Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj maminky. Hledám nějakou maminku na vycházky či na nějaké kroužky a podobné věci. Mám 6 měsíčního syna
jsme z Polabin
Ahoj, já jsem taky z Polabin, máme 10ti měsíční holčičku. Bydlíme tu sice už 5 let, ale stejně tady skoro nikoho neznám, takže na vycházky s kočárkem chodím sama, což už mě dost nebaví
Odkud z Polabin jsi?
My bydlíme naproti kaufu. Jinak je mi 23.
Teďka jak je venku tak pěkně, tak se snažím co nejvíc chodit na procházky, malou jsem před týdnem začla konečně vozit ve sporťáku tak má aspoň trochu rozhled
Jinak su většinou furt zavřená doma, rodinu máme 100 km daleko, kámoška se z pardubic odstěhovala, takže si tu ani přes den nemám s kým pokecat nebo někam zajít..
Také vše dělám sama. rodiče mám až v ústí nad labem a kamarády také a zbytek v Brně..Tady bohužel nikoho. V pondělí chodím s malým cvičit, ve středu chodíme plavat. Mě bude tento rok 29.na sporťák jsme ještě malý.-) i když už skoro sedíme ![]()
Týjo koukám že jste takový akční - cvičení, plavání
to my teda vůbec.. původně jsem sice taky chtěla s malou chodit plavat, ale myslím že by to tam akorát prořvala, když je v neznámým prostředí tak se docela dost bojí, třeba včera stačilo jen když sem jí dala do vany pěnu (jindy koupem jen mýdlem) a řvala a řvala
tak hold musím počkat až bude trochu větší ![]()
Jj pořád něco děláme
nerada se nudím a jen tak být doma a nic nedělat..Tak jsme často venku.Tak ten náš vodu úplně miluje
ten náš ani nebrečí, když ho chovají cizí lidé, vyloženě si to užívá ![]()
No to zas pavlinka brečí jak u koho, teď nedávno jsme potkali naši sousedku (bydlíme v paneláku), která řekla malé „ahoj Pavli“ a malá spustila úplně šílenej řev, no a to samý na souseda ![]()
Ale až bude větší tak si to plavání určitě vynahradíme
Před porodem jsem chodívala plavat s kámoškou buď do aquacentra, a nebo s manželem jsme v létě jezdívali na Hrádek jestli to znáš, jak je tam ten písák..
Jinak já sem hroznej flákač a klidně bych byla schopná prosedět celý den doma u PC, ale snažím se jak kvůli sobě tak kvůli malé chodit aspoň na ty procházky, ale přece jenom v jednom je to nuda. Tak nedomluvíme se někdy na nějaký to vožení?
Určitě můžeme
to si neumím představit, že bych nic nedělala..Těším se až bude trochu lépe, vezmu croozer a hurá na brusle a tak.Jsme dost aktivní rodina..
No jo, když já nějak nejsem moc typ do města, protože vůbec nevím co tu dělat, ale když sme na moravě tak to je zas o něčem jiným. Tam jsme venku od rána do večera, buďto na zahrádce, nebo prostě jen tak. Navíc tam máme všechny kamarády, takže není problém jít s někým ven. Taky jsou tam ochotný obě babičky který nemaj problém malou kdykoliv pohlídat, takže i večer můžem zajít s kámošema třeba na ples nabo jen tak posedět. Jen tady prostě není s kým no, nejsem zdrovna seznamovací typ že bych se hned s každým dala do řeči, a manžel se vrací utahanej z práce, takže je rád že je doma
Tři roky jsem tu studovala, takže to jsem se tu nějak zabavila, ale teď nějak poslední dobou si říkám že by bylo dobrý se tu aspoň s někým znát.
Já tu sice bydlím jen rok a také tu nikoho neznám, ale i přesto doma sedět nechci a s malým pořád něco děláme
já bydlela 5 let v Brně a před tím 23let v ústí nad Labem.
Já právě doma už taky „sedět“ nechci, docela bych i ráda trávila čas jinak než jen vařením, nakupováním, úklidem
A zbytek času si spolu doma hrajeme nebo jsme venku s kočárkem. Jinak my jsme od Šumperka. A co vás přivedlo do pardubic?
Kolem 15:00 budem vyrážet tak na hoďku na procházku, tak když by jste se chtěli přidat, tak případně napiš ![]()
Provdala jsem se do Pardubic, tak proto Pardubice
už dnes něco máme..tak jindy