Předstírá orgasmus?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1261
11.1.23 12:41

A chceš mít jednou děti? Protože takhle to asi nevyjde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3167
11.1.23 12:55

Údajně může mít chlap orgsmus bez výronu semene, ale v praxi jsem to nezažila.. :think:
Jinak ale poznáš, jestli se mu to líbí a je vzrušený ne? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
11.1.23 13:08
@Anonymní píše:
No já bych řekla, že podle toho průběhu ten orgasmus má (leda že by to celé hrál).
I jsem se ho na to ptala. Říká, že je vše v pořádku, že to tak někteří muži mají.
Známe se krátce. Prý tolik sexu k životu nepotřebuje. :?Právě jsem něco takového nikdy nezažila. Tak se ptám zde.

Prece na zacatku vztahu je kazdy zamilovany, hormony poblaznene a clovek se na sex s tim druhym tesi a nejradsi by to delal furt. Takze promin, ale asi tam ta „jiskra“ nebude. Hledala bych dal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
11.1.23 13:16
@cernaselma píše:
Ano, jsou pripady ruznych „tantrickych“ praktik, orgasmu bez vyronu semene atd. Ale pochybuji, ze to je pripad partnera zakladatelky. To je jednoduse nesukavy marny typek, nez vycviceny tantrik. :D
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
11.1.23 13:57

Znam vztahy fungujicidobre bez sexu. Ale musi se ti dva najit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
11.1.23 13:58
@Lu66 píše:
Co takhle hodit řeč s ním a neřešit to s cizími lidmi? Podle mě teda předstírá když je kondom prázdný. Ale pak je to do něho teda pěkná podpásovka že předstírá a že se ani nesnaží. Je to vůbec chlap? Má vůbec koule na to se ti přiznat že ho sex prostě nebere?

tvl dneska je to tak nastavene, ze priznanim tohoto by se absolutne shodil. Nechtit sex je horsi nez okradat statenky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
11.1.23 14:35

Ahoj, muž může mít orgasmus i,,suchý", tedy bez semene. Předstírání orgasmu je u mužů spíše těžší si myslím, vzhledem k tomu, že k jejich vzrušení patří ztopoření penisu. Každopádně bych se s ním o tom bavila. Někdy je problém v hlavě a pak nastává chvíle pro to, abys to vzala do vlastních rukou a ukázala mu, že není potřeba, aby měl pochyby. Mluvit, mluvit, mluvit. Ale určitě bych ho hned nepodezřívala z toho, že orgasmus předstírá. Hodně štěstí. 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
11.1.23 22:37

Orgasmus není to samé co ejakulace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.2.24 12:43

Zakladatelko jak se to vyřešilo? Mám podobný problém. Sex je teda 1krát týdně. Ale vůbec necítím, že by se partner udělal. Dříve jsem to cítila. Ani,,to" ze mě nevytéká. Takže sexu je máko a ještě lže s orgasmem pravděpodobně. Tvrdí, že se udělá, ale nepozná zda měl ejakulaci.Sex skoro nechce, tak bych i věřila, že předstírá.

• Citovat
  • Upravit
8048
24.2.24 12:54
@Anonymní píše:
Zakladatelko jak se to vyřešilo? Mám podobný problém. Sex je teda 1krát týdně. Ale vůbec necítím, že by se partner udělal. Dříve jsem to cítila. Ani,,to" ze mě nevytéká. Takže sexu je máko a ještě lže s orgasmem pravděpodobně. Tvrdí, že se udělá, ale nepozná zda měl ejakulaci.Sex skoro nechce, tak bych i věřila, že předstírá.

Mu to udělej pusou nebo rukou a budeš hned vědět, na čem jsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.2.24 21:10

Zkoušela jsem xkrát. Tvrdí, že se udělá, ikdyž nemá ejakulaci. Někdy má, někdy ne. Vždy jsem měla partnera, který když měl orgasmus, tak měl vždy ejakulaci.Tak nevím jestli hraje.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.2.24 16:34
@Anonymní píše:
Zkoušela jsem xkrát. Tvrdí, že se udělá, ikdyž nemá ejakulaci. Někdy má, někdy ne. Vždy jsem měla partnera, který když měl orgasmus, tak měl vždy ejakulaci.Tak nevím jestli hraje.

Může se udělat, ikdyz nemá ejakulaci. Nic neobvyklého. Ex to měl poměrně často, ale mu to způsobovali léky (po operaci ledviny)..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex