Předstírá orgasmus?

Anonymní
11.1.23 09:44

Předstírá orgasmus?

Zdravím vás, mám takový citlivý dotaz, proto píšu anonymně.

S přítelem máme sex jednou za měsíc, ještě k tomu na moji urgenci.
Děláme to s kondomem. Když jsem se po akci dívala, jak si kondom sundává, byl prázdný.
Znamená to, že orgasmus pouze předstírá?

Myslela jsem, že to dělají jen některé ženy.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
cernaselma
11.1.23 09:48

Proc se ho nezeptas, zda se neudelal? Podle me predstira. Ale pokud sexujete tak malo a jeste na Tvoji urgenci, tak bych takoveho asexuala kopla do zadku. Nepovazovala bych ho za muze.

• Citovat
  • Upravit
22880

8o neni teplej? To asi předstírá, ale tak poznáš, zda je tvrdej ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18144

No tak jestli je kondom prázdný, tak asi jo.
A ty fakt chceš přítele, se kterým máš sex 1× za měsíc a to ještě na tvé naléhání?
Není gay? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.1.23 09:55
@cernaselma píše:
Proc se ho nezeptas, zda se neudelal? Podle me predstira. Ale pokud sexujete tak malo a jeste na Tvoji urgenci, tak bych takoveho asexuala kopla do zadku. Nepovazovala bych ho za muze.

No zjistila jsem, ze chlapi dokazi orgasmus oddalovat dlouho, takze muze strikat, udelat se az pote. To dela nekdy partner, miluje kdyz ho dobu honim, kourim desne dlouho..vychutnava si to, a vystrika se az pak po dalsi akci..

• Citovat
  • Upravit
22880
11.1.23 09:56
@Anonymní píše:
No zjistila jsem, ze chlapi dokazi orgasmus oddalovat dlouho, takze muze strikat, udelat se az pote. To dela nekdy partner, miluje kdyz ho dobu honim, kourim desne dlouho..vychutnava si to, a vystrika se az pak po dalsi akci..

myslím, že tohle není ten případ. Nucený sex 1× za měsíc.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.1.23 10:01

No já bych řekla, že podle toho průběhu ten orgasmus má (leda že by to celé hrál).
I jsem se ho na to ptala. Říká, že je vše v pořádku, že to tak někteří muži mají.
Známe se krátce. Prý tolik sexu k životu nepotřebuje. :?

Právě jsem něco takového nikdy nezažila. Tak se ptám zde.

• Citovat
  • Upravit
18626
11.1.23 10:09
@Anonymní píše:
No já bych řekla, že podle toho průběhu ten orgasmus má (leda že by to celé hrál).
I jsem se ho na to ptala. Říká, že je vše v pořádku, že to tak někteří muži mají.
Známe se krátce. Prý tolik sexu k životu nepotřebuje. :?Právě jsem něco takového nikdy nezažila. Tak se ptám zde.

Znáte se krátce, sex mate jednou za měsíc a prijde ti ze předstírá… stojí ti to za to? 8o tak málo sexu nemáme ani po 16 letech s dvěma deckama z toho jedno mimino nonstop za zadkem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nelel12
11.1.23 10:20

Ještě jsem se popravdě s takovým dotazem nesetkala, že by chlap předstíral orgasmus. Orgasmus dokáže předstírat cokoliv na světě kromě chlapa si myslím :mrgreen:. Ten je jasný vždycky.

Tak na to zkrátka není…udělá si to sám a to mu stačí. Zasune jen, aby byl klid a nazdar.

Je dost chlapů, co se nedokážou dostatečně uvolnit, tak jim to zkrátka nejde se udělat, např se mu ženská nelíbí, má starosti, má cokoliv…ale to většinou sex nechtěj :? :roll:

Jelikož je gumovej…ale předstírat orgasmus? to snad u nich ani nelze…mi přijde :think:

• Citovat
  • Upravit
cernaselma
11.1.23 10:24
@Anonymní píše:
No zjistila jsem, ze chlapi dokazi orgasmus oddalovat dlouho, takze muze strikat, udelat se az pote. To dela nekdy partner, miluje kdyz ho dobu honim, kourim desne dlouho..vychutnava si to, a vystrika se az pak po dalsi akci..

Ano, jsou pripady ruznych „tantrickych“ praktik, orgasmu bez vyronu semene atd. Ale pochybuji, ze to je pripad partnera zakladatelky. To je jednoduse nesukavy marny typek, nez vycviceny tantrik. :D

• Citovat
  • Upravit
53190
11.1.23 10:30
@Anonymní píše:
Známe se krátce. Prý tolik sexu k životu nepotřebuje. :?
Právě jsem něco takového nikdy nezažila. Tak se ptám zde.

Tak někteří muži mají ejakulátu méně, někteří více, mě to nepřijde až tak podstatné řešit. Víc by mi vadilo, že se znáte krátce, ale sex máte jen jednou za měsíc a ještě si ho musíš „vyprosit“. V takovém vztahu bych zůstala jedině za předpokladu, že jsem sama asexuální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
11.1.23 10:34

Ano, samozřejmě že i muži mohou předstírat orgasmus.

A ty nekontroluj kondomy a neptej se na internetu, ale naučte se s partnerem mluvit i o citlivých otázkách a začněte k sobě být konečně upřimní bez toho, abyste se navzájem zraňovali.

Bez toho se k řešení obtíží fakt nedostanete

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4383
11.1.23 10:48

Co takhle hodit řeč s ním a neřešit to s cizími lidmi? Podle mě teda předstírá když je kondom prázdný. Ale pak je to do něho teda pěkná podpásovka že předstírá a že se ani nesnaží. Je to vůbec chlap? Má vůbec koule na to se ti přiznat že ho sex prostě nebere?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.1.23 11:29

No, predstirat to urcite nejak jde. Kazdopadne cela ta situace je na h*vno. Jste spolu chvili a presto mate sex jednou mesicne na tvuj popud. Strasny. Katastrofa. Nejsem zadna nymfomanka, ale tohle bych neskousla. Pro tvou utechu ti ale muzu rict, ze tvuj pripad nebude asi uplne vyjimecny, protoze jen takto z hlavy mam 3 kamaradky, ktere v minulosti s partnery resily podobny problem-chlap nechtel sex a musely se furt dozadovat. Kazda ma uz jiny vztah. Tobe bych doporucila totez :palec:

• Citovat
  • Upravit
18144
11.1.23 11:45

Já si hlavně myslím, že fakt nechceš chlapa, kterému v začátcích vztahu stačí sex 1× měsíčně. Tohle fakt nee, nebrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí