Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky s velkou prosbou se obracím na emimino. Hledám maminku Marcelu z Chrastavy, má holčičku Terezku Hynkovu a maminku Alenu, nevím odkud přesně je, ale má syna Daniela Hynka měl by mít 15let, mamča je vdaná a má jiné děti. Mamče jestli tu jste nebo je jiné znáte pomozte mi je najít. Potřebuji se informovat na tatínka dětí
Děkuji moc!
@Lus-i Marcela bydlí u rodičů v domku, ale přesně neřeknu, ten domek mi ukazoval teď už bývalý (tatík Terezky). A Alenu netuším kde bydlí. Moc ráda bych na ně získala nějaký kontakt. Zajímalo by mě jak to bylo když šli od sebe. Co mi vykládal je určitě lež. Nevídá se s dětma ani se nesnažil a teď mi dělá zle nebo spíš se snaží…
Já v Chrastavě bydlela 18 let takže bych možná byla schopná sehnat kontakt ale přesně bohužel nevím o koho jde, můžu se zkusit zeptat mámi ta tam zná snad skoro všechny
ale potřebovala bych znát přibližné místo kde bydlí a příjmení je teda Hynková?
@Lus-i Nebyli manželé. Kdybych věděla příjmení, tak si to nějak zjistím, ale netuším. V centru to není určitě, ten domek stál samostatně. Mamka Marceli taky nevím jak se jmenuje, její chlap je Jirka.To je vše co vím. Hrozně ráda bych je našla…
Zkusím se poptat mámi jestli neví o koho jde popř. jestli má kontakt ![]()
Tak už vím příjmení Marcely, je Škáchová znáte? A Alena byla za svobodna Plašilová, teď má ale příjmenípo Moldávcovi a to nevím ![]()