Hledám maminky Liberecko

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
971
27.11.12 12:45

Hledám maminky-Liberecko

Ahojky s velkou prosbou se obracím na emimino. Hledám maminku Marcelu z Chrastavy, má holčičku Terezku Hynkovu a maminku Alenu, nevím odkud přesně je, ale má syna Daniela Hynka měl by mít 15let, mamča je vdaná a má jiné děti. Mamče jestli tu jste nebo je jiné znáte pomozte mi je najít. Potřebuji se informovat na tatínka dětí :oops: Děkuji moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Lus-i
27.11.12 13:26

Nevíš v jaké části bydlí?

• Citovat
  • Upravit
971
27.11.12 14:20

@Lus-i Marcela bydlí u rodičů v domku, ale přesně neřeknu, ten domek mi ukazoval teď už bývalý (tatík Terezky). A Alenu netuším kde bydlí. Moc ráda bych na ně získala nějaký kontakt. Zajímalo by mě jak to bylo když šli od sebe. Co mi vykládal je určitě lež. Nevídá se s dětma ani se nesnažil a teď mi dělá zle nebo spíš se snaží…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lus-i
27.11.12 14:35

Já v Chrastavě bydlela 18 let takže bych možná byla schopná sehnat kontakt ale přesně bohužel nevím o koho jde, můžu se zkusit zeptat mámi ta tam zná snad skoro všechny :lol: ale potřebovala bych znát přibližné místo kde bydlí a příjmení je teda Hynková?

• Citovat
  • Upravit
971
27.11.12 14:49

@Lus-i Nebyli manželé. Kdybych věděla příjmení, tak si to nějak zjistím, ale netuším. V centru to není určitě, ten domek stál samostatně. Mamka Marceli taky nevím jak se jmenuje, její chlap je Jirka.To je vše co vím. Hrozně ráda bych je našla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lus-i
27.11.12 15:19

Zkusím se poptat mámi jestli neví o koho jde popř. jestli má kontakt ;)

• Citovat
  • Upravit
971
27.11.12 16:21

Děkuji moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
971
16.2.13 22:32

Tak už vím příjmení Marcely, je Škáchová znáte? A Alena byla za svobodna Plašilová, teď má ale příjmenípo Moldávcovi a to nevím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová