Myslíte, že to jsou hemoroidy?

Anonymní
11.1.23 18:21

Myslíte,že to jsou hemoroidy?

Ahoj holky, jsem teď cca 7tt (nevím, jestli to s tím má něco společného). Před měsícem mě potrápila krev z konečníku po tuhé stolici. To se ale neopakovalo a teď mám občasné řezání při stolici, ne vždy a dnes a včera večer i menší tlak, nebo bolest v konečníku. Myslíte, že to jsou hemoroidy? Nebo se mám bát něčeho horšího? Je mi 22 let. Přemýšlím, že koupím čípky a pokud to nepřejde, tak doktor… :zed:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
11.1.23 18:31

Ale vnější hemoroidy nemám. A vnitřní prý nebolí, nebo?

• Citovat
  • Upravit
3155
11.1.23 19:12

Hemeroidy, nic jinýho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
11.1.23 19:23

Hemeroidy, akorat jako těhotná léčbu radši konzultuj s Dr, ať do sebe necpeš něco nevhodného pro těhotný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.1.23 19:23
@Petula306 píše:
Hemeroidy, nic jinýho.

A máte zkušenost s nějakými čípky?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.1.23 19:27
@Kriss Tina píše:
Hemeroidy, akorat jako těhotná léčbu radši konzultuj s Dr, ať do sebe necpeš něco nevhodného pro těhotný.

Myslíte že můžu s gynekologem? Jako říct mu to? Bude mi to příjemnější, než obvoďačce..

• Citovat
  • Upravit
37131
11.1.23 19:28
@Anonymní píše:
Myslíte že můžu s gynekologem? Jako říct mu to? Bude mi to příjemnější, než obvoďačce..

Určitě, i spis bude vědět co na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
11.1.23 19:29
@Anonymní píše:

Jo muzes, pac Ti budto neco predepise vhodneho pro tehotne nebo jen dopouci. Ale v lekarne Ti taky dobre poradi. Akorat zmin, ze jsi tehotna a radsi i trimestr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.1.23 20:01

Děkuji. Já furt ale nechápu, že cítím ten tlak. Když vnější nejspíš nemám (nic nevidím) a vnitřní prý nebolí.

• Citovat
  • Upravit
2577
11.1.23 20:14
@Anonymní píše:
Děkuji. Já furt ale nechápu, že cítím ten tlak. Když vnější nejspíš nemám (nic nevidím) a vnitřní prý nebolí.

Boli. Hlavne pri sr.ani. Aspon moje zkusenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.1.23 20:19
@Capricorn61 píše:
Boli. Hlavne pri sr.ani. Aspon moje zkusenost.

Aha, tak to jsem nevěděla. A taky mě to při tom řeže..

• Citovat
  • Upravit
2577
11.1.23 20:20
@Anonymní píše:
Aha, tak to jsem nevěděla. A taky mě to při tom řeže..

Ano, oprabdu boli a fest. Bolelo me se i po velke potrebe sprchovat a zavest si cipek nebo takovou trubicku s masti bylo bolestive peklo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
11.1.23 20:49

Nejlepší je asi faktu mast, použitá vnitřně s aplikátorem, protože čípek se dostane až nad anální kanál a není účinný kde má. Pak Diozen tablety, ty nevím, jak se berou v těhotenství. První týden v dávce 2-2-2 tbl. Sprchování chladnou vodou po každé stolici. Trombózu hemeroidu ošetřit u proktologa, nebo až praskne, uleví to samo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
11.1.23 21:18

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.1.23 22:30

Já jsem po tuhé stolici, konkrétně šílenézácpě, měla anální trhlinky. Založila jsem diskuzi zde:
https://www.emimino.cz/…doma-485802/?…
Pomohly mi čípky Hemor Relax, koupíš je v lékárně a jsou jak na anální trhlinky tak na hemoroidy a podobné neplechy v konečníku. Stačily 2 čípky na noc a byla jsem fit :dance: Doporučuji všema 10. Držím palce :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex