Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky. Nenajde se tu nějaká z vás, která potřebuje zhubnou a nemá nikoho k sobě? Jsem v Liberci krátkou dobu. Nikoho tu neznám a chtěla bych chodit s někým do fitness centra. ![]()
Ahoj hledám někoho z Liberce kdo by rád cvičil ale nemá s kým ![]()
Konečně někdo odepsal
já také hledám
. A už jsi někde cvičila? Jo a jde ti o hubnutí nebo spíše formování postavy a svaly. Jen mě to zajímá ![]()
Zatím jsem nikde nebyla ale chystám se do Power fitness v Plaze
a jde mi o hubnutí a zlepšení kondice a jelikož malému už je 11 měsíců tak už to s tatínkem zvládne sám
a ty už někam chodíš?
Ne ne zkoušela jsem v plaze ladies fitness a tam se mi líbilo. Akorád problém je, že mě to damotnou chodit nebaví. Já mám kluky 21 měsíců a druhý má 9 měsíců. A hodně jsem u druhého přibrala. Nemáš třeba fb? Jestli jo tak mi ho napiš do zpráv. Aby jsme si trochu víc popsali. Děkuji ![]()
Ahoj holky, mohla bych se k vam pridat?
Zije v Liberci 4 mesice a taky premyslim o cviceni, jenze nemam s kym chodit.
@KlariSi Já už teď bydlím 4 měsíce v Jablonci nad Nisou. Ale nebyl by problém vymyslet kam by jsme chodili ![]()
Měla jsem zdravotní problémy tak začínám od začátku ![]()
@mc.ellinka dojizdet do Jablonce mi nedela problem
Stejne tam ted budu snad pracovat a i kdyby to nevyslo, tak tam jezdim za pritelem do prace ![]()
Ahojky ja se stehuju za mesic do Hradku nad Niso a Liberec je pro me trochu z ruky co se tyka cviceni.
Holky jsem z Liberce, bydlím kousek od centra, nemohla bych chodit s váma???
Potřebuju se sebou něco dělat
![]()
Ahoj Marilie. Taky teď hledám parťačku na cvičení. Pokud bys měla zájem, určitě se můžeme domluvit ![]()