Proč se furt po mě vozí
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
A máte dost práce? Nedaří se firmě zle? Ze by se snažili par zaměstnanců nenápadně zbavit?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bez za vedoucím, neni normální s predstihem nedat volno. Nechapu, proc by sis mela za sebe hledat nahradu ![]()
- Citovat
- Upravit
@PaníKadrnožková píše:
Bez za vedoucím, neni normální s predstihem nedat volno. Nechapu, proc by sis mela za sebe hledat nahradu
To já taky nechápu ale mám trošku strach z toho že když to vedoucímu řeknu tak že se Mistr po mě pak bude vozit ještě víc.. ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Ahojky.. Mám takový problém.. Už tři roky pracuji v jedné firmě.. A nikdy s semnou žádné problémy nebyly.. Ale mám pocit že teď asi půl roku se po mě mistr vozí..kontroluje mě a přijde mi že všude možně hledá u mě chybu.
Dnes jsem ho poprosila o volno (které potřebuji až za měsíc) a on mi řekl že jen pod podmínkou že za sebe seženu náhradu.. (nikdy jsem s volnem problém neměla..vždycky mi ho dal) ale mám pocit že kdyby to volno chtěl kdokoliv jiný, tak by žádný problém nebyl…
Zítra chci jít za svým vedoucím a říct mu to.. Ale mám strach aby to potom nebylo ještě horší.. Co si o tom myslíte?
Z pozice zaměstnavatele to na mě dělá dojem, že buď chtějí omezovat stavy, jsou na zaměstnance nepříjemní a doufají, že si někteří sami najdou jinou práci a podají výpověď, nebo že firma neplní plány a všichni jsou nervózní a dle zákonu padající stolice to přenáší na podřízené, či se může jednat o soukromý problém mistra (ne nutně přímo s tebou související).
Každopádně za nejlepší řešení vždy považuji férové a přímé jednání, tedy nijak neslušně nebo útočně bych někde v soukromí mistrovi na tvém místě řekl, že se sníží dělat práci stále co nejlépe, nikdy nebyl problém se na všem domluvit, a že máš z jeho posledního jednání dojem, že něco není v pořádku, a pokud je chyba na tvé straně, tak aby ti to řekl.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky.. Mám takový problém.. Už tři roky pracuji v jedné firmě.. A nikdy s semnou žádné problémy nebyly.. Ale mám pocit že teď asi půl roku se po mě mistr vozí..kontroluje mě a přijde mi že všude možně hledá u mě chybu.
Dnes jsem ho poprosila o volno (které potřebuji až za měsíc) a on mi řekl že jen pod podmínkou že za sebe seženu náhradu.. (nikdy jsem s volnem problém neměla..vždycky mi ho dal) ale mám pocit že kdyby to volno chtěl kdokoliv jiný, tak by žádný problém nebyl…
Zítra chci jít za svým vedoucím a říct mu to.. Ale mám strach aby to potom nebylo ještě horší.. Co si o tom myslíte?