Hledám malíře pokojů

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10
13.10.21 11:34

Hledám malíře pokojů

Ahoj. Potřebuji vymalovat a před tím i zarovnat nerovnosti na stěnách, takže by nešlo jenom o malování. Zatím jeden pokoj 12m2. Postupně budu chtít celý byt. Doporučíte mi v Praze nebo i v okolí, ale malovat se bude v Praze, šikovnýho a cenově rozumnýho malíře? Na internetu jsem hledala, ale raději bych někoho s doporučením od vás. Díky! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7
19.10.21 14:10

Dobrý deň, my sme maľovali nedávno bolo to dosť na rýchlo lebo som mala pár dní pred termínom a na poslednú chvíľku sa chlapček premenil na dievčatko :lol: tiež sme hladali na internete a použili sme nakoniec na odporucanie maliaradam firmu oni maju viac maliarov a náš bol fakt šikovný priradia vám maliara ktorý by mal najlepšie sedieť tomu čo chcete robiť. Tuším, že v pondelok sme volali a v stredu už začínali. :potlesk: my sme boli fakt spoko :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
19.10.21 15:18

@Maky99 Děkuji :kytka:. Zkoušela jsem to, ale nikdo se mi neozval. Ale už tady jednoho šikovného máme, takže jsme nakonec našli. Teď hledáme někoho na pokládku lina :lol:. Jak se začne předělávat je toho potřeba hodně :zed:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.10.21 08:11

Já měla obdobný problém, protože jsem se přestěhovala do nového bytu. Ten měl být vymalovaný, ale byla to hrůza. Nerovnosti na stěnách, praskliny atd., tak jsem na doporučený souseda objednala pana Macka *** z Prahy a za mě velká spokojenost. Věřím, že i Vám pomůže a navíc má velice příjemné kalkulace.

Edit adminem: smazán odkaz

Příspěvek upraven 26.10.21 v 13:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
26.10.21 08:41

Díky, ale jak jsem psala výše, malíře už máme ;). Teď hledám někoho na pokládku PVC(byla jsem upozorněna, že lino a PVC jsou něco jiného, což jsem neměla tušení :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pavlinamus
3.1.22 13:36

Hledám malíře pokojů

Výborná je v Praze firma Podlahy Group, mají super ceny a nabízí bezplatnou první návštěvu, kde se na všem domluvíte a poradí, co je na pokládku nejvhodnější.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný