HLEDÁME FARMACEUTICKÉHO ASISTENTA
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
HLEDÁME FARMACEUTICKÉHO ASISTENTA
Dobrý den,
nabízím práci v lékárnách Dr. Max na pozici farmaceutického asistenta (celorepublikově). Pozice je určena absolventům oboru Farmaceutický laborant/Farmaceutický asistent (SŠ a VOŠ). Nástupní plat je 26.000 Kč hrubého + odměny. S odměnami se tedy pohybujete kolem 25.000-30.000 čistého. Nabízíme velké množství benefitů - stravenky, slevy na nákupy, elektro a další. K tomu 25 dní dovolené v roce. Pro více informací např. o lokalitách a jiných možnostech mě kontaktujte na e-mail : simon. konewka@gmail.com
Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Sajmicz píše:
Dobrý den,nabízím práci v lékárnách Dr. Max na pozici farmaceutického asistenta (celorepublikově). Pozice je určena absolventům oboru Farmaceutický laborant/Farmaceutický asistent (SŠ a VOŠ). Nástupní plat je 26.000 Kč hrubého + odměny. S odměnami se tedy pohybujete kolem 25.000-30.000 čistého. Nabízíme velké množství benefitů - stravenky, slevy na nákupy, elektro a další. K tomu 25 dní dovolené v roce. Pro více informací např. o lokalitách a jiných možnostech mě kontaktujte na e-mail : simon. konewka@gmail.com
Děkuji
To opravdu personální manažer takové společnosti neví, kde se inzeruje nábor zaměstnanců?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@berusa.m píše:
To opravdu personální manažer takové společnosti neví, kde se inzeruje nábor zaměstnanců?
A ještě email gmail… Chápu, že farmaceutů je možná málo, ale tímhle nové zájemce moc neoslovi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To uz jste na tom personalne tak spatne, ze zakladate diskuze na ruznych webech? A mmch jeste vase regionalni manazery delaji byvali pekari?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zumpa píše:
Nahlášeno na Dr. MAX, snad ten spamer dostane padáka!
Dobre ty! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sajmicz píše:
Dobrý den,nabízím práci v lékárnách Dr. Max na pozici farmaceutického asistenta (celorepublikově). Pozice je určena absolventům oboru Farmaceutický laborant/Farmaceutický asistent (SŠ a VOŠ). Nástupní plat je 26.000 Kč hrubého + odměny. S odměnami se tedy pohybujete kolem 25.000-30.000 čistého. Nabízíme velké množství benefitů - stravenky, slevy na nákupy, elektro a další. K tomu 25 dní dovolené v roce. Pro více informací např. o lokalitách a jiných možnostech mě kontaktujte na e-mail : simon. konewka@gmail.com
Děkuji
Jste si spletl server. Toto není web s volnými pracovními místy. A personalisté od společnosti Dr. Max snad ví, kde hledat případné pracovníky. Tedy pokud jste personalista, tak raději no comment (je vidět, že trh trpí nedostatkem kvalitních pracovníků i v oblasti HR). ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nejsem personalista, pokud jsem svým příspěvkem porušil pravidla, tak se omlouvám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit