Divná kolegyně
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Vubec se z toho popisu nepozna ![]()
No treba chce zacit znovu a zkusit to jinak, bud ji to vydrzi nebo ne, to ukaze cas
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Může to být pozicí. Na vedoucí je většinou velký tlak a ženský to většinou moc neumí ventilovat jinak. Ač jsem pro rovnoprávnost, tak za vedoucího radši chlapa ti jednají víc bez emocí. Nebo mohla nasbírat víc pracovních zkušeností a svoje chování přehodnotit. Nebo ji to v té době nefungovalo doma. Důvodu může být spousta.
Příspěvek upraven 16.06.20 v 22:04
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Dobrý večer, píši anonymně, neboť vím, že dotyčná též navštěvuje eMimino. Potřebovala bych od Vás poradit, k nám do práce nastoupila nová kolegyně, která zde není dlouho. Každopádně je na všechny strašně milá, je vtipná, drží partu atd, to všechno je správně, ale já jsem ji již někde viděla, vrtalo mi to hlavou, pak jsem si vzpomněla. Když jsem byla u jiné firmy, dělala zde vedoucí, ale byla přesný opak, přísná, protivná, namyšlená atd. Myslíte, že se pouze přetvařuje, nebo to bylo tím, že dříve byla vedoucí, ale teď je řadová kolegyně? Ocením i rady, jak k dané osobě přistupovat. Moc díky!
Dej ji svátek a časem se uvidí.. Spousta lidí se s vedoucí funkci začne chovat jinak, pak dostanou přes prsty a sklapne jim ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kaileee píše:
Vubec se z toho popisu nepozna
No treba chce zacit znovu a zkusit to jinak, bud ji to vydrzi nebo ne, to ukaze cas
Napadlo mne, zda to není nějaká „léčka“. Třeba pokud je řadová zaměstnankyně, je v pohodě, ale jakmile je vedoucí, už je to kráva. ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Dobrý večer, píši anonymně, neboť vím, že dotyčná též navštěvuje eMimino. Potřebovala bych od Vás poradit, k nám do práce nastoupila nová kolegyně, která zde není dlouho. Každopádně je na všechny strašně milá, je vtipná, drží partu atd, to všechno je správně, ale já jsem ji již někde viděla, vrtalo mi to hlavou, pak jsem si vzpomněla. Když jsem byla u jiné firmy, dělala zde vedoucí, ale byla přesný opak, přísná, protivná, namyšlená atd. Myslíte, že se pouze přetvařuje, nebo to bylo tím, že dříve byla vedoucí, ale teď je řadová kolegyně? Ocením i rady, jak k dané osobě přistupovat. Moc díky!
A proto je hned divná, jak píšeš v nadpisu…? Vykašlala bych se na to, že jsi ji už někde zažila. Jiná firma, jiní lidé, jiná pozice… To člověka dost změní. Chovej se k ní normálně, jako k ostatním a čas ukáže.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@janickaIII píše:
A proto je hned divná, jak píšeš v nadpisu…? Vykašlala bych se na to, že jsi ji už někde zažila. Jiná firma, jiní lidé, jiná pozice… To člověka dost změní. Chovej se k ní normálně, jako k ostatním a čas ukáže.
My jsme si tam s ní dříve doslova užily, byla to strašná semetrika. Jedna kolegyně, dokonce díky ní trpí depresemi, dnes už ne, ale dříve to byla katastrofa, proto jsem se bála, když jsem zjistila, že je to ona, každopádně je úplně jiná, jako nebe a dudy, proto mi to vrtá hlavou, zda to není přetvářka, přeci se člověk nemůže změnit o 180°. Případně, jak to poznat?
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Napadlo mne, zda to není nějaká „léčka“. Třeba pokud je řadová zaměstnankyně, je v pohodě, ale jakmile je vedoucí, už je to kráva.
Sem se docela lekla, že je tu řeč o mně, ale já vedoucí nikdy nedělala, tak jsem v klidu ![]()
Jinak.. možný je všechno, ale třeba se tam stalo něco co jí změnilo vnímání pracovního kolektivu… člověka občas změní i nepatrná blbůstka. Ještě bych jí neodrovnávala a vyčkávala, ale zase tak nějak chytře, s tím, že už máš zkušenost z dřívějška… no aspoň by tě to v nejhorším případě nepřekvapilo tolik ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Uiii píše:
Sem se docela lekla, že je tu řeč o mně, ale já vedoucí nikdy nedělala, tak jsem v klidu
Jinak.. možný je všechno, ale třeba se tam stalo něco co jí změnilo vnímání pracovního kolektivu… člověka občas změní i nepatrná blbůstka. Ještě bych jí neodrovnávala a vyčkávala, ale zase tak nějak chytře, s tím, že už máš zkušenost z dřívějška… no aspoň by tě to v nejhorším případě nepřekvapilo tolik
Z toho mám největší strach, naše vedoucí bude odcházet na mateřskou, vzhledem k tomu, že má výborné preference obávám se, že by to mohla převzat, i když není u nás dlouho, bojím se, aby se opět nezměnila. ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
My jsme si tam s ní dříve doslova užily, byla to strašná semetrika. Jedna kolegyně, dokonce díky ní trpí depresemi, dnes už ne, ale dříve to byla katastrofa, proto jsem se bála, když jsem zjistila, že je to ona, každopádně je úplně jiná, jako nebe a dudy, proto mi to vrtá hlavou, zda to není přetvářka, přeci se člověk nemůže změnit o 180°. Případně, jak to poznat?
To je těžké. Jak už tu psali, některé zeny na vedoucích pozicích nezvládají ten tlak. Jak je tam dlouho? A jak to poznat, nejlépe ji zkusit průkaz v nějaké stresové situaci nebo podobné situaci, kdy dělala ty svinarny. Ale asi nebude mít dostatečné páky a možnosti, aby se chovala stejně. Ona ví, že Ty víš? Jak se chovala, když te teď znovu viděla?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@janickaIII píše:Šéfovala velkému kolektivu, takže si mne nepamatuje, ale já ano. Naštěstí to neví, stále se jí trochu bojím.
To je těžké. Jak už tu psali, některé zeny na vedoucích pozicích nezvládají ten tlak. Jak je tam dlouho? A jak to poznat, nejlépe ji zkusit průkaz v nějaké stresové situaci nebo podobné situaci, kdy dělala ty svinarny. Ale asi nebude mít dostatečné páky a možnosti, aby se chovala stejně. Ona ví, že Ty víš? Jak se chovala, když te teď znovu viděla?
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Šéfovala velkému kolektivu, takže si mne nepamatuje, ale já ano. Naštěstí to neví, stále se jí trochu bojím.
Jestli je teď řadová zaměstnankyně, tak není důvod se jí bát. A když by něco zkoušela, tak jedině si schovávat veškeré důkazy. To samé, když by se náhodou stala zase vedoucí. Jestli dřív vedla velký kolektiv, tak se tak mohla vážně chovat jen vlivem tlaku a třeba to po ní chtělo její vedení… Chovala bych se prostě normálně, udržovala běžné pracovní styky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Z toho mám největší strach, naše vedoucí bude odcházet na mateřskou, vzhledem k tomu, že má výborné preference obávám se, že by to mohla převzat, i když není u nás dlouho, bojím se, aby se opět nezměnila.
No, s tím ale ty nic případně neuděláš. Nech věci plynout, protože obávat se teď něčeho, co se vůbec stát nemusí, ničemu neprospívá… Třeba se fakt změnila k lepšímu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Z toho mám největší strach, naše vedoucí bude odcházet na mateřskou, vzhledem k tomu, že má výborné preference obávám se, že by to mohla převzat, i když není u nás dlouho, bojím se, aby se opět nezměnila.
Jak na to koukám, tak ani vystupování v diskusi jako anonym nemusí znamenat anonymitu jedince. V té práci asi nebude moc lidí, co používají slovo „zde“ místo slova „tam“ a zaměňují „reference“ a „preference“ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit