Zdravotní problémy po covidu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
11.1.23 09:40

Zdravotní problémy po covidu

Zdravím, ml oč prosím je tu někdo, kdo má též jakékoliv zdravotní problémy po prodělaném covidu? Už si připadám vážně jak blázen. Začalo to v podstatě zhruba jeden týden po covidu. Nejdříve mi začaly brnět prsty na nohou a rukou a takové jakoby mravenčení. To už víceméně přešlo. Pak začalo něco jako svalová slabost, to se stále občas objevuje. Nicméně, teď dost často pociťuji různé, svědění kdekoliv po těle, pálení a to především v puse a pálení nohou či rukou. Máte to po covidu také někdo nebo klidně cokoliv jiného? Jde mi o to kdy vám to zmizelo, pokud vůbec…jinak u lékaře jsem byla. Běžné krevní testy vyšly dobře. Doktorka to uzavřela jako postcovidové problémy 😔

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37113
11.1.23 10:24

Já sem po něm akorat unavená (už sem ho měla před půl rokem) a mám horší imunitu, dřív sem nebyla nemocná vůbec a po covidu s něčím lezim každý měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
11.1.23 11:59
@Anonymní píše:
Zdravím, ml oč prosím je tu někdo, kdo má též jakékoliv zdravotní problémy po prodělaném covidu? Už si připadám vážně jak blázen. Začalo to v podstatě zhruba jeden týden po covidu. Nejdříve mi začaly brnět prsty na nohou a rukou a takové jakoby mravenčení. To už víceméně přešlo. Pak začalo něco jako svalová slabost, to se stále občas objevuje. Nicméně, teď dost často pociťuji různé, svědění kdekoliv po těle, pálení a to především v puse a pálení nohou či rukou. Máte to po covidu také někdo nebo klidně cokoliv jiného? Jde mi o to kdy vám to zmizelo, pokud vůbec…jinak u lékaře jsem byla. Běžné krevní testy vyšly dobře. Doktorka to uzavřela jako postcovidové problémy 😔

Mám problémy s častými a silnými bolestmi hlavy, také sem léta v péči neurologa. Mj. neuroborelióza. Měli sme Covid v létě 2022 a od té doby to mám o dost horší. Bývám aj o dost víc unavená, strašně málo energie 🤷🏻‍♀️

• Citovat
  • Upravit
59
11.1.23 12:28

Já mám 2 měsíce po covidu a jsem ještě trošku unavená. Akorát mne hrozně bolí nohy nejvíc lýtka a stehna. Byla jsem u doktorky protože jsem si myslela, že mám trombózu, ale ta se naštěstí nepotvrdila. Tak ty bolesti nohou doktorka taky uzavřela jako postcovidové problémy. A trošku psychika horší… pořád se pozoruju a když mne někde jen píchne, tak si to hned začnu hledat a pak se bojím, že se mi něco stane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37113
11.1.23 13:09
@D3n1s4 píše:
Já mám 2 měsíce po covidu a jsem ještě trošku unavená. Akorát mne hrozně bolí nohy nejvíc lýtka a stehna. Byla jsem u doktorky protože jsem si myslela, že mám trombózu, ale ta se naštěstí nepotvrdila. Tak ty bolesti nohou doktorka taky uzavřela jako postcovidové problémy. A trošku psychika horší… pořád se pozoruju a když mne někde jen píchne, tak si to hned začnu hledat a pak se bojím, že se mi něco stane.

Tyjo ty nohy mě bolí taky, to sem si s covidem ani nespojila, ale když nad tím přemýšlím, tak je to asi fakt, ze to bude od te doby :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.1.23 13:21

@D3n1s4 ta poslední věta mě přímo vystihuje, snad se to časem nějak uklidní 🙏

• Citovat
  • Upravit
72725
11.1.23 13:36

Únava a čich a chuť strašná změna. Covid jsme měli minulý rok před Vánocemi a doted není ok. Jo a vypadá to, že se mu rozjelo astma. Týká se to tedy nebo muže, já problémy nemam :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
11.1.23 15:15

Covid jsem mela pred rokem, horecky asi 10 dni, coz jsem nikdy nezazila, a takove kratke zvlastni pocity u srdce, jako bych se lekla. po covidu me zacala bolet kycel a bolela asi dva tri mesice. na jednom miste v te noze mi obcas jakoby nekdo vylil teplou vodu. i to po tech dvou trech mesicich preslo.
ty divne pocity u srdce a nervozita mi ale zustaly. Prikladam to perimemopauze, prece jen mam na to vek, ale zacal to skutecne covid.
U doktora jsem nikdy nebyla, zkousim ruzne bylinky…
Take mam vysoky tlak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alinois
11.1.23 16:25

Covid jsem mela vloni v srpnu a od té doby se citim pěkně blbě. Zachvátila mě podivná bolest a slabost nohou ještě priziveny tím že ty nohy necítím. Tedy citim ale je to tlumené a brni. K tomu mě boli záda. Opravdu nevim jestli je to primo od toho…hloda ve mě podezření že mam mozna vyhrezlou plotenku. Můj letity marny boj s problémy páteře by tomu odpovidal

• Citovat
  • Upravit
4705
12.1.23 08:14

Přidám se k tomu pálení. Pusa, rty, jazyk. Měla jsem to pár dnů před vypuknutím covidu, myslela jsem ještě, že se mi moc nehojí popálený jazyk po horké brokolici. Pak se to vrátilo i s chutí a čichem. Jsou to vlny, pár dní pálení (které možná ještě zhoršují jablka, rajčata, v podstatě jakákoliv kyselejší zelenina). Je to jako bolest z popáleniny nebo olezliny ze zimy. Pár dní, týdnů klid, pak zase… bude to už rok, intenzita se zmírňuje, rozestupy jsou také delší, u doktora jsem nebyla.
A výrazné zhoršení problémů se zády také. A bolesti nohou, hlavně stehen, lýtek, při cvičení mám pocit, jako křečí z nedokrvení. Ale už je to taky lepší, měla jsem nyní dlouhé období, kdy svaly pracovaly, jak měly. Ale tento příznak, záda a svaly jsem měla už po druhém očkování, před covidem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
16.1.23 02:29

Tak já jsem zrovna teď po covidu. Myslela jsem, ze to snad ani nepreziji. Palila mě hrozně kůže od teploty. Nemohla jsem skoro ani mýdlo na sebe dát jak to bolelo, stejně tak se i osusit. Dusila jsem se kašlem. Jsem alergik a měla jsem lehké astma. Teď? Každý den používám inhalator a léky na alergii abych omezila kašel který mi zůstal. Únava stále je, za volantem když ridim se mi motá fest hlava a mám závratě… ridicak mě živí tak snad to přejde. Zhubla jsem 3kg za týden. Nemela jsem čich a chuť. Teď mám ale není to jak bylo. Nicméně nevím zda si to vsugerovavam ale mám pocit že mi zaclo bit pomalu srdce. Asi se o sebe moc bojím po tom všem. :lol: ale zase od té nemoci jsem si nezapalila tak snad mi to vydrží. :andel: hlavně ať jsme všichni fit. I s tou nulovou imunitou :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alinois
16.1.23 12:54

Je to opravdu hrozna nemoc, nikdy jsem nic takovyho nezazila. Mononukleoza by se tomu dala prirovnat tam me příznaky těžké koprivky trápily rok v kuse den co den. Ale tohle je tak divna nemoc a hlavně každý má úplně jiný priznaky kazdymu to ničí neco jinyho. A priznam se že když nekde čtu jak to nekdo zlehčuje že je to jenom ryma tak mě chytá nerv. Kdyby to byla jenom ryma tak jsem šťastná :roll: :roll:

• Citovat
  • Upravit
187
16.1.23 14:12

Já mám přes půl roku po covidu a taky se cítím často unavená bez energie a přijde mi, ze me co chvíli něco bolí 😁začalo to hlavně zánětem v zubu a pak časté problémy se zuby a i ta unava🤯

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5371
16.1.23 20:17

Zajímá mě, je-li tam nějaká souvislost i s očkováním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
16.1.23 23:57
@Takco píše:
Zajímá mě, je-li tam nějaká souvislost i s očkováním.

U me urcite ne, ja jsem nebyla ockovana ani jednou davkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí