Hledám si nemoci

Anonymní
11.1.23 23:12

Hledám si nemoci

Ahoj. Asi tu hledám porozumění a třeba radu, možná i možnost se vypovídat. Mám přehnaný strach o sebe samou. Nevím kde se to ve mě vzalo, mam to od dítěte, stále hledám co by mi mohlo být, co mě bolí co zase proc mě nebolí :roll: vím, že je to se mnou někdy fakt strašné, jsme prostě člověk, co si hledá nemoci asi. Ráno se proberu a jeje teď mě píchá na plicích…co to může být…pak začnu přemýšlet nad rakovinou a bolí mě celé tělo… Vnitřně o tom fakt vím a snažím se to omezit, ale jsou dny kdy mě to úplně pohltí. Přemýšlím jestli to nejí tím, že mamka je doktorka a vždy když mi něco bylo, tak to zlehčovala…ale nechci to házet jen na ní. Máte s tím nějaká zkušenosti? Jak jste to řešily? Moc to chci řešit, tady to zní asi banálně, ale není…jen nevím jak a komu říct o pomoc :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ou
24138
11.1.23 23:14

Úzkostá porucha. Jsi zahlcená úzkostí, nevíš si s ní rady, tak ji transformuješ do strachu z nemoci.

Řešením je léčba té úzkostné poruchy - tedy psychoterapie a případně antidepresiva, pokud ti to narušuje běžné fungování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2101
21.1.23 12:05

Hele, někdy jako bys psala o mě. Důležité je nesledovat se pořád. Taky jsem vždy jen googlila a podle toho bych musela mít asi všechny nemoci světa. Nesledovat se a řešit problém, až když bude mít delší trvání. Ne systém bolí mě hlava, tak budu mít určitě nádor, bolí mě plíce, určitě tam mám minimálně zánět.
Nebo jdi na iminulogii, ať tě pořádně prohlédnou a zjistí že, že si zdravá jako řepa. Ublížit to nemůže. U mě odhalili, že mi rapidně chybí vitamin D, to jsem netušila. A začni třeba cvičit, meditovat, chodit do přírody a opakuj si, že jsem zdravá, zdravá, přitahujes zdraví jako magnet, protože dobrá čistá mysl je půl života, co si budeme povídat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí