy/
a tam jsem se seznámila. Ale myslím, že teď přes léto cvičení pro děti není, nebo jen některé, musíš to prozkoumat. My už tam teď nechodíme.

Ahoj Adello uvitam i tebe když tobě to vadít nebude. Děti se budou hrat i když ten muj Miša ještě neni uplně na hrani ale spoustu věci kopiruje.pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
28.7.14 21:20

Ahoj všichni, tak co neni zde nikdo, kdo by se s námi kamaradil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
29.10.14 13:48

Ahoj Taťáno, my se kamarádit chceme :-) Bydlíme v Klecanech krátce, mám syna rok a půl. Rádi vyrazíme s kočárem, tak se ozvi, domluvíme se. Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
31.10.14 01:03

Ahoj Jano rádi vás uvitame, požad čekame že se nam někdo ozve, a tak se někdo ozval HURAAAAAAAA. Omlouvamse za český prasvopis. Posilám na sebe čislo 775722820 stači mě provolat a ja zavolám spatky.
pa pa z pozdravem Tat´ána

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
3.11.14 09:52

Ahoj Taťáno, tak super, potkáme se! Moje číslo je. Tento týden jsme akorát pryč, ale od příštího zase v Klecanech. Tak si v pondělí napíšem a domluvíme se konkrétně? Budu se těšit, Jana

Příspěvek upraven 23.06.16 v 15:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
3.11.14 10:40

Ahoj Jano to je super.Jsme nachcipani tak myslím že do ponděli budeme OK.Pa pa těšim se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
7.11.14 14:17

Ahoj Taťáno, babička mě přemluvila, ať jí nechám Filípka v Olomouci na prázdninách, takže budeme komplet v Klecanech až 17.11. Nevadilo by teda potkat se hned na to 18.11.? Jak se ti to hodí? Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
9.11.14 21:18
@Džanik píše:
Ahoj Taťáno, babička mě přemluvila, ať jí nechám Filípka v Olomouci na prázdninách, takže budeme komplet v Klecanech až 17.11. Nevadilo by teda potkat se hned na to 18.11.? Jak se ti to hodí? Jana

AHOJ, ne vubec mi to nevadi, radi vás uvidime pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová