Hledám parťačku k moři

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7333
17.5.19 23:01

Budeš vše platit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76061
17.5.19 23:18
@Božislava píše:
Budeš vše platit?
? :zed:
ne všechno budeš platit ty
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
17.5.19 23:31
@Božislava píše:
Budeš vše platit?

Nezlob se, ale ty jsi snad jedna z nejprotivnejsich uzivatelek, co zapleveluje kazdou třetí diskuzi. Tak někdo nechce sám na dovolenou a hledá kamarádku, to se musíš strefovat už i tady?

• Citovat
  • Upravit
423
18.5.19 00:42

@Grenta odkud jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
18.5.19 00:43
@Lalelale píše:
Nezlob se, ale ty jsi snad jedna z nejprotivnejsich uzivatelek, co zapleveluje kazdou třetí diskuzi. Tak někdo nechce sám na dovolenou a hledá kamarádku, to se musíš strefovat už i tady?

Nezlob se, ale jsi trochu podrážděná? Já nikomu neupírám právo hledat kámošku na dovču, ale finanční stránka se bude tedy řešit jak? :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2160
18.5.19 06:54
@Božislava píše:
Nezlob se, ale jsi trochu podrážděná? Já nikomu neupírám právo hledat kámošku na dovču, ale finanční stránka se bude tedy řešit jak? :nevim: :nevim:

Bez tebe, Božka, bez tebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3164
18.5.19 06:56
@fera21 píše:
:palec: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caboverde
18.5.19 07:12
@Grenta píše:
Nedaří se mi najít, tak to zkusím tady. Chci vyrazit první týden v červnu na last minute někam k moři - Řecko, Bulharsko, Turecko, Španělsko. Plán je vyvalit se na pláž, odpočinout si, nějaký ten výlet. Přídá se někdo? Já 23 let.

První týden v červnu budeš mít všude ve Španělsku tak ledovou vodu, že do ní ani nevlezeš. Leda na Kanárech. Bulharsko i Řecko na tom budou dost podobně, leda že bys jela na Kypr. Takže ti zbylo Turecko, ale pochybuju, že se najde někdo, kdo by jel se zcela neznámým člověk z internetu na dovolenou. A další otázka je, jestli vůbec něco seženeš, vypadly Max 8, včera do sebe na Ruzyni ťukly dalsi dva Boeingy 737 800 NG. Myslím si, že letošní rok bude ohledně dovolených dost zajímavý.

• Citovat
  • Upravit
Caboverde
18.5.19 07:18

A s Travelem léta skoro všechno. Z vlastní zkušenosti vím jistě, že s nima léta Canaria Travel, Exim, Firo, Blue Style i Čedok. Odzkoušeno bohužel na vlastní kůži.

• Citovat
  • Upravit
Caboverde
18.5.19 07:21
@Marlenka91 píše:
@Grenta odkud jsi?

To mi neříkej, že bys jela s cizím člověkem na dovolenou? Prodá tě někde na orgány. Já bych do toho fakt nešla, na to se mám moc ráda.

• Citovat
  • Upravit
Lalelale
18.5.19 09:20
@fera21 píše:
:mrgreen: tak
  • Citovat
  • Upravit
Lalelale
18.5.19 09:23
@Caboverde píše:
To mi neříkej, že bys jela s cizím člověkem na dovolenou? Prodá tě někde na orgány. Já bych do toho fakt nešla, na to se mám moc ráda.

Vidíš a u nás existuje i skupina, co sdružuje tisíce podobně naladěných lidí :) ne každý se hned vidí podřezaný v příkopě a samozřejmě tomu předchází plno věcí. A pokud vím, nikoho z nás ještě na orgány neprodali, moc čteš detektivky. Zakladatelko, spíš než tady hledej na fb, takových skupin je plno

• Citovat
  • Upravit
6439
18.5.19 09:46
@Božislava píše:
Nezlob se, ale jsi trochu podrážděná? Já nikomu neupírám právo hledat kámošku na dovču, ale finanční stránka se bude tedy řešit jak? :nevim: :nevim:

S tebou Božka jedině na Kubu. To ještě bude platit UV KSČ. Doněcko už jsme propásli, to nám vyfoukl nějaký Ondráček. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
18.5.19 13:47
@samá práce píše:
S tebou Božka jedině na Kubu. To ještě bude platit UV KSČ. Doněcko už jsme propásli, to nám vyfoukl nějaký Ondráček. ;)

Zkusím ji zlákat na Krym. Černomořské pobřeží je krásné… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.5.19 14:18
@Caboverde píše:
První týden v červnu budeš mít všude ve Španělsku tak ledovou vodu, že do ní ani nevlezeš. Leda na Kanárech. Bulharsko i Řecko na tom budou dost podobně, leda že bys jela na Kypr. Takže ti zbylo Turecko, ale pochybuju, že se najde někdo, kdo by jel se zcela neznámým člověk z internetu na dovolenou. A další otázka je, jestli vůbec něco seženeš, vypadly Max 8, včera do sebe na Ruzyni ťukly dalsi dva Boeingy 737 800 NG. Myslím si, že letošní rok bude ohledně dovolených dost zajímavý.

A proč ne? Pokud pojedou s cestovkou k moři, tak tam pojede XY dalších lidí. Já v jejím věku také byla s jednou známou sama v Itálii. Moc jsme se předtím neznaly. Pak jsem jednou jela s partou lidí, které jsem neznala na akci do Španělska a mezitím se stavovalo na různých místech např. Itálii, Francii. To jsou zážitky, na které se vzpomíná. ;) Teď je mně o 20 let více než zakladatelce a minulý rok jsem byla s dvěmi kolegyněmi z práce v Řecku na týden, předtím se sestrou a 2 dětmi také v Řecku. Vypadalo to, že pojedu sama s dětmi, protože sestře se stal úraz s rukou, ale nakonec jela.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix