Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Božislava píše:
Budeš vše platit?
Nezlob se, ale ty jsi snad jedna z nejprotivnejsich uzivatelek, co zapleveluje kazdou třetí diskuzi. Tak někdo nechce sám na dovolenou a hledá kamarádku, to se musíš strefovat už i tady?
@Lalelale píše:
Nezlob se, ale ty jsi snad jedna z nejprotivnejsich uzivatelek, co zapleveluje kazdou třetí diskuzi. Tak někdo nechce sám na dovolenou a hledá kamarádku, to se musíš strefovat už i tady?
Nezlob se, ale jsi trochu podrážděná? Já nikomu neupírám právo hledat kámošku na dovču, ale finanční stránka se bude tedy řešit jak?
![]()
@Božislava píše:
Nezlob se, ale jsi trochu podrážděná? Já nikomu neupírám právo hledat kámošku na dovču, ale finanční stránka se bude tedy řešit jak?![]()
Bez tebe, Božka, bez tebe
@Grenta píše:
Nedaří se mi najít, tak to zkusím tady. Chci vyrazit první týden v červnu na last minute někam k moři - Řecko, Bulharsko, Turecko, Španělsko. Plán je vyvalit se na pláž, odpočinout si, nějaký ten výlet. Přídá se někdo? Já 23 let.
První týden v červnu budeš mít všude ve Španělsku tak ledovou vodu, že do ní ani nevlezeš. Leda na Kanárech. Bulharsko i Řecko na tom budou dost podobně, leda že bys jela na Kypr. Takže ti zbylo Turecko, ale pochybuju, že se najde někdo, kdo by jel se zcela neznámým člověk z internetu na dovolenou. A další otázka je, jestli vůbec něco seženeš, vypadly Max 8, včera do sebe na Ruzyni ťukly dalsi dva Boeingy 737 800 NG. Myslím si, že letošní rok bude ohledně dovolených dost zajímavý.
A s Travelem léta skoro všechno. Z vlastní zkušenosti vím jistě, že s nima léta Canaria Travel, Exim, Firo, Blue Style i Čedok. Odzkoušeno bohužel na vlastní kůži.
@Marlenka91 píše:
@Grenta odkud jsi?
To mi neříkej, že bys jela s cizím člověkem na dovolenou? Prodá tě někde na orgány. Já bych do toho fakt nešla, na to se mám moc ráda.
@Caboverde píše:
To mi neříkej, že bys jela s cizím člověkem na dovolenou? Prodá tě někde na orgány. Já bych do toho fakt nešla, na to se mám moc ráda.
Vidíš a u nás existuje i skupina, co sdružuje tisíce podobně naladěných lidí
ne každý se hned vidí podřezaný v příkopě a samozřejmě tomu předchází plno věcí. A pokud vím, nikoho z nás ještě na orgány neprodali, moc čteš detektivky. Zakladatelko, spíš než tady hledej na fb, takových skupin je plno
@Božislava píše:
Nezlob se, ale jsi trochu podrážděná? Já nikomu neupírám právo hledat kámošku na dovču, ale finanční stránka se bude tedy řešit jak?![]()
S tebou Božka jedině na Kubu. To ještě bude platit UV KSČ. Doněcko už jsme propásli, to nám vyfoukl nějaký Ondráček. ![]()
@samá práce píše:
S tebou Božka jedině na Kubu. To ještě bude platit UV KSČ. Doněcko už jsme propásli, to nám vyfoukl nějaký Ondráček.
Zkusím ji zlákat na Krym. Černomořské pobřeží je krásné… ![]()
@Caboverde píše:
První týden v červnu budeš mít všude ve Španělsku tak ledovou vodu, že do ní ani nevlezeš. Leda na Kanárech. Bulharsko i Řecko na tom budou dost podobně, leda že bys jela na Kypr. Takže ti zbylo Turecko, ale pochybuju, že se najde někdo, kdo by jel se zcela neznámým člověk z internetu na dovolenou. A další otázka je, jestli vůbec něco seženeš, vypadly Max 8, včera do sebe na Ruzyni ťukly dalsi dva Boeingy 737 800 NG. Myslím si, že letošní rok bude ohledně dovolených dost zajímavý.
A proč ne? Pokud pojedou s cestovkou k moři, tak tam pojede XY dalších lidí. Já v jejím věku také byla s jednou známou sama v Itálii. Moc jsme se předtím neznaly. Pak jsem jednou jela s partou lidí, které jsem neznala na akci do Španělska a mezitím se stavovalo na různých místech např. Itálii, Francii. To jsou zážitky, na které se vzpomíná.
Teď je mně o 20 let více než zakladatelce a minulý rok jsem byla s dvěmi kolegyněmi z práce v Řecku na týden, předtím se sestrou a 2 dětmi také v Řecku. Vypadalo to, že pojedu sama s dětmi, protože sestře se stal úraz s rukou, ale nakonec jela.