Práce z domova2
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Práce z domova2
Dobrý den,
narazila jsem na tuto firmu, nabízí přivýdělek z domova, máte s tím některá nebo některý z Vás zkušenosti? Zdá se to zajímavé, ale bojím se, že je to nějaký podfuk..
https://www.manualnivyroba.cz/vyroba-predmetu
Děkuji za názory a odpovědi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Blondý28 píše:
Dobrý den,narazila jsem na tuto firmu, nabízí přivýdělek z domova, máte s tím některá nebo některý z Vás zkušenosti? Zdá se to zajímavé, ale bojím se, že je to nějaký podfuk..
https://www.manualnivyroba.cz/vyroba-predmetu
Děkuji za názory a odpovědi
Jasnej podvod. Zas chtějí prachy dopředu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prachy předem? Podvod.
Když nastupuješ do práce, taky nechcou po tobě peníze předem, nebo snad ano?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
S dokonce tam je jako kontakt jen formulář. Žádný telefon, žádné info o firmě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bábrdl píše:
S dokonce tam je jako kontakt jen formulář. Žádný telefon, žádné info o firmě.
Ani jméno firmy, ani IČO pro lustraci - NIC. Fejkový web.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Výroba-předmětů
Zdravím všechny. Také jsem hloupě naletěla. Předem jsem poslala 1860,–Kč a za pár dní jsem obdržela velkou bubliknkovou obálku s natištěným papírem (nekvalitní nečitelné písmo…), pár igelitových sáčků, lepidlo a plastový nůž. Vše odhaduji do 100,–Kč. Vše jsem uložila do nové bublinkove obálky a doporučené poslala zpět. Smlouvu jsem nepodepsala a přiložila jsem dopis ve kterém vyzývám, aby mi poslali peníze zpět. Dotyčný podvodník se mi ozval na email s tím, že jsem odesláním peněz souhlasila s podmínkami v bodě 11… Odepsala jsem mu, že jsem smlouvu nepodepsala a svůj materiál dostal zpět. Pokud mi peníze do konce týdne nepošle na účet, tak se obracím na patřičná místa. Teď už vím, že peníze předem určitě posílat NEBUDU. Vy si také dávejte pozor! Takových vykuků, kteří nabízejí přivýdělek je hafo. Jsou to hyeny, které se obohacují na lidech, kteří v dobré víře přivýdělku z domova takto blbě naletí. Hold, další životní zkušenost. Jak se říká, člověk se celý život učí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit